Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

140 אלף שקל על קרוז טורבו,מצטער כבר עדיף את ה mg550 שיש בה יותר מאשר בקרוז.

מנוע הטורבו אמור להחליף את הדגם 1.8 הרגיל ושלא נדבר בארה״ב ששם נמכר רק דגם הטורבו ו2 ליטר ב 13000 דולר

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק מילה על האסטרה טורבו, נהגתי, אם אפשר לקרוא לזה ככה, לחצתי על הדוושה ושום דבר לא קורה! בדקתי אולי לחצתי על הבלמים בטעות, אבל לא, דוושת הדלק הייתה לחוצה.

ובנימה יותר רצינית - ממש לא מה שאתה מצפה מ140 כ"ס גודשים, סיויק אוטומתית תציג ביצועים עדיפים.

פורסם

סיויק אוטומתית תציג ביצועים עדיפים.

צודק. אגב, התקשרו מחנות הוידאו וביקשו שתחזיר את הקלטת של הסרט שאתה חי בו.

"ובנימה יותר רצינית", סיויק אוטומטית לא תציג ביצועים עדיפים.

פורסם
צודק. אגב, התקשרו מחנות הוידאו וביקשו שתחזיר את הקלטת של הסרט שאתה חי בו.

"ובנימה יותר רצינית", סיויק אוטומטית לא תציג ביצועים עדיפים.

ניראה לי אתה זה שחיי בסרט קשה.

האסטרה תגיע במהירות בליסטית של 10 ומשו שניות למאה.

פורסם

כן לוקחת את הסיוויק או לא, שאלה טובה.

ואז משקיעים 2000 שקלים בתוכנה וביי ביי סיוויק.

זה היתרון המשמעותי בגדישה.

מעבר לזה,

עצוב שיש פה אנשים שגם היום שומעים ״רכב קוריאני״ והזכרון הקולקטיבי שלהם מיד מקפיץ יונדאי לנטרה או קאיה ספיה....

הקוריאנים מציגים היום מכוניות לא רעות בכלל, מדור לדור הם מציגים השתפרות במימדים שאף יצרנית רכב אחרת לא מציגה, אז תנו קצת קרדיט.

הקרוז טורבו מציגה חבילה לא רעה בכלל של מנוע די מודרני, איבזור בטיחותי מהשורה הראשונה והמכונית בהחלט ״ראוייה״, כמכונית.

תמחור זו כבר בעיה אחרת ששייכת ליבואן, UMI כבר הרגו ככה את אופל והאמת שאני אישית לא אבכה אם יהרגו כך גם את שברולט בארץ כי שברולט הפכה למעין מותג מדבקה וגם ככה לא מביאים לארץ את הדברים המעניינים באמת.

אלה ה-7.3 סנטים שלי...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עוד אחד שמסתכל על נתונים יבשים על הנייר...

צודק, על הניר הם אפילו אופטימיים.

לך תבדוק את האוטו אני מניח שהוא אפילו יהיה איטי מהזמן המוצהר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחלק מהאנשים יש פה שנאה עזה לקרוז משום מה. יצא לי לנהוג קצת על ה1.6 מהשכרה. הרכב לא כזה איום ונורא.

זה אמנם לא מטוס אבל גם לא עגלה מטורפת - מזכיר את רנו מגאן2 בביצועים. ריח מסריח לא היה באוטו, יש הרבה מקום מאחורה לרגליים, 3 מבוגרים יכולים לשבת שם דיי בנוחות, המזגן בסדר גמור. עיצוב זה עניין של טעם ולדעתי הקרוז אלגנטית ויפה יותר ממאזדה 3 החדשה. העיצוב הפנימי לא רע, נראה יוקרתי והחומרים לא מרגישים זולים (לפחות לי). החיסרון הגדול של הרכב זה הגיר, שהדליק נורה בלוח שעונים אבל התקלה הסתדרה אחרי כיבוי והתנעה (לא קרה לי, זה קרה לחבר שהשכיר את הרכב).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עדיין, עם כל האיבזור הזה, היא לה הייתה צריכה לעלות יותר מ130K.

אני בספק אם מישהו ירכוש אותה במחיר הזה, במיוחד שהמחיר כ"כ קרוב למחירן של מכוניות המנהלים המרווחות והטובות הרבה יותר.

יצא לי לנהוג על הרכב הזה (היה בבעלות של אבא שלי לפני כמה זמן), מרגיש כמו רכב מנהלים לכל דבר, ונהגתי על מספר רכבי מנהלים לפני כן, בהתחלה חשבתי שהקרוז הוא המנהלים והוא יותר שווה מהמאליבו.

כאשר גיליתי את המנוע החלש (1.6 ?!) הבנתי על מה מדובר, אבל אני ואבא שלי הסכמנו שמנוע יותר טוב וזה בהחלט רכב שווה לכל הדעות, אני מתקשה להחשיב אותו כרכב משפחתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
140 אלף שקל על קרוז טורבו,מצטער כבר עדיף את ה mg550 שיש בה יותר מאשר בקרוז.

מנוע הטורבו אמור להחליף את הדגם 1.8 הרגיל ושלא נדבר בארה״ב ששם נמכר רק דגם הטורבו ו2 ליטר ב 13000 דולר

אני גר בארה״ב, תמצא לי בבקשה קרוז חדשה ב13 ואני ארכוש כמה חתיכות ואמכור אותן קרוב למחיר הרשמי שמתחיל כמעט ב17 ומגיע עד ל24.

ב13 אתה לא קונה שברולט סוניק בלי אבזור.

haters will hate

פורסם

הקרוז טורבו היא אמריקאית לגמרי

איכות הבניה שונה לגמרי מהקרוז הרגילה. אין מה להשוות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שהייתי לפני חודש במוסך UMI השארתי את הפונטיאק בטיפול, וראיתי את הקרוז טורבו בצבע בורדו.

היא נראית מצוין אהבתי את המושבי עור מבפנים מבחינת ביצועים מעניין לראות איך היא מתנהגת.

המחיר היה לפי דעתי אמור היה להיות סביב ה120 אלף או טיפה יותר אבל לא 140K.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קרוז 1.4T 140 כ"ס עירומה ב- 140K, מאובזרת ב- 150K

פורד פוקוס - 2.0 170 כ"ס, מאובזרת מהנת לנהיגה ואיכותית ב- 139K

ממממ... קשה לבחור נכון?

• תוכן חדש...