Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממש מתעקש להנעל על מילה במקום להבין שכבר 3 פעמים הסברתי שאין הקבלה בין החייל לבין הפסולת אלא זאת דוגמא לדבר אשר אינו במקומו?

אבל אם זה עושה אותך מאושר להתלהם ולעוות אז בכבוד, לך תפיץ את הבשורה, "בגירה אמר שחיילי צהל זה פסולת בניין".:brickwall:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאני לא משתמש ברכבת לדעתי זו חוצפה. גם ככה מבאס להגיע ביום ראשון לבסיס, אז להקשות עוד יותר?

יותר מדי מתייחסים לחיילים כמו אל זבל. משכורת שלא מספיקה לכלום, שלוש שנים החיים שלך תקועים ועכשיו גם יש הגבלות כאלו.

אם כבר, המעשה הנכון הוא להוזיל את הכרטיסים לאזרחים בשעות האלו וככה אזרחים כמו באגירה לא יצטרכו להתבאס.

פורסם
אבל אלון, זהוא יסוד הסכסוך בניהם.

הנהלת הרכבת פנתה לפני מספר חודשים לצהל בדרישה לרווח את זמני ההגעה לבסיסים בראשון בכדי להוריד את לחץ הנוסעים וצהל סירב בתוקף.

חרגיל, צה"ל נשאר צה"ל. עד שלא יבינו ששורש הבעיה הוא שכככככל החיילים צריכים להגיע לבסיסים בטווח זמן דומה, שום דבר לא יפתר -> כי אין מספיק אוטובוסים, רכבות, מטוסים, צוללות ופרוייקט מעבורת החלל כבר נפסק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אולי אם נחדש את פרויקט תעלת הימים הם כולם יוכלו להתגלצ' מגוש דאנ(ס) ישירות לביקעה.

פורסם

הפיתרון לדעתי הן שעות הגעה מדורגות לבסיסים.

עכשיו דרך ההגעה פחות אקוטית.

מן הסתם, יוצאי יומיות יגיעו מוקדם, אבל את כל השאר, בטח ובטח קרביים אין סיבה להביא בשעות מונפצות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה טוען שהקריאה שלי "מגמתית, מבלי להתעמק בנושא" ובו זמנית שה"כותרות מגמתיות ומטעות"?

לא ציינתי שמות, אבל העובדה שאתה ישר קופץ כנראה מעידה על משהו. ושני הדברים לא סותרים אחד את השני.

ובאגירה - יש גם אוכלוסיות אחרות שאומנם לא סוגרות כמה שבועות בבסיס, אבל מריחות לא משהו בלשון המעטה. לא שמעתי אותך מציע להוביל גם אותם בקרונות נפרדים.

פורסם

ובאגירה - יש גם אוכלוסיות אחרות שאומנם לא סוגרות כמה שבועות בבסיס, אבל מריחות לא משהו בלשון המעטה. לא שמעתי אותך מציע להוביל גם אותם בקרונות נפרדים.

חוש ההומור האפל שלי מבקש לענות ש"עזוב את החברה האלה בשקט, הם כבר היו ברכבות עם קרונות מיוחדים עבורם" אבל ביתר רצינות, קרונות נפרדים הוצעו בגלל הדוחק והצפיפות ופחות בשל הארומות הייחודיות.

תסביר לי מה רע בקרונות מיוחדים?

יש קרונות מיוחדים למעשנים (בחו"ל), יש קרונות מיוחדים לנוסעים עם אופניים.

יש מחלקות בכל טיסה ותנאי הטיסה הם עפ"י העלות של הכרטיס שלך.

בכל הופעה/הצגה/קונצרט אתה יכול לקנות מגוון של סוגי כרטיסים במגוון מחירים.

בהופעות של הפילהרמונית הכניסה לחיילים במדים היא בחינם אבל רק על בסיס מקום פנוי ובד"כ הם יושבים על המדרגות.

אחרי כל זה, תסביר לי בבקשה, מה רע בקרונות לחיילים?

לא אמרתי קרונות בקר עם גדר תייל על החלון, קרון רגיל לחלוטין אבל יעודי לחיילים וכך תימנע לאזרחים הרגילים שמשלמים כרטיס מלא הצפיפות, הדוחק וכן, גם הריח :wink:

פורסם

ההבדל בין שלל הדוגמאות שנתת ל"קרון לחיילים" הוא אחד - זכות הבחירה. אתה יכול לבחור באיזו מחלקה לטוס, אתה יכול לבחור לנסוע בקרון ללא מעשנים (כמובן בתנאי שלא תעשן), וגם אם אתה חייל, אתה יכול להכנס חינם ולשבת במקום פנוי אם יש, או לקנות כרטיס ולשבת במקומך. אבל קרון לחיילים? אין לי בעייה עם קרונות רכבת לנוסעים בחינם או במחיר זול יותר, אבל מצמרר אותי הרעיון של קרון לאוכלוסיה מסויימת, ולא משנה מה היא.

:turn-l:
פורסם

מסתבר ששר התחבורה מבין לליבי (לליבי, לא לליב"י).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4174285,00.html

"כשאני אומר 200% תפוסה (בקרונות), צריך לדמיין מה זה אומר", הסביר השר, "לשבת על המדרגות, זו כבר זכות גדולה מאוד (היום)... המצב בלתי נסבל".

"אני לא רוצה להשתמש בביטויים שלקוחים מהתחום החקלאי כדי לתאר את מצב הנוסעים באותו זמן בתוך הקרונות, חיילים כאזרחים. יש בזה סכנה בטיחותית ויש כאן בעיה חמורה של שירות

".

אבל כשהבון-טון של רוב העם הזה הוא "החיילים הם הילדים שלנו", פלא שלא מובילים אותם לבסיס ברכבת VIP, מרופדים בצמר גפן מתוק ומחלקים להם מרשמלו בחינם.:brickwall:

פורסם

הפתרון הפשוט הוא שחיילים יגיעו מאוחר יותר ביום ראשון, ככה שהם יפקקו את הרכבת נניח אחרי תשע או תשע וחצי כשגם ככה היא נוסעת כבר חצי ריקה.

אה - בעצם זה הפתרון שהוחלט עליו בסוף.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שאלה מפגרת אבל, למה לא רוכשים קרונות נוספים? :)

המגבלה על מספר הקרונות היא בקטר? גודל התחנה להעמסת נוסעים?

וכמו מהנדס טוב, אם אכן הבעיה בקרונות? אין תקציב לרכישת קטר נוסף כדי להפעיל על הקו?

איפה בעצם המגבלה? האם במשהו "פשוט" כמו קטר או במשהו מסובך כמו תשתית?

נשמע לי אבסורד שלא נותנים לחיילים להעלות על הרכבת - כלי תחבורה בסיסי בכל מדינה מערבית או עולם שלישי, איפה זה שם אותנו בסקאלה הזאת? :)

פורסם
הפתרון הפשוט הוא שחיילים יגיעו מאוחר יותר ביום ראשון, ככה שהם יפקקו את הרכבת נניח אחרי תשע או תשע וחצי כשגם ככה היא נוסעת כבר חצי ריקה.

אה - בעצם זה הפתרון שהוחלט עליו בסוף.

זה בהחלט לא הפתרון שהוחלט עליו בסוף.

נכון להיום חיילים חוזרים להסדר מימים ימימה ויחזרו לבסיס בהסעות של אוטובוסים.

שאלה מפגרת אבל, למה לא רוכשים קרונות נוספים?

רכבת ישראל אמורה לקלות ב 2012 250 קרונות דו קומתיים חדשים.

למרות זאת הם טוענים שלא תורגש הקלה משמעותית בעומסים כי ה 250 האלה עדיין לא סוגרים את הפער בין הייצע המקומות לבין הביקוש.

פורסם
זה בהחלט לא הפתרון שהוחלט עליו בסוף.

נכון להיום חיילים חוזרים להסדר מימים ימימה ויחזרו לבסיס בהסעות של אוטובוסים.

רכבת ישראל אמורה לקלות ב 2012 250 קרונות דו קומתיים חדשים.

למרות זאת הם טוענים שלא תורגש הקלה משמעותית בעומסים כי ה 250 האלה עדיין לא סוגרים את הפער בין הייצע המקומות לבין הביקוש.

עכשיו נפל לי האסימון, אז זה מה שרכבת ישראל עושה עם הקרונות! חמור מאוד. ;)

פורסם
שאלה מפגרת אבל, למה לא רוכשים קרונות נוספים? :)

המגבלה על מספר הקרונות היא בקטר? גודל התחנה להעמסת נוסעים?

אני חושב שאי אפשר להוסיף עוד קרונות מכיוון שהרציפים בתחנות לא ארוכים מספיק. ולכן קרונות קומותיים הם פתרון מסויים.

אני מניח שאפשר להוסיף עוד רכבות - אבל זה אומר שהמחסום בכפר שמריהו יהיה סגור תמידית :evil:

כל התשתית דורשת הרחבה - מסילות, תחנות, תחבורה אל התחנות ומהן, רכבות וקרונות.

:turn-l:

• תוכן חדש...