Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוסכניק זה הגיס של חברה שלי, ככה שהוא לא ידפוק אותי, השאלה אם המחיר שהוא לקח זה מחיר יקר או רגיל

קרו מקרים בעבר.

אני הבנתי למה מוסך עושה הנחות, כי הוא לא מחליף כלום חוץ משמן.(מנסיון)

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שטויות במיץ אוכמניות :)

לך למוסך שיודע לעבוד (ולא מוסך מידרכה)

תיקנה פילטר שמן של חברת MAN (זה גרמני) ובחברה הם שמים את זה!!

פלגים לפי היצרן רכב של חברת NGK או DENSO

שמן איכותי (אני ממליץ על קסטרול מסדרת EDGE (מאושר מבית צמפיון) 5W30 סינטטי מלא.

ופילטר אוויר חליפי

פילטר דלק ניראה לי שאתה צריך להחליף ב40K

בכל מיקרה פילטר דלק גם של MAN.

איפה קונים פילטר שמן והאוויר?

ושמן שח man ?

פורסם
המוסכניק זה הגיס של חברה שלי, ככה שהוא לא ידפוק אותי, השאלה אם המחיר שהוא לקח זה מחיר יקר או רגיל

מחר סביר ביותר ולא זול.

אתה יכול לקחת הצעת מחיר לחלקים או לרכוש לבד חלקים מקוריים או חלקים איכותיים כולל שמן ואז לשלם לו על עבודה שזה עדיף כי לא כל מוסך רגיל מחזיק שמנים מאוד איכותיים או חלקים מתאימים לדגם ספציפי,הם עושים הזמנה ואז לוקחים תוספת על שירות אספקה .

פורסם

חברים, שימו לב זה שירשור שהוקפץ משנת 2011.

המחירים עלו מאז.

חבר פורום שהקפיץ את השירשור - על מנת למנוע בלבול תפתח בבקשה שירשור חדש עם השאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...