Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס מקבלת מנוע 1L מוגדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפיאט עברה לשימוש גם במנוע 2 צילינדר, גם הפוקוס מקבלת מנוע בנפח 1 ל' עם 3 צילינדרים וטורבו. ההספקים - 100 או 125 כ"ס. צריכת הדלק על הנייר מעולה. הייתם קונים? :)

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2332-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%92%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98.html

Ford%253DEcoBoost-Focus-3.jpg

פורסם

השאלה מתי יגיע לארץ.

הייבואן של פורד התחיל למכור את המונדיאו אקו-בוסט רק בגלל הפסקת ייצור מנוע ה-2.3.

הוא החל עם הייבוא של הטיטניום בשנה שעברה בגרסת אקו-בוסט, כתשובה לאופל אינסיגנייה וסופרב 2.0T.

את הפוקוס החדשה הוא בחר לייבא עם מנוע 2 ליטר אטמוספרי שלא נמכר כלל במערב אירופה, במקום מנוע 1.6 אקו-בוסט ו-150 כ"ס.

חוץ מזה אולי הביקוש שנוצר לאוקטביה החדשה, תשנה את התמונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נשמע טוב. מעניין איך תהיה האמינות של המנוע עקב הגדישה והעומס על שלושת הצלינדרים.

לפני שהם החליטו להוציא מנוע חדש לגמרי לייצור סדרתי, אני מאמין שהמנוע עבר לא 'מעט' בדיקות וסימולציות מהמחמירות ביותר.

לא נשמע לי סביר שפורד (או כל חברה מובילה אחרת) יוציאו מנוע שהם לא בטוחים במאת האחוזים לגבי אמינותו, ימי הפורד פינטו עברו מהעולם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לפני שהם החליטו להוציא מנוע חדש לגמרי לייצור סדרתי, אני מאמין שהמנוע עבר לא 'מעט' בדיקות וסימולציות מהמחמירות ביותר.

לא נשמע לי סביר שפורד (או כל חברה מובילה אחרת) יוציאו מנוע שהם לא בטוחים במאת האחוזים לגבי אמינותו, ימי הפורד פינטו עברו מהעולם.

ספר את זה לפולקסווגן עם מנוע ה TSI והגיר הרובוטי.

פורסם
ספר את זה לפולקסווגן עם מנוע ה TSI והגיר הרובוטי.

6-7 שנים אחרי שיצא לשוק אין בינתיים דיווחים על כשלים במנועי TSI עצמם. הסיפורים שאנחנו כן שומעים אליהם קשורים למשפרי רכבים למינהם (לא חכמים במיוחד) שמוסיפים כמויות נכבדות של כ"ס/מומנט בלי לחזק המנוע עצמו, עומסים שהמנוע והגיר לא תוכננו לעמוד בהם לאורך זמן.

הDSG זה כבר סיפור אחר לגמרי, אכן גיר לא אמין כ"כ.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...