Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר - מה אתם חושבים על זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שודר הפרק השישי של טופ גיר באגו.

לדעתי האישית האנשים שם מגזימים לגמרי עם הביקורת שהם מותחים על כל דבר עם גלגלים :!::!:

לדוגמא - במסגרת פינה של חדשות רכב הם אמרו שניסאן חוזרת לספורט המוטורי. מייד הם אמרו "מה, ניסאן היו פעם בספורט המוטורי שהם חוזרים?". ועוד, הם הראו תמונה של נבחרת ניסאן לדקאר (2004), כל הנהגים ליד הפיקאפ של ניסאן, ואמרו שהם נראים כמו חבורת הומואים.

אני צריך להזכיר למישהו שניסאן הצליחו בדקאר (יחסית)? עם קולין מק'ריי כאחד הנהגים..?

עוד דוגמא - ג'ראמי קלארקסון החליט שהוא מקים פינה בתוכנית, שבה יש קיר, שמחולק לקטגוריות של: מכוניות מגניבות. זה היה משהו כזה:

seriously uncoo

uncool

cool

subzero

במהלך הקטע שומעים את קלארקסון אומר "אני צודק אני צודק", והם ממשיכים לשמיץ כל דבר.

מה אתם חושבים על זה?

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם שינו את עולם הרכב.

בתוכנית שהם ניסו את ה NOBLE הבוס של החברה היה שם ואמר שהוא שינה את המכונית בגלל מה שהם אמרו בתוכנית.

באנגליה עד לפני כמה שנים מכוניות היו במחיר הישראלי.בטופ גיר הראו שאפשר לקנות מכוניות מותאמות לאנגליה באירופה עד 40% מהמחיר האנגלי.

כל יצרני הרכב הורידו את המחיר אחרי התוכנית.

בתוכניות אמריקאיות כל חברה שיש לה פירסומת בתוכנית או בעיתון של התוכנית אומרים על המכוניות שלה שהן מעולות.

הם נוהגים ביונדאי ואמרים איזה יופי של מכונית.

כמו שאמרתי:עונה שלישית ב BBC,הרבה יותר מעניינת מהעונה הראשונה שבאגו.

לוטוס EXIGE על מסלול יותר מהירה מרוב המכונית שהם בדקו על כביש יבש.

אייל

פורסם

כך שאני אוכל עכשיו להשלים :D

1. התוכנית עצמה מבחינתי היא בסדר עם כי העדפתי יותר את הסגנון הישן שבאופן זה או אחר המשיך עם 5TH GEAR (מה שכן אהבתי את מה שהם עשו עם ה"סטיג" שאין לו דעה ושאומרים שלנהג מרוצים אין שכל וכו', קטילה על חשבונו של טיף אחרי הסכסוך שהלך להם שם ... :lol: )

2. זה שג'רמי מחליט שם זה הרי ברור אבל אף אחד לא חייב להסכים איתו וגם בתוכנית הם גם די פתוחים לדעות שונות.

נ.ב.

לגבי הנובל שהוזכרה...אולי היא מסוגלת לבצע אבל זה רכב פשוט מכוערררררררררר :(

פורסם

1. התוכנית עצמה מבחינתי היא בסדר עם כי העדפתי יותר את הסגנון הישן שבאופן זה או אחר המשיך עם 5TH GEAR (מה שכן אהבתי את מה שהם עשו עם ה"סטיג" שאין לו דעה ושאומרים שלנהג מרוצים אין שכל וכו', קטילה על חשבונו של טיף אחרי הסכסוך שהלך להם שם ... :lol: )

בתוכנית הראשונה קלארקסון נהג באיזשהי מכונית (לא חשוב לצורך עניין), ופתאום הוא מוציא את המשפט:

And now shifting from fifth gear… into TOP GEAR

בחיוך למצלמה... :twisted:

מה בדיוק קרה בינו לבין טיף?

בכלל אני חושב שהרוב מעדיפים את טיף על קלאקסון.

חוץ מזה שהוא נהג מקצועי אמיתי :roll::twisted:

www.JEEPOLOG.com

פורסם

אתה מעלה כאן ויכוח ששווה בעוצמתו לויכוח "מה עדיף, יפני או צרפתי?".

טיף וג'רמי הם שני מגישים שונים, טיף הוא באמת נהג מקצועי, וג'רמי לא התיימר מעולם להיות כזה וזו בדיוק הסיבה שהמבחנים שלו שונים לחלוטין (ומתובלים בהמון הומור בריטי משובח כמו למשל "הואל סטיס נוסהת מהר כמו שמלכת אנגליה רצה מהר..." :wink: )

אני אישית מעדף את TOP GEAR בעיקר בגלל השילוב של ההומור התוכניות שלהם, את המבחנים השונים (האם אפשר לנסוע עם A8 דיזל מלונדון לאדינבורו וחזרה על מיכל אחד, מי מהיר יותר DB9 או התחבורה הציבוריות וכו' וכו') ואת ג'ורדן המרהיבה שהגיעה להתארח בתוכנית :lol: .

:-)

פורסם

אל תבין אותי לא נכון, אני חושב שטופ גיר היא אחלה תוכנית, בדיוק מהסיבה שהיא משלבת כל מיני מבחנים מעניינים שכאלו. לדוגמא היה את האחת שבדקו מעל כמה אופנועים יכול אוטובוס "לקפוץ". זה היה משעשע מאוד.

אבל דיי הגזימו בקטילות שלהם על כל דבר אפשרי..

והיה מין קטע מוזר שכזה היום שהם קטלו את מהיר ועצבני, אז הם אמרו שבשביל להחיות את הסרט השני ("2 מהיר 2 עצבני" :roll: ) הם מביאים יונדאי אקסנט.

לא זכורה לי יונדאי שם.. ?

מה שכן אהבתי היום זה שהמגיש הצעיר השני הראה לקלארקסון שה-SL55 AMG שלו היא מכונית של הומואים..

חוץ מזה שה"סטיג" נהג בה במסלול.. היה נחמד. חוץ מהקטילות

www.JEEPOLOG.com

פורסם

עכשיו הכל ברור.

התעצבנת כי הם ירדו על "2 מהיר 2 עצבני 3 חלב ו2 קוטג'" :lol:

הם אמרו שתהיה שם יונדאי אלנטרה (ולא אקסנט) ובאמת הייתה אחת בסרט...

בנוגע לקטילות, ההומור הציני הזה הוא שמוכר... אסור להראות עירום בשעות שTOP GEAR משודרת, אז הם הופכים את הכל לחייכני יותר עם קצת הומור ציני.

בכל מקרה, אני אעביר לקלרקסון את המסקנות שלך.

תודה :wink:

פורסם
עכשיו הכל ברור.

התעצבנת כי הם ירדו על "2 מהיר 2 עצבני 3 חלב ו2 קוטג'" :lol:

וואוו :!::!::evil::evil:

דווקא מאוד הצחיק אותי איך שהוא קטל את הבחור עם הקובע.

מצידי - שיצחק על מהיר ועצבני עד מחר אני לא עשיתי את הסרט..

ואני גם לא אחד מהילדים בני 13 שמתלהבים מזה. הגזמת קצת :evil::bad-word:

הבדיחות של קלארקסון מצחיקות אותי כשהן באות שזה מתאים. בקטע עם הבחור והקובע זה היה דיי מתאים..

אבל הקטע עם הנבחרת של ניסאן? לא רציני...

רואים שקלאקרסון מתוסכל. הוא מקנא בסטיג והוא תמיד רצה להיות כמו טיף. :wink::lol:

www.JEEPOLOG.com

פורסם
וואוו :!::!::evil::evil:

דווקא מאוד הצחיק אותי איך שהוא קטל את הבחור עם הכובע.

מצידי - שיצחק על מהיר ועצבני עד מחר אני לא עשיתי את הסרט..

ואני גם לא אחד מהילדים בני 13 שמתלהבים מזה. הגזמת קצת :evil::bad-word:

הומור ווטסון ידידי, הומור. :roll::?

פורסם

אז למישהו יש מושג למה טופ-גיר התפרקה ל-2 תוכניות ???

אני זוכר את ימי הילדות שלי כשהייתי מתיישב עם אחי לראות את ג'רמי, טיף, ויקי (היה עוד מישהו ??? )

אההה

אלו היו זמנים !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מה שמעצבן אותי אצל קלארקסון זה שלפעמים הוא מחליט על קטילה לפני שהוא באמת בודק.

אם יש לו בדיחה טובה, אז למה להרוס אותה עם עובדות.

בתוכנית שהוא עשה על לנצ'יה בטא (רכב שקרוב לליבי משום מה) הוא חיפש אחת כזאת למבחן, והגיעה אליו דרך מועדון לנצ'יה הבריטי אחת מקורית ושמורה להפליא. אבל מה, מר ק. החליט שהפואנטה צריכה להיות שהרכב חלוד. אז הוא הדגים עם מגנט פרסה איך כל הרכב מלא בחומר פחחות מתחת לצבע וזה נורא הצחיק אותו איך שהמגנט לא נדבק לרכב בשום מקום.

הוא נפל על הבעלים הלא נכון. בעל הבטא, שידע שעל הרכב שלו אין גרם חומר פחחות חקר קצת, והסתבר שקלארקסון אירגן "מגנט" מעץ צבוע, כי מגנט אמיתי כן נדבק לרכב.

העניין נדון בבית משפט וההפקה נאלצה לשלם לו פיצויים ולהתנצל בשידור על הרמאות.

אז קחו אותו ואת התכנית שלו בעירבון מוגבל. זה בידור נפלא, אבל מאוד מגמתי ומאוד במגמה לבדר ולאו דווקא ליידע, לדייק ולהצמד לאמת עיתונאית. בדיוק כמו לנסות לקבל פרשנות על ענייני השבוע מתכנית סאטירה.

פורסם

ואני הייתי בטוח שזו הבטא הראשונה מאלומיניום :lol:

אגב תוכניות סאטירה, "משחק מכור" כל יום שישי בערוץ 2, אחרי אדיר מילר הרדוד.

תוכנית מדהימה, מלאה בהומור שחור ישראלי ואיכותי ("לאחר רצח ראש הממשלה הבא, כרגיל, נשמע את בוש אומר: "שלום, שמן" " וכו' וכו' :lol: )

פורסם

אתם צריכים לזכור שקלארקסון הוא קודם כל מנחה טלוויזיה, ואח"כ עיתונאי רכב. בניגוד לטיפ שהוא קודם כל נהג מירוצים ואח"כ כל השאר :wink:

אם נשפוט את קלארקסון לפי יכולת ההנחייה והעברת הנושא שלו - הוא מתברג בקלות במקום גבוה מאוד בצמרת מגישי הטלוויזיה. התוכניות שלו כמעט תמיד מעניינות בלי קשר לנושא שלהן. אפילו אמא שלי כבר מזהה אותו ואוהבת לראות אותו אפילו שהיא לא מתעניינת במיוחד במכוניות.

בתור עיתונאי רכב הוא בעל אבחנות מצוינות אבל הגאווה הבריטית שלו מעבירה אותו על דעתו לפעמים, הוא מאוד עקשן וכמו שנאמר כאן - כשהוא מחליט הוא מחליט, ולא מעניין אותו כלום.

ראיתי חלק מהפרקים בפורמט החדש של טופ גיר ומאוד נהנתי. הם מאוד מוצלחים, פינות מעניינות, מבחנים מיוחדים ואורחים מאוד משעשעים באולפן (שעולים על המסלול :lol: אהבתי במיוחד את הפרק עם השחקנית הבריטית שעשתה החלקות מטורפות ותוצאה מצוינת בליאנה, וגם את מבקר המוזיקה המזדקן שהיה משעשע מאוד באולפן ועשה תוצאה גרועה ביותר - וכמובן שג'רמי לא פספס אף הזדמנות לרדת עליו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...