Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי מכיוון מוריה לחורב. בחורב רציתי לפנות שמאלה לשדרות פיפק"א.

יש שם שני רמזורים לפנייה שמאלה וכל אחד מהם עם חץ שמאלה.

היה תור רכבים ברמזור הראשון. חשבתי שהרמזור הזה פונה לרחוב ד'ישראלי. אז המשכתי ישר והשתלבתי ברמזור השני.

אחרי שנעמדתי ברמזור הגיעה ניידת שהייתה ברמזור הקודם וסימן לי לעצור אחרי הרמזור.

אני השתלבתי ממש בהתחלה איפה שיש את הקטע המקווקוו ליוצאים מרחוב ד'ישראלי.

כשעצר אותי השוטר, שאל אותי אם אני יודע למה נעצרתי, אז עניתי לו שלא. כי באמת לא ידעתי ששני הרמזורים הם המשך אחד של השני. חשבתי שלכל רמזור יש פנייה שמאלה משלו, כי מעל לכל אחד יש חץ שמאלה.

וכך זכיתי ב 250 ש"ח ללא נקודות.

YULNIAX, אני אוהב לשבת לבד בבית, לשים סרטי פורנו ולענג את עצמי. כדאי לי לאפשר להם להתקין מצלמה בבית ? .

באמת זה קטע לא בסדר שם , הרבה מאוד מתבלבלים ואם אתה לא מכיר את האזור סביר להניח ש"תיפול" בצומת הזאת . גם אני שחי ומגיע לאזור כמה פעמים בשבוע כמעט והתבלבלתי .

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

התחלתי לתכנן איך אני מקבל אזרחות ארופאית ועוזב את המידנה הזאתי. מילא מס הכנסה, מילא מחירי הדלק, אבל שכל יום, כל יום, יש איזה משהוא חדש שמגביל אותי במדינה הזאתי, כבר לא נשאר מוצא אלה לעזוב.

לפחות היו מקלים עלינו, היו מביאים לפה מכוניות נורמאליות עם מחירים הגיוניים, היו מאפשרים לשפר אותן, לקיים מפגשים בשקט (ראה מפגש אוטוספורט שהיה אמור להתקיים היום), אבל לא הם רק מגבילים ומגבילים ומגבילים ואין לזה סוף.

פורסם

לפי דעתי אפשר לקחת את הכתבה הזו לכמה כיוונים.

אני דווקא אקח אותה לכיוון אחר מאשר רוב התגובות כאן.

תחשבו לרגע, כמה אנשים שאתם מכירים אישית נפגעו בתאונות דרכים? אני בטוח שכמעט אין מישהו שהנושא הזה לא הגיע אליו.

אז נכון, צריך לנסוע רק על 90, אין אפשרות "ללחוץ" או "לגרזן" את הרכב, אבל אני מניח שאם השיטה הזו תוכיח כמועילה לאחר תקופת נסיון של שנה/שנתיים ותצליח להוריד את מספר ההרוגים/הנפגעים של תאונות הדרכים באופן משמעותי אפשר לחיות עם זה.

אני מעדיף בתור נהג שיצלמו אותי 24/7 ובכך לדעת שיש מי שרואה מה אני עושה וכדאי לי לקחת את זה בחשבון וגם כך יגרמו לנהגים אחרים לחשוב פעמיים ליפני ביצוע עבירה כזו או אחרת.

הקטל בכבישים הוא לדעתי הנושא המרכזי השני לאחר ביטחון שישראל סובלת ממנו מאוד. אני בהחלט מקווה לשמוע על פחות ופחות תאונות והרוגים, ובמידה והספורט המוטורי יתפתח באותה המהירות של המצלמות אז יהיה רק טוב בארץ הקודש (אבל כמובן שבארץ הקודש החיים אינם קלים קשה לי להאמין שזה יקרה באותה המהירות).

שיהיה לנו לילה שקט.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

ביום שכל הסיפור יופעל באופן רישמי - ישראל כבר לא דמוקרטיה יותר.

לא יתכן שכמה פקידונים יעשו החלטות כאלה עבור העם כולו. הבנתי שהמצלמות אור אדום הופכות להיות מלכודת רצינית:

אם תנסע מהר, כדי להספיק לחצות את הצומת בירוק ולא להכנס באדום לצומת - תקבל דוח מהירות.

אם תנסע לאט מידי ויצמדו לך מאחורה (כרגיל) ותבלום ברגע שהרמזור התחלף הרכב שנמצא מאחריך יתחיל לצפור או יותר גרוע לא ישמור מרחק ויכנס בך.(רק בכביש בין עירוני, לדוגמא כביש 4 אחרי פתח תקווה)

אם תנסע לאט מידי ויצא שנכנסת לצומת באדום -תקבל דוח על רמזור אדום.

אחלה אופציות. בכל מצב את השטרונגול אתה מקבל. כמו שצריך..

חוץ מלגרום שכולם יסעו במהירות מגוחכת לרכבים של היום ,, (או שיסעו יותר, רגיל כמו היום ויתחילו לתקוע ברקסים כמו שיש היום לפני כל מצלמה - ויגרמו תאונות כי הרי ידוע שהנהג הישראלי לא ישמור מרחק,ונצמד לך לפגוש ב 100 קמש לא משנה מה.)

ברגע שנסע 90 אנשים יתחילו להרדם בנסיעה, ברכב חדש 90 מרגיש כמו 50. .. הנהיגה הופכת משעממת , מתישה, מעייפת.. סתמית , כלי מ A ל B וזהו.

נכון לעכשיו יותר נכון מ ה 1.1.12 החלטתי : אנסע בכביש 6 בלבד, להיכן שאפשר להגיע דרך כביש 6 עם וולנטיין.

בעיר כמו תמיד וכמו שתמיד שמרתי, שם אכן יש סיבה לכך (ילדים,אנשים שקופצים לכביש, רכבים חונים)- 50 קמ"ש. ומבחינתי שירשתו את כל הערים בארץ במצלמות... אני בעד.

ברגע שגם כביש 6 יתחילו לאכוף את השטויות האלה או ירשו למשטרה להניח מצלמות נייחות בשטחם, אחליף רכב למשהו עם מנוע 1.5 דיזל (סקסו למשל) עם דוושה מכאנית שיש בה רגש., גם אחסוך דלק וגם קשה מאוד להאיץ ( 17-16 שניות למאה משהו כזה)..וגם אדפוק את המדינה - זה הרכב החדש האחרון שלי . מי שרוצה לקנות רכבים כאלו ולרכוש רכב נוסף למדינה במתנה , ולהתנהל בקצב של 80-90 או מקטעים מסוימים באיילון שבלי שום סיבה יש בהם שלט ל הגבלה ל 70 או 50 קמש .. שיבושם לו. לשלם מס על הדלק, בתוספת מעמ, הצמדים , הפרשים, בלו , ובקרוב מס נסועה ומס אוויר.. תענוג.

אני אומר ככה: שידפקו אותנו עם הדוחות והמסים(שזה מה שהולך לקרות),

אנחנו נדפוק אותם עם המכוניות ועם כבישים בלתי נסבלים לנסיעה. נראה את החכ שתקוע מאחרי סקסו 1.5 ליטר דיזל בעליות ירושלים על 60 קמש בהילוך 3 עם האאודי A8 או מה שזה לא יהיה.

ה TSI \ TJET \ TDI ו חבריהם הופכים לרכבי שלילת רישיון בטוחה, אנחנו צריכים G-WIZ.

נגיעה קלה בדוושת האצה אפילו כדי לעקוף או חוסר צומת לב לספידומטר והופ(אכן עדיף להסתכל על הספידומטר ולא על הכביש) -הדוח בדואר.

אני מאמין ומקווה גם שתתרחש האטה משמעותית כדי שהחכים ירגישו זאת בפקקים בדרך הביתה. (ובין היתר בלימות חרום)

פורסם
לפי דעתי אפשר לקחת את הכתבה הזו לכמה כיוונים.

אני דווקא אקח אותה לכיוון אחר מאשר רוב התגובות כאן.

תחשבו לרגע, כמה אנשים שאתם מכירים אישית נפגעו בתאונות דרכים? אני בטוח שכמעט אין מישהו שהנושא הזה לא הגיע אליו.

אז נכון, צריך לנסוע רק על 90, אין אפשרות "ללחוץ" או "לגרזן" את הרכב, אבל אני מניח שאם השיטה הזו תוכיח כמועילה לאחר תקופת נסיון של שנה/שנתיים ותצליח להוריד את מספר ההרוגים/הנפגעים של תאונות הדרכים באופן משמעותי אפשר לחיות עם זה.

אני מעדיף בתור נהג שיצלמו אותי 24/7 ובכך לדעת שיש מי שרואה מה אני עושה וכדאי לי לקחת את זה בחשבון וגם כך יגרמו לנהגים אחרים לחשוב פעמיים ליפני ביצוע עבירה כזו או אחרת.

הקטל בכבישים הוא לדעתי הנושא המרכזי השני לאחר ביטחון שישראל סובלת ממנו מאוד. אני בהחלט מקווה לשמוע על פחות ופחות תאונות והרוגים, ובמידה והספורט המוטורי יתפתח באותה המהירות של המצלמות אז יהיה רק טוב בארץ הקודש (אבל כמובן שבארץ הקודש החיים אינם קלים קשה לי להאמין שזה יקרה באותה המהירות).

שיהיה לנו לילה שקט.

אותי מעצבן שבמקום להשקיע את הכסף הזה בשביל לתקן את הכביש ולמנוע את התאונה, הם משקיעים כסף על מצלמה על מנת לתעד את התאונה, לא למנוע אותה...

נו באמת, יש בארץ כבישים שהם פשוט סכנת נפשות לנהוג בהם (כגון כביש היער מגבעת שאול לבית זית, כביש 1)

וגם שים לב שבמדינות הרבה יותר מפותחות מישראל ההגבלת מהירות היא הרבה יותר גבוהה, וגם אין מצלמה כל 2 מטר, פשוט כבישים נורמלים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

מסכים איתך, אבל לתקן כבישים לא מחזיר את הכסף שעלה לתקן אותם - המצלמות כן.

פורסם
מסכים איתך, אבל לתקן כבישים לא מחזיר את הכסף שעלה לתקן אותם - המצלמות כן.

התיקון לא צריך להחזיר.

הכבישים צריכים להיות נורמליים מההתחלה כי אנחנו משלמים מיסים ומצפים לקבל משהו תמורת זה.

פורסם

חביבי אתה שוכח שאתה חיי במדינת ישראל. והתגובה הייתה בהקשר לרוח המדינה בה אנו חיים.

פורסם
התיקון לא צריך להחזיר.

הכבישים צריכים להיות נורמליים מההתחלה כי אנחנו משלמים מיסים ומצפים לקבל משהו תמורת זה.

לא, לא. אתה מתבלבל עם מדינה שאכפת לה מהאזרחים שלה.

כנראה היית בחו"ל לא מזמן ועדיין לא עבר לך, זה בסדר, תן לזה עוד קצת זמן.

"מצפים לקבל תמורה" עאלק. ציפיות יש רק לכריות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אותי מעצבן שבמקום להשקיע את הכסף הזה בשביל לתקן את הכביש ולמנוע את התאונה, הם משקיעים כסף על מצלמה על מנת לתעד את התאונה, לא למנוע אותה...

נו באמת, יש בארץ כבישים שהם פשוט סכנת נפשות לנהוג בהם (כגון כביש היער מגבעת שאול לבית זית, כביש 1)

וגם שים לב שבמדינות הרבה יותר מפותחות מישראל ההגבלת מהירות היא הרבה יותר גבוהה, וגם אין מצלמה כל 2 מטר, פשוט כבישים נורמלים.

מצד שני אם מתגלה רכב שעוקף בקו הפרדה רצוף,ונוהג לא כחוק,זה נהג שיש לו פוטנציאל לעשות תאונה,לכן אולי אפשר יהיה לראות לאן הוא נוסע ולשלוח לשם ניידת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מילא המצלמות, אבל להתקין GPS שיעקוב אחרי בכל רגע?

למה זה הכרחי?

מה זאת אומרת "למה זה הכרחי?" זה הכרחי כדי שכשאתה תיכנס לאוטו שלך, המערכת תתחיל לספור, וכשאתה תגיע למחוז חפצץ, המערכת תשלח לך חיוב "אזרח נטחן יקר, בתאריך X בשעה Y נסעת Z קילומטרים, בבחינת זכאותך להנחה על אגרת הנסיעה נמצא כי אינך זכאי הלנהח שכזו. החיוב בגין הנסיעה הוא 15.48 שקלים, והוא יישלח לבנק שלך בתחילת חודש M. בברכה, משרד התחבורע"

חושב שזה מד"ב? תתחיל לחשוב עוד קצת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למה הסרט רובוקופ נראה פתאום סופר הגיוני ? :roll:

לאן הגענו בטח ישדרו את זה ישירות לארצות הברית ושם זה יקרא האח הגדול ישראל :shock:

ממש מוגזם כבר הדבר הזה יקומם כאן הפגנות מסוג אחר לגמרי :evil:

פורסם
לדעתי זה דווקא טוב,לא קרה לכם שמשהו עושה עברה חמורה ואמרתם "למה עכשיו אין משטרה כדי לראות את זה?"

עכשיו נהגים שעוברים באור אדום,נוסעים בפראות, ידעו שיכול להיות שרואים אותם.

נכון.

אני בשוק למה אנשים רבים כל כך מתנגדים לזה.. אבל טוב, זה ידוע שרוב הנהגים מבצעים עבירות ככה שזה נהיה ברור... מי שנוהג כחוק לא ידאג ומי שלא נוהג כחוק אולי ינהג כחוק ואולי סופסוף תשתפר תרבות הנהיגה. כביש אינו חדר השינה שלכם ומה שפתוח לעיני כל, אין שום סיבה שלא יתועד לצרכי אכיפה.

• תוכן חדש...