Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה לא בכתב, אתה יכול לנגב עם זה את התחת. אתה מבין את הבעייתיות במשפט הזה?

:lol: :lol: :lol:

אהבתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"המדינה צריכה להרכיב מגביל מהירות במכוניות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232060,00.html

למזלינו, המצלמות עלו הרבה כסף, ואף אחד לא מתכוון לזרוק אותן לפח

אני רוצה לראות איך הם יצליחו להתקין כזה דבר ברכב כמו שלי. מה הם יעשו, יגביהו את הרצפה מתחת לדוושת הגז? :lol:

חוץ מזה, זה שינוי מבנה. אסור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

המשטרה הציגה נתון כי המהירות הממוצעת ירדה ב-10 קמ"ש. אני חושב שזה בעיקר בגלל המצב הכלכלי.

כמו כן הם הציגו נתונים של פחות הרוגים ופצועים לעומת אשתקד. אני לא יודע מה הסיבה?

פורסם

כמדומני לנתון העשר קמ"ש פחות אין שום סימוכין והוא מבוסס בעיקר על תחושה של ניצב x, אני טועה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
המשטרה הציגה נתון כי המהירות הממוצעת ירדה ב-10 קמ"ש.

אני חושב שהתבלבלו עם הגודל של ניסו שחם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זוכרים את הדיון המאוד ער שהיה בשרשור הזה על מהירות ממוצעת?

אז המשטרה חשבה שהם חכמים גדולים, בית המשפט זרק אותם מהאולם! :wink:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4334589,00.html

כאשר אתם נוסעים בכביש 6 במהירות גבוהה מהמותר, כדאי לכם לדעת: אם יהיה בכך צורך, עשויה המשטרה לנסות ולהשתמש במצלמות האגרה כדי להוכיח זאת. בית המשפט לא השתכנע

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזל.

אהבתי את העדות של הבוחן שהוא לא "מתחיל לפתוח פה בית ספר" לגבי העובדה שהיה צריך להסביר לבחור שמותר לו להוועץ בעורך דין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אותי יותר הצחיק\הפחיד\העציב שהנהג אמר שהיה כשל טכני שגרם לו לסטות, מה שנתמך ע"י העדות שלו ושל עד ראיה צד שלישי ולמרות זאת המשאית לא נבדקה והמשטרה התמקדה בעבירת המהירות בלבד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כשמדובר בתאונה קטלנית בוחן מגיע לזירה ובוחן את הרכב.

פרסמו את הדוח בדיקה של הבוחן שביקר בזירה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מניח שזה נגרם בגלל שהפרקליטות הרגישה שהיא כבר הרשיעה אותו על בסיס המהירות ה"מופרזת" ולכן חסכו כספי ציבור על הבדיקה הטכנית המיותרת בעניהם.

כשזרקו להם את הטענה של מהירות ממוצעת מכל המדרגות היה כבר מאוחר מידי.

בקיצור, פרקליטות עלובה כהרגלה.

איזה מזל יש לנהג שפסלו להם את זה, יכל עוד להיות מורשע בהריגה בזמן שיתכן וכשל טכני גרם לתאונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מדי פעם אנחנו קוראים כאן על קנסות (+ דמי טיפול נכבדים) שהגיעו לשוכרי רכב באירופה אחרי שחזרו מהטיול. חלקם על מהירות, לעיתים גם על חריגה של ק"מש בודדים מעל המותר.

לאור זה אשמח אם מישהו יסביר לי למה המצלמות כאן מוגדרות כמס,נולדו בחטא ושאר ירקות בעוד שעל האירופאיות אין מערער. למה לא תכתבו את הרהורי לבכם על שיטת גביית המס הלא סוציאלית הזאת לקנטון ציריך או לפוליציה סטראדאלה של ה A21 למשל ? אשמח לשמוע על התייחסותן למחאה.בטח יועלה מיד לדיון שינוי החוק האירופאי בלוקסמבורג/בריסל.

פורסם
ספר את זה לרומן זדורוב.

אתה קראת את הכרעת הדין במקרה של זדורוב?

או שהחלטת לפי אינטואיציות שהוא זכאי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אני מניח שזה נגרם בגלל שהפרקליטות הרגישה שהיא כבר הרשיעה אותו על בסיס המהירות ה"מופרזת" ולכן חסכו כספי ציבור על הבדיקה הטכנית המיותרת בעניהם... בקיצור, פרקליטות עלובה כהרגלה.

לזכותה(?) של הפרקליטות יש לומר שבדרך כלל בתי המשפט נוטים לטובתם עד כדי כך, שהם יכולים להרשות לעצמם לבוא כל כך לא מוכנים.

הרי לכאורה, יכול כל נאשם לבוא לבית המשפט בלי כלום ופשוט לשתוק, ולסמוך על בית המשפט שלא ימהר לקבל כל ראיה בלי לבחון אותה. בפועל, לא הייתי ממליץ על גישה כזאת, כי:

ספר את זה לרומן זדורוב.

וגם לעמוס ברנס, ועוד דוגמאות כאלו.

דני

• תוכן חדש...