Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עקב בעייה בריאותית שנפלה עליי אני לא יכול לנקות לעצמי את הרכב :/ שזה ממש באסה כי קניתי חומרים ממש טובים אבל לא נורא הקרוב נחלים והכל יהיה בסדר..

ולענייננו (: .. אני אשמח לקבל המלצה למקום באיזור נתניה שאפשר לסמוך עליהם שהם ינקו לי את הרכב עם חומרים איכותיים ושהם ינקו את הרכב לפחות כמו שאני מנקה!, אני צריך ניקוי חוץ+פנים כולל הכלל.. ריפודים, שטיחים, דשבורד..חריצי איוורור וממש ממש הכל במחירים סבירים.

אם זה חשוב הרכב הוא: פולו tsi לבנה שנת 2011

תודה רבה לעוזרים!! סופ"ש נעים ושבת שלום!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

יש מכון שטיפה בתחנת רכבת נתניה, בצמוד לתחנת דלק. שעושים עבודה טובה במחיר של 45 ש"ח, אם זכרוני אינו מטעה אותי.

פורסם

כן אני מכיר את המקום, לפעמים מתדלק שם..

המחיר הוא שטיפה ידנית חיצונית+פנימית?

כי אולי אני פלצן אבל מטאטא לא ייגע לי ברכב (: רק חומרים איכותיים וספוגים שמתאימים

וחשוב לי שניקוי פנימי יהיה איכותי! כי הרבה זמן לא ניקיתי את הרכב מבפנים..

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אני עושה שטיפה חיצונית ב 10שח בתחנת דלק "השחר" שנמצאת על כביש החוף בין מחלף נורדאו למחלף פולג ושטיפה פנימית אצלהם זה 35 שח, סהכ עד עכשיו יצאתי מרוצה

פורסם

המקום הכי מומלץ זה על רחוב הרצל

עובר את הקניון (לכיוון מזרח- יציאה מנתניה) לפני הרמזור יש מגרש לרכבים/שטיפת רכב.

תבקש שיעבדו עם כפפה (וישטפו אותה לפני...)

עוד מקום סביר זה בקצה רחוב הכדר (אזור תעשיה הישן)

ועוד אחד חביב ברחוב שכטרמן (אזור התעשיה הישן)

חומרים איכותיים... תעבור לארה"ב.. אולי תמצא שם.

בארץ הרוב משתמשים בחומרים בסיסיים.

אגב, לא רחוק מהרצליה, אבל שווה את ה5 דקות נסיעה, סונול אביב. לא ידני, אבל המכונה הכי פחות שורטת במדינה והרכב יוצא שם תמיד מבריק! והם גם יודעים לעשות נקיון פנים כמו שהרבה רק יכולים לחלום עליו.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

נראה לי שאני אלך על המקום הזה שלפני המחלף וליד תחנת דלק פז, קראתי עליו דברים טובים מעוד 2 אנשים בפורום.

ובקשר לרחוב הקדר באמת רציתי לשאול אם מישהו מכיר שם.. אולי אני אנסה גם בהזמנות כי זה קרוב אליי

תודה רבה על הפירוט, מאוד עזרת לי!

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...