Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גמרו אותנו..

כבר לא מדע בדיוני: כך תעקוב אחריכם המדינה מצלמות וידאו באיכות סופר-גבוהה שיפוזרו בערים, בכבישים עירוניים ומהירים, מצלמות רמזור ואכיפת מהירות, מערכות איתור מקום ותוכנות שידעו לסנכרן בין כל פריטי המידע. מערך המעקב הגדול של ישראל עושה צעדים ראשונים, באמצעות משרד התחבורה, משטרת התנועה ומע"צ. המלצה לפני קריאה: הכינו את הרגיעון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4171789,00.html

-

1234567

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לומר את האמת, לי אישית אין בעיה עם רישות המדינה במצלמות.

אם הדבר יהפוך את הכבישים שלנו למקום מתורבת יותר, רק ברכה !

בקשר למעקב, שיעקבו, השעמום עלי.

זמין 8)

פורסם

כמו קודמי.איפה הדמוקרטיה פה לעזאזל?! אני כבר מתחיל לתכנן מעבר לחו"ל. נמאס.

תתכוננו לונדליזם מטורף, אנשים ממש לא ישארו אדישים למצלמות הללו.

אני אישית "להנאתי", אם במידה ואכן יהיו מצלמות שכאלו, "אפנק" אותם באצבע משולשת וחיוך למצלמה :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכרזות שכאלו מקוממות אותי וגורמות לי לחשוב מחדש על יתרונות ההתפתחות הטכנולוגית הגלובלית.

שימוש שכזה במצלמות ("האח הגדול"), אם וכאשר יגובה ע"י חוזה משפטי, יביא, לדעתי, לערעור מוסכמות דמוקרטיות ולשפיכת כספים לשווא.

הגיע הזמן שבמקום ללקט תארים, החבר'ה במשרד התחבורה יתעוררו ויטפלו בבעיות המהותיות.

שוב, מקומם.

פורסם

אין ספק שעניין המצלמות שהתחילו לעבוד בתחילת השנה ממש משפיע על הנהגים ועל השלווה שלהם תוך כדי נהיגה. ועכשיו מוסיפים את זה !.

יצא לי היות לנסוע במסגרת העבודה לכמה וכמה מקומות ומיותר לציין שכל הזמן נסעתי עם יד על הדופק, בוחן את הספידומטר בשבע עיניים בשביל לא לעבור את המהירות המותרת או בשביל לא להאיץ יותר מדי ברמזור.

סיטואציה שיכולה להכניס כל נהג ללחץ נפשי תמידי.

כבר אי אפשר לנהוג בנוח, ברוגע , בשלווה. כבישים שמתאימים למהירות 120 קמ"ש, זחלתי בהם על 85 קמ"ש בשביל להימנע מדו"ח כלשהו. ובכל זאת, קיבלתי דו"ח בגלל תכנון רמזורים מפגר בציר מוריה-חורב בכרמל, חיפה !!! .

כל היומית שלי הלכה לתשלום הדו"ח :cry:.

שיישרפו אמן.

שונא גזענים !.

פורסם

לדעתי זה דווקא טוב,לא קרה לכם שמשהו עושה עברה חמורה ואמרתם "למה עכשיו אין משטרה כדי לראות את זה?"

עכשיו נהגים שעוברים באור אדום,נוסעים בפראות, ידעו שיכול להיות שרואים אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי שגם יבואו ישימו לי מצלמות בבית, הקלטות בפלאפון ואפילו יתחברו לי למחשב? :evil:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין ספק שעניין המצלמות שהתחילו לעבוד בתחילת השנה ממש משפיע על הנהגים ועל השלווה שלהם תוך כדי נהיגה. ועכשיו מוסיפים את זה !.

יצא לי היות לנסוע במסגרת העבודה לכמה וכמה מקומות ומיותר לציין שכל הזמן נסעתי עם יד על הדופק, בוחן את הספידומטר בשבע עיניים בשביל לא לעבור את המהירות המותרת או בשביל לא להאיץ יותר מדי ברמזור.

סיטואציה שיכולה להכניס כל נהג ללחץ נפשי תמידי.

כבר אי אפשר לנהוג בנוח, ברוגע , בשלווה. כבישים שמתאימים למהירות 120 קמ"ש, זחלתי בהם על 85 קמ"ש בשביל להימנע מדו"ח כלשהו. ובכל זאת, קיבלתי דו"ח בגלל תכנון רמזורים מפגר בציר מוריה-חורב בכרמל, חיפה !!! .

כל היומית שלי הלכה לתשלום הדו"ח :cry:.

שיישרפו אמן.

איפה קיבלת דוח בציר מוריה ? אני ממש גר באזור ואוהב את הקטע במוריה (בין כיכר ספר לבורקס) וקצת נוטה "להרביץ " שם , אבל לא מהר מהמותר , פשוט להאיץ מהר עד הקמש שאפשר .

שתף אותי כדי שאזהר בבקשה .

פורסם
אולי שגם יבואו ישימו לי מצלמות בבית, הקלטות בפלאפון ואפילו יתחברו לי למחשב? :evil:

אם אתה נוהג כחוק,זה לא צריך להפחיד אותך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איפה קיבלת דוח בציר מוריה ? אני ממש גר באזור ואוהב את הקטע במוריה (בין כיכר ספר לבורקס) וקצת נוטה "להרביץ " שם , אבל לא מהר מהמותר , פשוט להאיץ מהר עד הקמש שאפשר .

שתף אותי כדי שאזהר בבקשה .

נסעתי מכיוון מוריה לחורב. בחורב רציתי לפנות שמאלה לשדרות פיפק"א.

יש שם שני רמזורים לפנייה שמאלה וכל אחד מהם עם חץ שמאלה.

היה תור רכבים ברמזור הראשון. חשבתי שהרמזור הזה פונה לרחוב ד'ישראלי. אז המשכתי ישר והשתלבתי ברמזור השני.

אחרי שנעמדתי ברמזור הגיעה ניידת שהייתה ברמזור הקודם וסימן לי לעצור אחרי הרמזור.

אני השתלבתי ממש בהתחלה איפה שיש את הקטע המקווקוו ליוצאים מרחוב ד'ישראלי.

כשעצר אותי השוטר, שאל אותי אם אני יודע למה נעצרתי, אז עניתי לו שלא. כי באמת לא ידעתי ששני הרמזורים הם המשך אחד של השני. חשבתי שלכל רמזור יש פנייה שמאלה משלו, כי מעל לכל אחד יש חץ שמאלה.

וכך זכיתי ב 250 ש"ח ללא נקודות.

YULNIAX, אני אוהב לשבת לבד בבית, לשים סרטי פורנו ולענג את עצמי. כדאי לי לאפשר להם להתקין מצלמה בבית ? .

שונא גזענים !.

פורסם

אז גם בבית לא אמור להפחיד אותך שיתקינו מצלמות, לא ככה? אז אתה תיתן להם לשים לך מצלמות בבית? אותו עיקרון.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה שונה,אצלך בבית אין הרוגים ואין עבריינים.

• תוכן חדש...