Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה אשתי אמורה ללדת בקרוב, לידה ראשונה, ועלי הוטל לעשות את הסקר של בתי חולים ליולדות.

אם כן, אשמח לקבל המלצות לבי"ח באיזור המרכז עם מחלקת יולדות מומלצת.

חשובה בעיקר נוחות השהייה במחלקה לאחר הלידה (יש מצב לקבל חדר פרטי?), אך כמובן גם שחדר הלידה והיחס של הצוות המיילד יהיו טובים.

בתודה מראש, :-)

גל.

פורסם

באסף הרופא נותנים חדר פרטי עד הלידה וכמה שעות אחריה. החדר גדול ומפנק, כולו מצופה בעץ וצבעים חמים עם טלויזה LCD בכבלים, מקלחת ושירותים פרטיים בחדר וכורסא נוחה לבעל. התנאים, הרופאים והמיילדות מצויינים.

לאחר הלידה מעבירים לחדר באותו הגודל, אבל עם עוד 2 יולדות. שם כבר התנאים פחות מפנקים והטלויזיה בתשלום נפרד, אבל המקלחת והשרותים נקיים. האוכל ליולדות טעים מאוד.

בעיה יחידה היתה עם שני רופאים מרדימים: עייפים, לא מקצועים, עצבניים ולא סבלניים. אם לא הרופאים המרדימים, הכל היה מצויין.

פורסם

אשתי ילדה את שתי הבנות שלנו בתל השומר והיינו מאוד מרוצים, גם מהצוות וגם מחדרי הלידה עצמם.

אחרי זה עוברים למחלקה הרגילה, שהיא דיי מאפנה כמו בכל בתי החולים.

וכאן זה גם משנה אם אתם רוצים להשאר בבית החולים במלונית או לא.

אם כן, אז תל השומר אחלה. אם לא, אני מציע לכם לבדוק את ביילינסון, שם המחלקה הרגילה חדשה

יותר ומרווחת יותר.

יתרון נוסף שאני רואה במלונית, זה שכולם באים לבקר אותך בבית חולים ואין לך אחכ שבועיים של אירוח אנשים

בבית, מה שמאוד מעיק, במיוחד שיש תינוק חדש בבית.

ולסיום משהו שאמר לי רופא בכיר מאוד ממח׳ יולדות באחד מבתי החולים, זה םחות משנה איזה בית חולים,

זה יותר משנה על איזה צוות ואיזה מצב לחץ במחלקה נפלת.

כך שיכול להיות שתגיעו לביילינסון ויהיה אחלה צוות אבל יהיה לחץ אדיר במח׳ ומצבים קשים יותר ואז יהיה זוועה

ויכול להיות אותו שבר באיכילוב או תל השומר.

פורסם

אתה שואל בפורום שרובו הגדול גברים, וגם בין הנשים שבו, אני מנחש שאחוז האמהות לא גבוה מאוד. קצת מצחיק שהטילו עליך את התפקיד ועוד יותר מצחיק שאתה עושה אותו דוקא פה.

"חווית המשתמש" שלי לגבי בי"ח מאיר בכפ"ס (פעמיים) - חדר לידה - מקצועי ויעיל (אבל עמוס מאוד). מחלקת יולדות - עומס יתר על האחיות והרופאים (שגורם ל"חיפוף"), צפיפות ולכלוך רב.

:turn-l:
פורסם

יש הרבה דברים שמשותפים לרוב בתי החולים במרכז:

- ברוב המקרים ישנה צפיפות במחלקות (טרום ולאחר לידה)

- עומס על חדרי הלידה זה עניין של מזל

- המחלקות לא מלבבות

- אחיות ומיילדות דורשות ניהול צמוד מצידך. אפשר ליפול על מישהי לא נחמדה (או שסתם אין כימיה)

מה שכן שונה:

- אוכלוסיה

- איכות השירותים הרפואיים (איכילוב ותל השומר מצויינים, אבל גם השאר ברמה גבוהה) - הכוונה היא בעת חירום. מרדים זה עניין של מזל

- אופציה של מלונית (2500 ש"ח בתל השומר, 3500 ש"ח באיכילוב לשני לילות)

- מחלקות לידה טבעית אם רלוונטי (לא בכולם יש)

- וכמובן זוטות כמו נגישות, חנייה, גישה לסופר שלא שוחט אותך\ארומה\וכו'

אנחנו התלבטנו בין איכילוב ותל השומר בגלל המלונית ואיכות שירותי הרפואה ובחרנו איכילוב. האוכלוסיה שם טובה (בלי להיכנס לסטריאוטיפים גזעניים אבל עם סטטיסטיקה אי אפשר להתווכח) וזה אומר התחשבות הדדית, שקט יחסי ואכיפה נוקשה לשעות ביקור. הכנו את האופציה ללכת למלונית במידה ותהיה לידה קשה אבל בסוף לא היה בזה צורך (היה חשוב שתהיה האופציה).

אתה יכול ללכת לימי הסיור אבל זה מיותר בעיניי מלבד לדעת לאן לנסוע כשהאישה באוטו צורחת (אפשר עצמאית לעשות את זה).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• אחראי פורום
פורסם

איכילוב נחשב טוב מאוד, גם תל השומר טוב. חוו"ד של אשתי מהפן המקצועי (אישי וקולגות).

עומס הוא באמת עניין של מזל. ביום הלידה של הבן שלי היתה עוד יולדת אחת בכל המחלקה. ביום השיחרור היו כ-50.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם שיקול של ניסיון גובר....אז מעייני הישועה בבני ברק יש לי אחיות שילדו שם הצוות מקצועי לחלוטין יולדים שם בכמויות 2.אם היופי והאסטטיקה חשובים אז בלינסון.תל השומר לא מומלץ הכל תעשייתי.. הכי ברמה גבוהה עם אופצייה למלון באווירה יוקרתית זה איכילוב

פורסם

כפי שכבר חלק רשמו כאן,זה יותר תלוי בעיתוי ,בעומס ובמזל באותו היום של הלידה.

לרוב כל בתי החולים מחזיקים חדרי לידה טובים עם צוותים טובים כי יש להם אינטרס גדול שתלד אצלם(מקבלים מענק או משהו כזה על כל לידה).

לפי דעתי השיקול החשוב ביותר הוא המיקום ביחס לבית, כדי שאתה לא תטורטר יותר ממה שבאמת צריך(נסיעות ארוכות לכל כיוון כמה פעמים ביום (בלידה הראשונה) זה לא דבר פרקטי במיוחד).

אנחנו את 2 הלידות ביצענו באסף הרופא,היה בסדר גמור בלי תלונה אחת לרפואה בכל מהלך הלידה והאשפוז אבל שוב,זה תלוי דיי הרבה במזל.

שתהיה לידה קלה ובהצלחה.

נ.ב

גם באסף הרופא פתחו מלונית ליולדות חדשה דנדשה.

פורסם
״לידה קלה כתרנגולת״זה לא ברכה זה קללה(הייתיי חייב לומר זאת)דוד שלי אמר שלתרנגולת מאד קשה להטיל ביצה

קשה קשה, אבל הן עדיין נותנות עבודה

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחת הסכנות בחיפוש תשובה בפורום חובבי רכב מסוג זכר היא לקבל תשובה שלא משקפת את חווית הלידה אלא את חווית החניה, קרבת למעלית,לשומר וההצללה על הרכב

דעתי בכל אופן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כתבו את כל הדברים הנכונים לפניי -

א. זה לא הפורום.

ב. לחץ זה עניין של מזל.

אשתי עובדת במחלקת יילודים (קבלת הקטנטנים וטיפול באימא אחרי הלידה)

ואפילו במהלך המשמרת אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד 5 דקות מבחינת לחץ.

6 לידות בבת-אחת עם 3 מקרים בעייתיים שדורשים התערבות-חירום? בטח, למה לא.

בתי החולים מתחרים זה בזה ב"שירות מורחב ליולדת" אה-לה בית-מלון-ספא-7-כוכבים

למי שמוכן לשלשל מספיק מצלצלין. מן הסתם צריך לתת לאישה להחליט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאשר הכל עובר חלק, אין משמעות היכן ללדת. חדר פרטי זה נחמד, אבל שולי.

כאשר יש סיבוכים, מה שחשוב זה מקצועיות הצוות. ובמיקרה של הסתבכות, לדעתי, עדיף להיות בחדר לידה הכי עמוס בארץ - בב"ש ב"סורוקה". יש שם צוות מיומן ביותר (אין ברירה - כמות הלידות שהם מקבלים כל יום אדירה ).

ונחזור למרכז הארץ - מניסיון אני ממליץ על "בלינסון"

http://www.midwife.co.il/delivery-room-Rabin-Beilinson/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בעיה יחידה היתה עם שני רופאים מרדימים: עייפים, לא מקצועים, עצבניים ולא סבלניים. אם לא הרופאים המרדימים, הכל היה מצויין.

טיפ פנימי כזה, סתם שתדע לך, מאחד שמכיר את התחום :wink: ...מחלקת הרדמה באסף הרופא ובייחוד האגף שעוסק בהרדמה מילדותית הוא אחד הטובים בארץ.

ההקפדה של המחלקה ההיא מבחינת ידע היא מהגבוהות שיש ורואים את זה גם באחוזי הצלחה בבחינות וגם בהערכות אחרות.

צוות ההרדמה שמה אחראי מקצועית גם על עוד כמה בתי חולים קטנים יותר (כמו אסותא ומעייני הישועה שהוזכר כאן).

מה שכן, מרדים הוא המקצוע הכי קשה ברפואה והוא עוד יותר קשה כי אין כמעט כאלו - המחסור עצום והעומס על כל מרדים ענק.

אז שאתה אחרי 24+ שעות של עבודה לא קלה לפעמים אין לך כוח לבכיינות של כל אחד שחושב שהוא מרכז העולם. גם רופאים הם אנושיים.

פורסם

מזל טוב!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...