Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מבקש עזרה בבקשה,האם מישהו יודע איפה אפשר לשכפל מפתח לפורד פיאסטה 2002 באזור הקריות והאם זה מפתח פשוט שאפשר לשכפל בכל מקום?

תודה מראש

פורסם

ליד הגיוזה ומקדונלדס ברחוב הראשי של בתי הקפה של קרית חיים יש מקום שמתעסק בחשמל+אביזרי רכב וכ"ו, הם יכולים לשכפל לך.

המחיר הוא באזור ה 300 ש"ח, המפתח מגיע משוכפל אבל ללא הכפתורים של האזעקה וכ"ו, רק מפתח לדלת.

למקום אם אני לא טועה קוראים "אילן כלבו לרכב".

יום טוב

פורסם

לי יש פיאסטה 2000 ונראה לי שזה אותו דגם

המפתח עם אימובילייזר אז שיכפול עולה באמת 300-400. אני שיכפלתי שיכפול רגיל ללא אימובילייזר ב 50-70 שח בערך וזה טוב לטנק דלק ובגאג' או דלתות ואי אפשר להניע איתו. לדעתי עדיף.

חשוב לפתוח את טנק הדלק לא פתיחה מלאה בעזרת המפתח כי זה עלול לשבור אותו בסוף. עם המפתח רק לנעול/לפתוח נעילה, את סיבוב הפתח לסובב עם היד. קצת לא נוח אבל שומר על המפתח.

פורסם

יש לך אחלה מקום במוצקין על שדרות וייצמן "אלפא מנעולים", ובחור בשם דויד,

יש לו הכל והוא ייתן לך מחיר סביר.

פורסם

למה אתה רוצה לשכפל?

איבדת את המפתח או שהוא כבר לא תקין?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ויש לך מפתח שכן פותח?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

אם יש לך את המפתח המקולקל, אתה יכול להעביר את החלק של האימוביליזר ( האדום ) למפתח שתשכפל

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם
יש לך אחלה מקום במוצקין על שדרות וייצמן "אלפא מנעולים", ובחור בשם דויד,

יש לו הכל והוא ייתן לך מחיר סביר.

גם אני ממליץ על אלפא מנעולים בקריות הוא נחשב למקצוען והוגן.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...