Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שהולך במדינה הזאת בשנים האחרונות זה נראה כאילו המדינה על סף תהום, כאילו עוד שנייה היא מתרסקת לחתיכות.

כמו שסבא שלי ז"ל אמר לי: "מי שיהרוס את המדינה הזאת זה לא הפלשתינים- יש לנו מספיק טילים בשבילם, אלא הטמבלים האוכלי חינם שיושבים בירושלים"

וזה בנאדם שעלה לארץ ב-1951 בגיל 11.....

:evil:כמה נכון

קובי

:-)

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע לגביכם, אבל אני מכין לעצמי יד כזו מספוג כמו במשחקים של האמריקאים, שמחזיקה אצבע משולשת ויושבת על קפיץ, ומחבר את זה לגג. כמו כן ייכתב עליה מוות למצלמות, ואם אצליח אז גם אהפוך את קצה האצבע האמצעית ללהביור. :evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כך, למה לי לרכוש בארץ מכונית בעלת יותר מ 60 כ"ס?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אל תדאג, תיכף גם זה לזה יצא חוק - מהיום מותרת האחזקה של רכב עד 60 כח סוס בלבד או בקיצור פיאט או סובארו גסטי או קורקינט (ידני לא חשמלי). מתחיל להלחיץ פה המצב. משום מה המדושנים שיושבים שם למעלה במגדל השן בוחרים תמיד בדרך הקלה במקום באמת לנסות לטפל בבעיות.

אברה קדברה

פורסם
אל תדאג, תיכף גם זה לזה יצא חוק - מהיום מותרת האחזקה של רכב עד 60 כח סוס בלבד או בקיצור פיאט או סובארו גסטי או קורקינט (ידני לא חשמלי). מתחיל להלחיץ פה המצב. משום מה המדושנים שיושבים שם למעלה במגדל השן בוחרים תמיד בדרך הקלה במקום באמת לנסות לטפל בבעיות.

מעניין לדעת באיזה רכבים נוהגים האלה ממגדל השן, או שיש כאן סתירה?

פורסם

אבל אז הם לא יקבלו את מאות אלפי השקלים מהמס שכל רוכש פורשה/פרארי/מזראטי/מרצדס/במוו/אאודי/.... משלם.

עריכה:

אבל בלי קשר למסים ולכל זה, דווקא הנושא של המצלמות יכול להתברר כמועיל, ולא רק לאכיפה של עבירות תנועה מסוכנות באמת(קו לבן, אי מתן זכות קדימה וכו'), אלא גם לנושאים אחרים כמו גניבת רכבים, מציאת פושעים ובין היתר מחבלים

פורסם

לא הייתי בונה על זה יותר מדי... מה שכן.. הייתי בונה על יותר דוחות בשנה. אצלנו לא אוהבים לעבוד קשה.

אברה קדברה

פורסם
אם כך, למה לי לרכוש בארץ מכונית בעלת יותר מ 60 כ"ס?

כי יש כבישים עם עליות:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נמאס לחיות בפחד במדינה הזאת, נמאס לסוע בכביש ולחפש מצלמות, נמאס, כל היום אני נוהג לחוץ, מחפש מצלמות... העיניים שלי על השוליים מחפש מצלמות או על מד המהירות במקום על הכביש. אוקיי, אז אולי יהיה בטוח יותר בכבישים, אולי... וגם אם יהיה בטוח יותר איפה הגבול? אולי פשוט שיכוונו עלינו מצלמה מהרגע שאנחנו יוצאים מהבית ועד שאנחנו חוזרים אליו ובסוף החודש נקבל רשימה של כל העברות שעשינו עם קנסות: יריקה ברחוב-30 ש"ח, מעבר כביש שלא במעבר חציה-50 ש"ח, נסיעה על נתיב שמאל מעל 30 שניות שלא לצורך עקיפה-50 שקל. אוקיי, אז הרחובות יהיו נקיים יותר, כולם יעברו במעבר חציה ויסעו בנתיב ימין באופן אדוק.

אה כן, וגם אנשים יחיו בחרדה מתמדת, זה יוציא לכולם את החשק לחיות כאן בתחושה מתמדת שעוקבים אחריהם... אבל זה פרט שולי נכון? ואז אחרי 20 שנה יגלו שהמצלמות מעלות חרדה, מעלות את לחץ הדם לאנשים או גורמות לתאונות בגלל חוסר ריכוז בכביש וכל מה שחשבו שחסכו בחיי אדם שילמו בדלת האחורית. אבל את אור ירוק זה לא מעניין בכלל, זה פרט שולי...

פורסם

יש פיתרון,תיסע לפי החוק ולא יעניין אותך איפה המצלמות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש פיתרון,תיסע לפי החוק ולא יעניין אותך איפה המצלמות.

אני מציע שנתחיל את הפיילוט עליך, נכוון עליך מצלמה 24 שעות, אני בטוח שתהיה אזרח למופת.

פורסם

בוא נהיה ריאלים,אזרח למופת? אל תגנוב,אל תרצח,תשלם מיסים,תעשה צבא ואתה תהיה אזרח טוב. אני לא צריך מצלמות בשביל זה,מספיק חינוך טוב מהבית.

קנסות? יודע למה אף פעם לא קיבלתי קנס? אני אוכף את החוק ולא עוקף אותו.פשוט.

פורסם

הדור שלכם כבר רחוק מלעזוב את הארץ, אתם כבר מושרשים פה - יש לכם משפחות,ילדים,מקצוע וכו' [לרובכם/חלקכם]

השאלה הגדולה היא מה תהיה תוצאות הממשלה הזאת על הדור שלי. לפי הדיבורים שיוצאים לי לשמוע, הדור הזה מתכנן לעשות צבא ולטוס מפה כמו טיל.

אתם יכולים להגיד שיהיה להם בכיף והם לא ציונים וכו', אבל העניין פה כבר נהיה בלתי נסבל.

• תוכן חדש...