Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתן למכור ממיר יס MAX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתוצאה מכל מיני קומבינות טפשיות של יס, עברתי שדרוג ליס טוטל אבל הם סרבו בכל תוקף לקבל בחזרה ממיר יס מקס שנמצא בבעלותי (בזמנו הכריחו את המתלהבים הראשונים שרצו מקס לגשת לישפאר ולרכוש ממיר ב 36 תשלומים שיקוזזו מהמינוי).

התעצבנתי שהם לא מוכנים לקבל אותו בחזרה ואז המוקדנית אמרה לי "מה קרה לך, זה שווה מלא כסף, תמכור אותו!".

אז חפרתי ביד 2, בווין-ווין, בהומלס, איפה שלא תרצו אבל בכלל לא ראיתי מישהוא מוכר כזה ממיר.

סתם נפנפה אותי הנבלה או שבאמת ניתן למכור אותו?

למען הסר ספק, מדובר בממיר שנמצא 100% בבעלותי המלאה ולא בציוד שמושאל ע"י יס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה זמן שילמתה על הממיר שהוא כבר בבעלותך?

כרגע אני מחכה ליס שיגיעו אליי לקחת את כל הממירים וביניהם אחד מקס.הוא שלי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

סביר להניח שאתה לא מוצא ממירים כאלה למכירה בגלל שרובם אם לא כולם הושכרו ללקוחות ולא נמכרו להם. בכמה אתה מעוניין למכור אותו?

בכל מקרה אם לא תמצא מה לעשות עם הממיר יש בתוכו כונן קשיח. 2 דקות והוא בחוץ, אחלה תוספת למחשב הנייח שלך

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

למה שמישהו יקנה היום ממיר שהוא מקבל בהשאלה

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מישהו שמחובר פיראטית ירצה להקליט משהו

לפי מחירון יס -

אפשרויות קבלת yesMax

רכישה בתשלום אחד 2,280.17 שח

http://www.yes.co.il/joinus/equip.aspx

לא מאמים שמישהוא ישלם על זה יותר משליש או מקסימום אלף, שווה לנסות :?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איך אפשר לחבר את היס מקס. מבלי להגדיר אותו אצלהם? אחרת הוא לא יפענח את המידע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני הייתי מתקשר ליס בתור לקוח קיים, אומר שרכשתי ממיר מבן אדם פרטי, שהוא חתם לי על טופס שהממיר היה שלו.

הייתי מברר איך אפשר להתחבר אליהם באמצעות הממיר ומה העלויות. יש לי הרגשה שהתשובה שתקבל תהיה שהרבה יותר משתלם לקחת ממיר מיס.

פורסם

אחרי שיהיה לך את הממיר החדש והמרגיז והכל כך כל כך איטי אתה תחזיר את היס מקס הרגיל , בדוק . :evil:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

בשמחה (אבל כי אתה צריך, לא כי אתה "עושה לי טובה").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...