Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר המנוע עובד בטמ'פ עבודה מלאה שלו תראה שמדי פעם המאוורר נכנס לפעולה. אם לא יש לך בעיה ביוניט חום של המאוורר שכנראה דפוק ולא נותן לו פקודה להתחיל לפעול.

פורסם

טוב ,אז היום הלכתי למוסך שנקרא "מוסך הכח" בא.ת. סגולה פ"ת לפי חיפוש שעשיתי פה בפורום והמלצה של אחד החברים.

הם עשו לי שוב בדיקת לחץ כשהרכב התקרר ,פרקו את צינור היניקה מהפלסטיק כדי לראות את כל צינורות המיים ופשוט לא מצאו שום נזילה.

מה שכן הם מצאו זה שפקק הרדיאטור שלי לא נכון ולכן לא אוטם טוב את הרדיאטור והמיים מתאדים דרכו . ניסו למצוא לי פקק בחנות חלפים ליד ללא הצלחה .אז אני הצעתי שאני ייסע למוסך דייהטסו בבר כוכבא ואקנה שם. הם אמרו לי שזה רעיון טוב.

ארצה לציין שהמוסך מצויין ויש בו עובדים ישרים ואמינים ,וגם לא גבו ממני תשלום כלשהו על השרות.

במוסך דייהטסו לא היה את הפקק, אך הזמינו לי ואני הולך לאסוף אותו מחר, ואדווח אם נפתרה בעיית אידוי המיים.

פורסם

שלום רב !

כשאתה כותב במוסך נמצא שהפקק לא נכון למה כוונתך?

האם רשום על המכסה 0.9 או 1.1?

אם כתוב 1.1, יש להחליפו למכסה המשחרר לחץ לעבר מיכל העבוי ב0.9 ולא ב1.1.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,האם פקק העיבוי זהה גם בשרייד 2000?

לא מזמן החלפתי פקק שכזה ורציתי לבדוק את תקינותו..מהי יקרה אם לדוגמא הרכב ישאר עם פקק שכתוב עליו 1.1?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אירון מן שלום רב !

תפקיד מכסה הרדיאטור , לגרום לבניית לחץ ברדיטור, עד גבול מסויים, שבו הלחץ אמור להשתחרר, ולפלוט אדי מים בעת רתיחת יתר לעבר מיכל העבוי.

במידה וקפיץ המכסה חלש מדי , הוא מונע בניית לחץ ברדיאטור, ומי קירור עולים דרך מכסה בעל הקפיץ החלש , במעלה צינור המוביל למיכל העודפים, ממלאים אותו עד גדותיו, וגורמים לפליטת מי קירור מחוץ למיכל , בעת התקררות המנוע המים חוזרים לרדיאטור , אך מיכל העבוי נותר חסר..

למחרת שוב מיכל העבוי עולה על גדותיו, וחוזר חלילה, עד שמיכל העבוי מתרוקן לגמרי, ואז הרדיאטור נותר חסר.

במקרה של מכסה בעל לחץ של 1.1, הלחץ לא משתחרר, ונוצרים לחצי יתר ברדיאטור עד למצב של רתיחה, שגורמת בסופו של דבר לבעבוע במיכל העבוי, ועליית המפלס במיכל, וגם כאן נוצר עודף מי קירור במיכל, והוא פולט אותו החוצה.

לכן יצרו קבע לחץ של 0.9 ,ברכבים יפנים בדרך כלל, שהוא לחץ אופטימלי תקין, שלא גורם ללחצי יתר , ומונע מעבר מי קירור למיכל העבוי, שעולה על גדותיו, ובסופו של דבר,פולט אותו בנסיעה, ומכאן המחסור הקבוע.

בתקוה שהובנתי.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...