Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם ייתכן שביצועי המנוע ירדו לאחר טיפו 15 במוסך מורשה סקודה?

סכ"ה הוחלף שמן ופילטר שמן בדיוק רבע שעה עבודה.

מהרגע שהרכב יצא מהמוסך הוא מרגיש שונה קצת עייף

אני שלא ידעתי על ביצוע הטיפול שאלתי את אבא שלי "תגיד, מה קרה לאוט יש מצב שהוא התבלל?" ואבא שלי ענה לי שכן גם הוא הרגיש ככה מיד לאחר הטיפול ועכשיו שגם אני אמרתי לו שהרכב מגיב שונה בלי שידעתי בכלל הטיפול הוא כמעט משוכנע ששמו ברכב שמן לא מתאים או זול יותר מהשמן בא מקורי מהיצרן.

עוד דבר, נוזל בלמים שהיה חסר לא הוסיפו במהלך הטיפול באמת שירות מתחת לכל ביקורת. במוסך יונדאי לפחות "פינקו" בשטיפת תא מנוע....

סליחה על העדר סימני פיסוק ומילים לא ברורות בגלל חוסר אותות נגמרו לי הסוללות במקלדת.

פורסם
האם ייתכן שביצועי המנוע ירדו לאחר טיפו 15 במוסך מורשה סקודה?

סכ"ה הוחלף שמן ופילטר שמן בדיוק רבע שעה עבודה.

יש אנשים מוכשרים במוסכי צ׳מפיון, אין מה לומר. :?

אם הרכב כבר לא באחריות ואתה מאיזור המרכז, קח אותו למוסך רון.

V5

פורסם

תודה על התשובה המהירה ידידי.

אמנם השעה מאוחרת אבל אני אאיר את עיניך ואזכיר לך שזה טיפול 15. וודאי שהרכב במסגרת אחריות! הרכב שלושה חודשים על הכביש...

העניין הוא שהוא בליסינג ויש הסדר למוסך מורשה אחד.

אני רוצה לשמוע האם הגיוני באמת שאחרי החלפת שמן ופילטר (במורשה כאילו מה הם כבר שמו שם? שמן מינראלי?!)

יכול להיות באמת ירידה מסויימת בביצועי מנוע.

שוב אני מזכיר, אני שלא ידעתי בכלל שנעשה לרכב טיפול שמתי לב שהוא מתנהג טיפה שונה וזה רק חיזק את הדעה של אבא שלי שחשב שאולי זה פסיכולוגי בגלל השירות הלא מקצועי שהוא קיבל שם.

פורסם

אכן השעה מאוחרת ופיספסתי את זה שזה טיפול 15 :shock:

ככל הנראה הם ביצעו עבודה קצת חאפרית, תחזור לשם ותדרוש אבחון של התקלה.

גם מהטיפול הכי פשוט שמבוצע בצורה חאפרית יכול להגרם נזק. מספיק שקצת משחררים בטעות איזה צינור שלא אמור להיות משוחרר, והנה לך ירידה בביצועים.

V5

פורסם

במיידי הייתי בודק מפלס שמן מנוע.

אם בטעות הם הכניסו שמן מעל למקסימום הדבר יכול לגרום להקצפת השמן ולפגימה ביכולות שלו [ובביצועים כמובן].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...