Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פולקסווגן קאדי שנת 2009 סולר, אני צריך לעשות טיפול 30 אלף לאוטו, מה צריך לעשות בטיפול 30 אלף ?

כמה אמור לעלות +- הטיפול?

קיבלתי הצעת מחיר של 420 ש"ח על החלפת שמן, פילטר שמן ופילטר אוויר, המחיר בסדר?

פורסם

שטויות במיץ אוכמניות :)

לך למוסך שיודע לעבוד (ולא מוסך מידרכה)

תיקנה פילטר שמן של חברת MAN (זה גרמני) ובחברה הם שמים את זה!!

פלגים לפי היצרן רכב של חברת NGK או DENSO

שמן איכותי (אני ממליץ על קסטרול מסדרת EDGE (מאושר מבית צמפיון) 5W30 סינטטי מלא.

ופילטר אוויר חליפי

פילטר דלק ניראה לי שאתה צריך להחליף ב40K

בכל מיקרה פילטר דלק גם של MAN.

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם
שטויות במיץ אוכמניות :)

פלגים לפי היצרן רכב של חברת NGK או DENSO

ממתי ברכב דיזל יש פלאגים?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין ארוחות חינם חביבי - רוצה חלפיים מקוריים ואחריות על העבודה לך למוסך מורשה ותשלם יותר. רוצה לא לדעת מה שמים ובעיקר מה לא, לך למוסך חאפר ותשלם הרבה פחות ואולי אחרי זה הרבה יותר כי חסכת. תמיד אני מקפיד לטפל במוסכי יבואן כי בסופו של דבר זה מוכיח את עצמו. אבא שלי ז"ל היה תמים מאוד והיה לו מוסכניק שתמיד היה לוחץ לו את היד ומחייך ועושה לו קפה ומערבב אותו חבל על הזמן ואבא שלי היה מבסוט ולא שם לך איך ההוא משחיל אותו. פעם אומר שהחליף חלק חדש בזמן שהחליף חלק משומש שהוציא מאוטו אחר, פעם חייב על שמן יקר ושם זול, פעם חייב על 2 קילו שמן ושם בקושי חצי וכל פעם כשהיית מנסה לקבל ממנו תשובה היו לו סיפורים אלף לילה ולילה. כשלקוח בא ודפק לו מכות על פילטר שהוא אמר שהחליף ולא החליף וסתם לקח כסף, הבנתי שהוא עושה את זה לכולם וכנראה רוב המוסכניקים החאפרים כאלה, נותנים מחיר זול וחוסכים עליך בחלקים. מאז אני במוסכי יבואן, משלם יותר אבל הראש שקט והרכב מטופל כמו שצריך.

פורסם

אם אתה מאזור המרכז אז קבל את העצה הכי טובה לפעמים הבאות : מוסך רון.

עכשיו, לגבי הטיפול שעשו, יש לך מושג באיזה חלפים השתמשו ? איזה שמן, ואיזה פילטר שמן ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...