Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמוכר Maserati Granturismo MC Stradale

הצליל שהמכשיר הזה מפיק פשוט לא יאמן.

יצא לי ללחוץ מול בחורה בת 24-25 בפטרסבורג פעמיים, יצא שנפגשנו באותו הרמזור יומיים ברצף,

נהגתי במרצדס עם V8 אבל היא התרחקה ממני בכזאת מהירות שהייתי צריך משקפת כדי לראות אותה...

אודי R8 שבאה מולנו נשמעה כמו פאביה לעומת המזראטי הזו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרארי 458 הראשונה שנמסרה אם אני לא טועה של חובב רכב עם אמצעים מסביון שהיה לו בעבר למבו,פורשה 911,ועוד רכבי ספורט ואספנות. אני יותר מהמר שזה הרוכש הראשון אם לא אחד אחר מסביון,רק מה שבטוח שהרכב לא נוסע ביומיום זה בוודאות.

הבנתי שאחת מה458 מהמשלוח האחרון תהיה של לקוח משדרות.אך כלום עוד לא בטוח זה רק שמועות. אזור הדרומי של הארץ מתפתח? :?

פורסם

כמה בלבולי ...

הראשונה נמצאת אצל היבואן בביתו ביחד עם עוד כמה צעצועים,השניה שנמסרה זה של הבחור משדרות .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...