Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להיות ישראלי זה...(מוטורי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לראות את התמרור הבא:

Tamrur.jpg

להתעלם ממנו ולהמשיך לנסוע ישר ללא שום ניסיון אמיתי להשתלב ולהגיד: "יאללה, יהיה מה שיהיה, פראייר אני לא אצא פה"

2. לחנות כמו זבל על שתי חניות או באלכסון, בחניון מלא עם האוטו ליסינג או איזו טרנטה

3. לעקוף אותך משמאל, כשאתה עוצר בתמרור "עצור" שהוא מטומטם ולא הכרחי לדעתך

4. להאיץ כמה שיותר על פסי האטה קופצניים במיוחד עם הליסינג שלך והסתכל על המטומטם שנוסע שם לאט כי יש לו רכב פרטי

5. לצפור כמו פסיכופט למישהו שמסרב להיכנס לצומת חסומה כשיש לך אור ירוק

יואב :arrow:

פורסם

עוד אחד מאותה הסדרה:

להיכנס אחריי לצומת לא פנוי כאשר יש ירוק, ואני לא חוסם את הצומת אבל ההוא שנכנס כן ולצפור לי ולעשות תנועות עם הידיים "נו תתקדם מה אתה לא רואה שאני חוסם צומת" כשלי אין לאן להתקדם. true story

פורסם

להיות ישראלי על הכביש זה גם לנהוג בחיפה או ירושלים באוטו 1000 סמ"ק אבל עם תיבת הילוכים אוטומטית, להרביץ קיקים "כדי שהאוטו ייסע כמו שצריך" ועוד להתלהם בקארספורום שהרכב לא עושה אחד ל24.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

להיות ישראלי זה:

1. לנסוע בנתיב השמאלי על 70 בכביש של 90-100

2. לא לדעת מתי מותר לנסוע במהירות של 90-100

3. לעקוף טור שלם של פקק בשולי הדרך ולהדחף בכוח חזרה לנתיב מאחורי הרכב הראשון בפקק- נוסח "הייתי פה לפני, פשוט שמרו לי מקום פה רק קפצתי שניה להביא משהו וחזרתי".

4. להכנס ברוורס לכביש חד סיטרי ולחשוב שבגלל שפניך מופנות קדימה , זה חוקי לגמרי.

5. לחנות באמצע הכביש ולהדליק 4 ווינקרים ולהפוך את זה לחניה חוקית לכל דבר ועניין.

והשוס שהכי מעצבן אותי! לשלם על מאזדה 3 2008 75K ש"ח בארץ כשחדש מהחברה בארה"ב יעלה לי 20K$ !! :shock:

פורסם
1. לראות את התמרור הבא:

Tamrur.jpg

להתעלם ממנו ולהמשיך לנסוע ישר ללא שום ניסיון אמיתי להשתלב ולהגיד: "יאללה, יהיה מה שיהיה, פראייר אני לא אצא פה"

2. לחנות כמו זבל על שתי חניות או באלכסון, בחניון מלא עם האוטו ליסינג או איזו טרנטה

3. לעקוף אותך משמאל, כשאתה עוצר בתמרור "עצור" שהוא מטומטם ולא הכרחי לדעתך

4. להאיץ כמה שיותר על פסי האטה קופצניים במיוחד עם הליסינג שלך והסתכל על המטומטם שנוסע שם לאט כי יש לו רכב פרטי

וואו לגבי הראשון כל כך נכון... לפעמים אני תוהה אם זה מתוך כוונה או פשוט מתוך אי ידיעה מוחלטת לגבי מה משמעו של התמרור.

פורסם
להיות ישראלי זה לסוע 80 בעיר ולהבין שאתה בעיר ולהוריד ל50 XD

לצערנו המצב הוא ״להבין שאתה בכביש עירוני אבל יש בו 2 נתיבים לכל כיוון... ״כביש מהיר!!״ ולהעלות למאה״

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לקחת משכנתא בשביל של ג'יפ של BMW ולגור בפחונים.

משהו שאופייני גם לשכבות החלשות ומיעוטים אתניים במדינות מפותחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נצפה לפני בערך 20 דקות:

להיות ישראלי זה לראות ערס רוכב על TMAX בערך על 70 קמ"ש ולסמס תוך כדי :shock: :shock:

פורסם

להיות ישראלי - לעצור כשמישהו שנתקע מנפנף ולתת להחבר עם הכבלים למצבר. גם אם אתה רואה שיש שלולית של שמן מתחת לרכב תקוע.

אה, כן, להיות ישראלי - לרוקן את המאפרה ו\או פח אשפה על הרצפה של חניה למרות שפח הזבל במרחק 5 מטר. וגם להוציא את השטיח המטונף של האוטו ולדפוק אותו על הרצפה של החניה כדי לנער ממנו את האבק.

להיות ישראלי - לתת טרמפ לחיילים עם נשק ולהרביץ סיבוב של 20 ק"ם כדי להביא את החיילים לנקודה שממנה אפשר לתפוס טרמפ בקלות.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
7. בלימת חירום כשרואים ירוק מתחיל להבהב כאשר הרכב 2 מטר מקו חציית הצומת בכביש מהיר

יותר נכון - לשבור את הרצפה של הרכב עם הגז גם אם אתה קילומטר מהרמזור.

• תוכן חדש...