Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול להוסיף עוד כח למנוע? האם כדאי להחליף את הבוקסות המקוריות לפליארטן? יש חברה בשם כתום שמתעסקת בזה,מומלצים?! אשמח לעזרה ותודה.

פורסם

מינטו כוונתך בוודאי לשני קרבורטורים וויבר, כמו בשרשור שפתחת בזמנו וחיפשת פילטר אויר פתוח, מהשרשור ניתן ללמוד, שהרכבת שני קרבורטורים וויבר כפולים, לא מעשי ,ולא מומלץ, כנ"ל פילטר אוויר פתוח ,כמו בשרשור שפתחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=408883

בפורד סיירה 1800, קיים במקור, קרבורטור בעל לוע כפול, מתוצרת פירבורג, קרבורטור אמין ,שמוציא בצועים סבירים בהחלט לסוג הרכב, אם באשיר מעונין בכוחות, שיקנה מאך 1 !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דווקא אצלי ברכב הקרבורטור הוא מתצורת וויבר משום מה! וצביקה אני קופץ לביקור אצלך בקרוב לעשות ניקוי קרברוטר וכיוון הצתה.

אני אשמח גם להתייעץ אתך על עוד נושאים

פורסם

ב1800 לא הגיע רק פירבורג, הגיע גם וויבר והגיע גם CFI [הזרקה חד נקודתית] והגיע גם טורבו דיזל. [כמובן הCFI וה טורבו דיזל לא הגיעו לארץ, אלא אם כן יבוא אישי]

רוב הפינטו 1800 [בלוק 185] הוסבו בארץ לוויבר של פינטו 1600 [בלוק 165] וויבר 28\30 DFTH

בקשר לכוח למנוע, יש מבחר קרבורטורים טובים יותר למנוע פינטו שאפשרי להתאים [עם החלפת סעפת יניקה] שיגרמו למנוע לתת קצת יותר כח, כמובן שזה כרוך בצריכת דלק בהתאם.

איזה קרבורטור יש לך כרגע?

לפי הקרבורטור אני מאמין שיש לך פינטו ולא CVH [תקן אותי אם אני טועה]

Only RWD

פורסם

כן זה מנוע פינטו עם קרבורטר וויבר 30/28 .איזה קרבורטים אחרים התכוונת!?

ויש לי להשיג גיר mt75 לדעתך הוא יותר טוב מה t-9 והוא מתאים בול למנוע?או שצריך התאמות?!

יש לי גם עוד קרברוטר וויבר זה אפשרי להרכיב שניים ברכב ומנ זה ייתן לי אם בכלל??

פורסם

יש קרבורטורים יעודים לכך. אין סיבה להשים שתי וויבר כאלה. יש את הוויבר 40 או 45.

בקשר לגיר הוא יותר קצר מהtype9 )ההילוכים יותר קצרים) . תצתרך כמה דברים לשנות בוא. אחד הדברים היותר קשים להשגה זה הבית של השטנגה. צריך של סיירה (אני מתאר לעצמי שאתה מביא אותו מטרנזיט. הבית של השטנגה מהטרנזית לא מתאים.) כמו כן יש עוד דברים כמו סטרטר ופלטה לקלאץ. ואני חושב עוד כמה דברים.

בקיצור במקום להשיב את הגיר לmt75 יותר כדאי ויותר מישתלם להחליף באק אקס ליחס טוב יותר (קצר יותר).

Only RWD

• תוכן חדש...