Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

הורדתי דיסק הופעה חיה למחשב. העסק ירד ב 32 קבצי RAR וסה"כ של 18 ג'יגה.

כשפתחתי את ה RARים קיבלתי שתי תיקיות (שתחתן יש עוד תתי תיקיות): BDMV ו CERTIFICATE.

בתת-תקיית STREAM יש את כל קבצי הוידאו אבל אני מעוניין לנגן את הדיסק במצבו המקורי, שם גם אפשר לבחור בתפריט את פורמט השמע.

מה אני עושה מכאן?

חן חן ושנה אזרחית טובה!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תחפש נגן ייעודי באמת שברח לי מהראש עכשיו מה השם אבל יש נגנים שיכולים לנגן עם התפריט.

חוויה (ראיתי אוואטר ששוקל 42 ג'יגה והיה יותר טוב מהקולנוע)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתה באמת חושב שלא חיפשתי וניסיתי לפני ששאלתי כאן? :wink:

הורדתי WinDVD11 מלאה לתקופת נסיון של חודש, משיטוט קל בגוגל הבנתי שזו תוכנה טובה. היא לא מצליחה לפתוח את כל המכלול, רק את קטעי הוידאו שבספריית ה STREAM.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

SPLASH לא פותח קבצי בלוריי מלא.

תוריד תוכנה שנקראת POWERDVD 11, יש לך עכשיו שתי אפשרויות, או לגרור לתוכנה את התיקיה הראשית של הסרט, שים לב, לא את אחת משתי התיקיות אלא את תיקיית ה"אבא" או שתלחץ על ה TAB של MOVIE אם אני לא טועה, שם יש אפשרות של OPEN FOLDER, אתה הולך לתיקיה היכן שנמצא הסרט ובוחר SELECT FOLDER, שוב, תיקיית ה"אבא" וזהו, הסרט אמור להפתח בלי שום בעיה כולל כל התפריטים.

פורסם

במהלך היום הורדתי תוכנה שנקראת makemkv. התוכנה הזו לקחה את הקבצים מתיקיים ה STREAM (קבצי m2ts) ועשתה להם המרה ל mkv.

לא ממש ברור לי מה הרעיון אבל לפחות עכשיו הסאונד מסונכרן עם הוידאו, מה שלא קרה בקובץ m2ts המקורי.

עדיין לא הצלחתי להעלות את התפריט שבו אפשר לבחור בונוסים או פורמט שמע.

adidas1, ניסיתי את מה שאמרת עם ה WINDVD והתוכנה רושמת לי Media not supported :?

למה זה כל כך מסובך? אני מפספס משהו?

פורסם

אני לא מכיר את WINDVD, בגלל זה המלצתי על POWERDVD, שם דומה אבל תוכנה שונה :).

POWERDVD עובדת אצלי מצוין, פתחתי איתה כבר כמה וכמה הופעות חיות בבלוריי. אם יש לך שתי תיקיות כרגע שלא נמצאות תחת תיקיית אחת, BDMV ו CERTIFICATE, תיצור תיקיה נוספת, לא משנה עם איזה שם, תעביר לתיקיה החדשה את שתי התיקיות הנ"ל כך שתהיה לך תיקיה אחת ותחתיה שתי התיקיות BDMV ו CERTIFICATE. עכשיו, גרור את התיקיה החדשה שיצרת ואליה העברת את שתי התיקיות לתוכנה, אתה אמור לראות את הסרט + תפריטים.

פורסם

מצחיק, התרכזתי ב DVD11 שכן ה WINDVD היא גם גרסה 11 :wink:

אוקיי, אנסה ואדווח. תודה.

איתמר.

• תוכן חדש...