Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני שבוע האימפרזה שלי עברה החלפת טמבון אחורי לחדש עם צבע חדש רק לטמבון אצל פחח רכב,

ומאז הרכב הגיע עם ריח מסריח מאוד בפנים גם בבגאז והמיוחד בפנים כשנכנסים לאוטו אחרי שהוא היה סגור בלילה מקבלים מכת ריח של גופה מתה בפנים,

חיפשתי מתחת לכסאות ובכל מקום אפשרי ולא מצאתי גופות ולא שום דבר, הרכב נקי מאוד אבל הריח הזה הרג. אותי,

אז מה אפשר לעשות?

לחזור לפחח ולספר לו?,

הוא אחרי?

או בקיצוא מה הפיתרון?

תודה אבנר

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

מה ריח של צבע?

אבל בפנים הם לא עבדו עם צבע,

רק צבעו את הטמבון בחוץ ואז הרכיבו אותו,

ופעם לפני כמה שנים צבעתי רכב אחר צבע שלם כל האוטו ולא היה ריח ולא כלום.

אז בטוח יש דבר כזה ריח לצבע שנכנס רק לבפנים?

כי בחוץ למשל אין בכלל ריח.

יתכן אולי כשהם פירקו את הטמבון ומכסה הבגאז הרכב ישב אצלהם 3 ימים בערך פתוח מאחורה אז חשבתי אולי נכנס איזה משהוא כמו עכבר או חיה קטנה ונתק או מת בפנים אבל לא מצאתי כלום בבגאז.

פורסם

אמרת טמבון אחורי? תעשה את מה שאני אומר לך:

תפתח את הבאגז',תרים את הכיסוי של גלגל הספייר,תוציא את גלגל הספייר ותגלה שיש לך בריכה קטנה שם :lol: (רק לאחר שמוציאים אותו מגלים שיש מיים מתחתיו ככה לא רואים) . כנראה שהייתה פעם מכה מאחורה בבאגז' והגומייה של הבאגז' לא אוטמת טוב ונכנסים מיים דרכה,או כשעשו תיקון של הטמבון האחורי אז בשביל הפירוק שלו צריך לפרק את הפנסים אז כשפירקו לא החזירו למקום את האטם שיושב על הפנס ומשם נכנסים לך המיים,או כשהרכב היה מפורק ללא הטמבון והפנסים עמד בחוץ מתחת לגשם ואז נכנסו מיים לאזור של גלגל הספייר.

תעשה את הבדיקה שאמרתי לך ותחזור לפה עם ממצאים בבקשה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לי פעם היה תפוח שנרקב מתחת לכסא,שבוע הרכב היה מסריח כמו חיריה....

פורסם

סלבה הרעיון שלך נראה לי הגיוני, מחר על הבוקר אני אבדוק ואעדכן.

אבל אם נכנס מים זה יעשה ככה ריח מסריח? יעני המים זה סיבה לריח?

פורסם

אתה לא תאמין איזה ריח הבריכת מיים שמתחת לגלגל ספייר גורמת. תבדוק מחר,אשמח אם תעדכן מחר.

נ.ב: תבדוק גם הימצאות של מיים איפה שהג׳ק של האוטו בצד שמאל בתוך הבאגז׳.

תקרא פה קצת ותבין שאתה לא לבד בעסק הזה ותראה שהרבה אנשים מתלוננים על ריח רע באוטו מזה:

http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=1083431

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...