Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוזמה ברוכה!

אני מסתכן בלהשמע פלצן ומתנשא אבל בדיוק כמו שאני לא רוצה שהמשפצים מהקומה מעליי יובילו את כל הפסולת בניין שלהם במעלית של הבניין, ככה אני גם לא מוכן לרכוש שרות במחיר מלא ולעמוד כל הדרך מנהריה למודיעין רק בגלל שהיא מפוצצת בחיילים שחוזרים הביתה אחרי שסגרו 4 שבועות בבסיס(ומריחים בהתאם).

אם אני נמנע משימוש ברכבת בראשון וחמישי בדיוק מהסיבה הנ"ל אז בשביל מה בדיוק אני צריך את הרכבת? שני-שלישי-רביעי?

דרך אגב, חלק מהתוצאה הזאת הוא באשמת הצבא שלא היה מוכן להגמיש שעות הגעה לבסיס ולנייד את חייליו ברכבת שלא בשעות העומס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באגירה, עם כמה שאני מעריך את הדיעות שלך בפורום,

מה בדיוק ההבדל בינך לבין חייל מסכן שרוצה להגיע הביתה כבר?

למה זה בסדר שהחייל יעמוד ברכבת ולא בסדר שאתה תעמוד?

וזה עוד לפני שנכנסתי להשוואה שלך של חיילים לפסולת בניין של המשפצים... :shock:

גילוי נאות: אני לא חייל, עברתי מזמן את גיל הסדיר וגם אין לי שום אח בצבא...

פורסם

1. השוואת החיילים ופסולת הבניין היא השוואה רעיונית ולא חו"ח השוואה של חיילים לפסולת בניין באמת.

2.הרכבת מסיעה אלפי חיילים מיוזעים ומצחינים במחירי סוף העונה ואני במחיר מלא צריך לעמוד ולהתבאס כל הדרך?

למה?

שישלחו קרונות בקר (בלי שום קונוטציה לקרונות מאז) וזהוא.

שישלחו קרונות פוספטים וכמו בהודו יהיו מקומות מוזלים בישיבה על הקרון משא.

לגבות ממני מחיר מלא לרכבת ביום חמישי/ראשון זה בעיני זלזול מוחלט בי בלקוח וכצרכן.

פורסם

רעיוני או לא, לכתוב משפט שכזה זה לא לעניין, חסר "רעיונות" יותר מחמאים מפסולת בניין?

אני אשמח אם תערוך ותחשוב על רעיון פחות מזלזל.

היוזמה עצמה מבורכת, כל עוד דואגים להם להסעות אני לא רואה בזה שם נזק לחייל שצריך להגיע לבסיס\בית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נו באמת, לא צריך להדבק לזוטות, לא מדובר ברמיזה או בהשוואה של חיילים לזבל/ פסולת אלא רק להדגיש עד כמה הם "לא במקום הנכון" בשעות העומס.

אתם יודעים מה, יש לי פשרה נהדרת, מצידי שהכל יימשך כשהיה אבל יוקצו קרונות יעודיים לחיילים ושבשעת העומס שלי כשאני משלם כרטיס במחיר מלא, אני אקבל גם תמורה לכרטיס.

פורסם

בגירה, אין מה להתפשר כי אני מסכים אותך בנושא הרכבת, אבל לאדם שאינו נמצא בראש שלך וקורא "בדיוק כמו שאני לא רוצה שהמשפצים מהקומה מעליי יובילו את כל הפסולת בניין שלהם במעלית של הבניין, ככה אני גם לא מוכן לרכוש שרות במחיר מלא ולעמוד כל הדרך מנהריה למודיעין רק בגלל שהיא מפוצצת בחיילים שחוזרים הביתה אחרי שסגרו 4 שבועות בבסיס(ומריחים בהתאם)." זה צורם.

אני לא נדבק לזוטות, אין לי ספק שאתה לא שונא חיילים, פשוט סמוך עלי כשאני אומר לך שזה לא נשמע טוב.

תאר לך שהיינו מדברים על ערבים, כבר היית חוסם פה מישהו (אני צוחק). ;-)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למען האמת, כל הבלאגן הזה בגלל הצבא. כפי שנאמר, הוא זה שמסרב להתגמש בשעות חזרה, ומשום כך נוצרים עומסים עצומים בתחבורה ציבורית. כל מי שהיה חייל זוכר וודאי את דוקטרינת 'לא לוקחים שבויים' ו-'כל אדם לעצמו' שיושמה בדבקות בימי א' בתחנות המרכזיות :-)

אם למישהו היה טיפת שכל בקודקוד (no pun intended) היו מפצלים את ימי החזרה לבסיס, בצורה שמתפרשת על פני ראשון - חמישי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבות ממני מחיר מלא לרכבת ביום חמישי/ראשון זה בעיני זלזול מוחלט בי בלקוח וכצרכן.

אבל אתה יכול להגיד את זה גם על כרטיס לאוטובוס.

עשרות פעמים נסעתי באוטובוס שהיה מפוצץ והייתי צריך לעמוד, אז?

זה משהו שלוקחים בחשבון שנוסעים בתחבורה ציבורית. כשמה כן היא - תחבורה ציבורית.

פורסם

ההעמסה של הרכבות בימים א+ה בחיילים בעייתית והגיע הזמן שיטפלו בזה.

לדעתי הפתרון צריך להיות בכלל שינוי אופן ההתייצבות של החיילים כך שיתייצבו בנקודות איסוף מסויימות (רכבת צפון? תחנה מרכזית?) ויהיה אוטובוס שיקח אותם ליחידה.

וכך האחריות של החייל היא להגיע לאיסוף באיזור המגורים שלו בשעה X והעובדה שהנסיעה באוטובוס לוקחת הרבה זמן היא באחריות הצבא.

למיטב ידיעתי זה מתבצע חלקית בתחנה המרכזית ביום ראשון בבוקר - יש שם הסעות ייעודיות לחיילים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הפיתרון הכי טוב הוא כמו שאמר בגירה - קרונות לחיילים בלבד.

צריך לעצב קרונות כמו האוטובוסים בשדות התעופה - שיש שם כמה שיותר מקום להסיע אנשים בעמידה, רק לחיילים.

אוטובוסים זה בעייתי כי לפעמים יש המון חיילים שנוסעים לאותה תחנה, ולא תמיד יהיה אפשר להכניס את כולם לאוטובוס, גם בעמידה.

חלק יאחרו כי יצטרכו לחכות לאוטובוס הבא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם פתרון ההסעות\אוטובוסים לא בדיוק הרעיון המבריק ביותר מדובר בעשרות אלפי חיילים שעושים את דרכם במהלך שעות העומס הנ"ל, תגבור אוטובוסים ע"מ לשנע את אותם חיילים מהווה בעייה בפני עצמו כי אין ממש מקום לרכבים כבדים בשעות הללו בין כו וכו!

הפתרון הנכון והיעיל יותר כמו שהוזכר כאן רבות הוא לפזר את זמני ההגעה ולהשתדל לשנע כמה שפחות כ"א במהלך שעות העומס מלבד כמובן אנשי מפתח שיקבלו אישור עבור השעות האלה או וואטאבר.

אבי.

פורסם

לא יקרה כלום אם חיילים יגיעו מעט יותר מאוחר לבסיס, גם לוחמים.

טירונים אפשר לתזז גם אחרי הצהריים, מעצרים מבצעים בד"כ בלילה, ותמיד יש כח לפעילות שוטפת שיגרתית.

כל הבלבול שכל הזה עם האוטובוסים המיוחדים הוא קשקוש אחד גדול, קווי תחבורה ציבורית נורמליים ביום יום לא יודעים לתכנן פה... אז אוטובוסים לאלפי חיילים מכל הארץ בטווח של כמה שעות... אה הא, בטח יתקתק כמו שעון שוויצרי.

מה שיהיה זה באלגן אטומי בימי ראשון, או שיחזירו את ההסכם עם הרכבת או שבכל מקרה יגיעו יותר מאוחר. כדאי שפשוט יאשרו הגעה מאוחרת יותר ושלום על ישראל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אבל אלון, זהוא יסוד הסכסוך בניהם.

הנהלת הרכבת פנתה לפני מספר חודשים לצהל בדרישה לרווח את זמני ההגעה לבסיסים בראשון בכדי להוריד את לחץ הנוסעים וצהל סירב בתוקף.

פורסם
יוזמה ברוכה!

אני מסתכן בלהשמע פלצן ומתנשא אבל בדיוק כמו שאני לא רוצה שהמשפצים מהקומה מעליי יובילו את כל הפסולת בניין שלהם במעלית של הבניין, ככה אני גם לא מוכן לרכוש שרות במחיר מלא ולעמוד כל הדרך מנהריה למודיעין רק בגלל שהיא מפוצצת בחיילים שחוזרים הביתה אחרי שסגרו 4 שבועות בבסיס(ומריחים בהתאם).

.

אם מישהו היה רושם את זה על ערבים אז הוא היה מקבל התראה\חסימה\ מעקב או מה שזה לא יהיה,

מעניין שעל חיילים כן מותר לרשום פה כאלו דברים...

בכל מקרה החיילים האלו הם בשירות של המדינה, והמדינה צריכה לדאוג להם בהתאם, ולרשום משפט בסגנון של

"להעביר אותם בקרונות בקר" זה ממש לא במקום.

אתה ממש הגזמת עם התגובה שלך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...