Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד תאונה שצולמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד הצילום המדהים הזה תראו איך הנהג מדליק אורות מצוקה בזמן הבלימה.

למה בכלל הנהג עצר ויצא מהרכב?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_48Bk-VU47w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

נראה ששיחק משחקים אם הבחור שמצלם, חשב שהוא נצמד לו לתחת וניסה ללמד אותו לקח (רק חבל שבאמצע כביש מהיר בנתיב שמאלי)

אברה קדברה

פורסם
נראה ששיחק משחקים אם הבחור שמצלם, חשב שהוא נצמד לו לתחת וניסה ללמד אותו לקח (רק חבל שבאמצע כביש מהיר בנתיב שמאלי)

חבל על התאונה, אבל זכותו של נהג שלא ייצמדו אליו. נקודה למחשבה לנהגים שאוהבים להיצמד ולא רק להיצמד אלא סתם להטריד נהגים אחרים במקום לנסוע בשקט - יום יבוא ותיפלו על מישהו עם כבוד שיבלום לכם בלימת חירום בכוונה, או שייצא עליכם.

פורסם

^

אז אתה מצדיק את הנהג שהוא ככה עצר בגלל שהנהג מאחוריו נצמד אליו?!

אם זה באמת מה שקרה אז אם היה לו שכל הוא היה עובד לימין ונותן לנהג שנצמד אליו לעקוף.

אני יכול קצת להבין אותו כמה פעמים נהגים נצמדו אלי ותמיד שחשבתי קצת להאט כדי שיתפסו קצת מרחק ממני אבל פחדתי מזה שהם יכנסו בי,

אבל לעצור ככה בכביש מהיר, ההחלטה הכי גרוע שנהג יכול לקבל.

פורסם
חבל על התאונה, אבל זכותו של נהג שלא ייצמדו אליו. נקודה למחשבה לנהגים שאוהבים להיצמד ולא רק להיצמד אלא סתם להטריד נהגים אחרים במקום לנסוע בשקט - יום יבוא ותיפלו על מישהו עם כבוד שיבלום לכם בלימת חירום בכוונה, או שייצא עליכם.

חבל על התאונה?!

הנהג מלפנים עצר בכביש מהיר, על הנתיב השמאלי, בשביל לחנך נהג מאחוריו, תוך סיכון חיים מטורף, ומה שיש לך לאמר על כל העניין זה חבל על התאונה?!

אני חושב שחבל שזה כל מה שאתה מסיק מהמקרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תאונה מיותרת שהיתה יכולה להמנע.

העצירה של הנהג על נתיב בכביש המהיר, היא רשלנות תורמת

ומה שגרם לתאונה בסופו של דבר.

זה מה שקורה כאשר מביאים את משחקי הכח אל הכביש,

זה אף פעם לא מסתיים בצורה טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זכותו של הנהג על הנתיב הימני אחרי שסיים לעקוף, שם זכותו. וגם שם זכותו לא לבלום באמצע הכביש.

ובכלל, למה לאחל לאנשים "שמישהו יבלום לכם בלימת חירום בכוונה, או שייצא עליכם"?

כאילו, אתה בסדר...?:shock:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מעניין אותי לדעת איך קבעתם שהנהג הזה ניסה ללמד את הנהג שמאחוריו את הלקח ?

צריך להיות ממש, אבל ממש אידיוט בשביל ללמד לקח בכביש מהיר, נתיב שמאלי ובשביל הדובדבן - גשם .

פורסם

^^

ניתן לשער גם שמדובר בחברים!? גם השערה.

מה שלא יהיה זו החלטה טיפשית. הוא בטוח למד לקח.

פורסם

זכותו? אתה בדיוק הדוגמה לישראלים שחושבים שהכביש של אבא שלהם, תסלח לי אבל לא מקבל לרגע את התגובה האוילית שלך. מכיר את הביטוי בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם?.. אני מנחש שלא. שלא לומר שזה החוק.

מהתגובה שלך נשמע שאתה מרבה לנהוג בנתיב השמאלי ושהרבה אנשים נצמדים אליך או סתם מציקים לך כמו שכתבת...

אז תיכף גם תסביר לי איזה עבריין תנועה/רוצח אני כי אני נוהג על 110-120 הא?

במקרה כזה (מה גם שהנהג בנתיב השמאלי) תחזור לימין ותן ל"משוגע" לעקוף אותך. ולדעתי, בטח עם מצלמה ברכב כמו בסיפור הזה, אתה מוזמן לדפוק ברקס ואחר כך להסביר בבימ"ש למה פעלת כמו שפעלת. אני מניח שהשופט לא בדיוק יצדד בזכות החינוך שלך.

אני רק מקווה שלא אתקל באחד כמוך בנתיב השמאלי (או בכביש בכלל) ביום יום. ל

ולגבי הרוסי שמפוצצים לו את המרצדס. גדול. "כך יעשה..."

אברה קדברה

• תוכן חדש...