Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם מישהו ב-UMI לא מסתכל על המחירים של המתחרות, אבל בשברולט מתמחרים את שברולט קרוז טורבו מול פולקסווגן ג'טה החדשה (הם גם משווים אותה אליה) במחיר המתחיל ב-140 אלף ש"ח ונגמר ב-150 אלף ש"ח. אמנם יש קצת תוספת לאבזור ולבטיחות, אבל היא הרי לא שונה ממש מאופל אסטרה שרק לאחרונה גרסת הטורבו ירדה ל-124 אלף שקל, הפרש שלא שווה לדעתי את התוספת של האבזור.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה בכלל לבדוק את המחיר של רכב כזה ?

מראש יש לה את כל הסיבות לא להרכש. כל האלטרנטיבות עדיפות בהרבה כך שלמחיר אין רלוונטיות בעיקר שברור מראש תצריכה להיות יקרה מהדגם הבסיסי ומחירו הרי לא נמוך.

פורסם

גם לפי דעתי הדגמים החדשים כמו פוקוס למשל במחירים הרבה יותר הגיוניים, הופכים את הקרוז בתמחור הזה ללא רלוונטית.

פורסם

המחיר הזה הרי לא מיועד לכם, כמו שמחיר המאליבו לא מיועד לכם (אם כי אותו יש כן שקונים, בד"כ בהנחות אדירות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
המחיר הזה הרי לא מיועד לכם, כמו שמחיר המאליבו לא מיועד לכם (אם כי אותו יש כן שקונים, בד"כ בהנחות אדירות).

לפי רמת האבזור, זה לא דגם ליסינג, כך שהוא כן מיועד לשוק הפרטי בעקרון. אופל למשל, לא מכרה כמעט כלום מדגם הטורבו לחברות הליסינג במחיר הקודם, זו גם כנראה אחת הסיבות להפחתה במחיר כי אפילו הלקוחות הפרטיים, לא מיהרו לרכוש את דגם הטורבו (פחות מ-300 נמכרו השנה מהטורבו). אם נודה, האסטרה לא ממש אטרקטיבית עם מנוע ה-1.6 העצלן שלה.

פורסם
לפי רמת האבזור, זה לא דגם ליסינג, כך שהוא כן מיועד לשוק הפרטי בעקרון. אופל למשל, לא מכרה כמעט כלום מדגם הטורבו לחברות הליסינג במחיר הקודם, זו גם כנראה אחת הסיבות להפחתה במחיר כי אפילו הלקוחות הפרטיים, לא מיהרו לרכוש את דגם הטורבו (פחות מ-300 נמכרו השנה מהטורבו). אם נודה, האסטרה לא ממש אטרקטיבית עם מנוע ה-1.6 העצלן שלה.

פחות מ300? מאיפה הבאת את הנתון הזה?

פורסם

עם מחיר כזה היא דרכה עמוק בטריטוריה של מתחרות עדיפות ממנה.

חבל, עם תמחור תחרותי יותר היא הייתה יכולה להוות אופציה רלוונטית.

V5

פורסם

כנראה שהם בונים על אלה שמוקסמים משם המותג ושרוצים בנוסף להיראות עדכניים אם כי במחירים האלה מי שכבר קוצה שברולט מתקרב למחיר המאליבו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יודע לגבי המחירים אבל היום הקרוז טורבו הגיע אלינו לאולם תצוגה וחייב לציין שהרכב ניראה מדהים.

לרגע אם היה לי אפשרות הייתי עושה הפתעה לאישתי, באמת רכב מהמם.

החברה ב UMI דווקא יתלהבו לטובה מהנסיע שעשו עליו.

אישית אני מת לינסוע עליו ולהגיש.

אומנם בישביל חובב רכב ונהיגה ההספק לא בשמיים אבל הרכב מרגיש בריא וזריז(לפי מה שחבר שנהג עליו בדרך לאולם טען)

מבטיח לעדכן יתרשמות אחרי יתנסות עליו.

רז...

פורסם

דיל לא רע כל כך אם בוחנים מה מקבלים בתמורה.

מקבלים מנוע טוב, גיר 6 הילוכים אוט' רגיל [לא סומך על כל ה DSG למיניהם שלא מראים אמינות מספקת], 10 כריות אוויר [לאיזה עוד משפחתית יש 10 כ"א??], חישוקים קלים 17" וצמיגים רחבים [225/50], ואבזור נוחות נדיב מאוד.

כל זה תמורת 140K ש"ח [לפני הנחות], נשמע לי לא רע בכלל.

אגב, בעניין אבזור הבטיחות מגיע כל הכבוד ליבואן, תפרגנו קצת, לא יזיק לכם...

הלוואי וכל משפחתית חדשה תגיעה עם כזה אבזור בטיחות, הרבה יותר חשוב מרדיו נשלט מההגה או פנסי ערפל [וכל שאר הקשקושים שמושכים כל כך את הצרכן הרדוד].

פורסם

עדיין, עם כל האיבזור הזה, היא לה הייתה צריכה לעלות יותר מ130K.

אני בספק אם מישהו ירכוש אותה במחיר הזה, במיוחד שהמחיר כ"כ קרוב למחירן של מכוניות המנהלים המרווחות והטובות הרבה יותר.

פורסם
דיל לא רע כל כך אם בוחנים מה מקבלים בתמורה.

מקבלים מנוע טוב, גיר 6 הילוכים אוט' רגיל [לא סומך על כל ה DSG למיניהם שלא מראים אמינות מספקת], 10 כריות אוויר [לאיזה עוד משפחתית יש 10 כ"א??], חישוקים קלים 17" וצמיגים רחבים [225/50], ואבזור נוחות נדיב מאוד.

כל זה תמורת 140K ש"ח [לפני הנחות], נשמע לי לא רע בכלל.

אגב, בעניין אבזור הבטיחות מגיע כל הכבוד ליבואן, תפרגנו קצת, לא יזיק לכם...

הלוואי וכל משפחתית חדשה תגיעה עם כזה אבזור בטיחות, הרבה יותר חשוב מרדיו נשלט מההגה או פנסי ערפל [וכל שאר הקשקושים שמושכים כל כך את הצרכן הרדוד].

10 כריות אויר זה יפה (אבל כמובן בתלות בתוצאות מבחן הריסוק) אבל עדיין המחיר גבוה מאוד יחסית למשפחתיות חזקות ומאובזרות.

נכון שיש לה יחידת כוח שעל הנייר נראית טוב אבל גם בהנחה שהיא תעמוד בציפיות השאלה היא כמה נהגים באמת יפיקו תועלת מהכוח הנוסף לעומת התועלת צדברים אחרים (נוחות, מרחב פנימי, אבזור וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...