Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל לטעמי הוא ממש לא גדול.

הרי בסופו של דבר הוא פונה ימינה בצורה לא חוקית בדיוק כמו שאר העבריינים שפונים ימינה ונדחפים בתחילת התור, כאשר הוא פונה ימינה דרך הרמזור, הרי הרכבים שמשתלבים כחוק מנתיב ההאצה לא יכולים להשתלב כי יש את הרכב של רוני בנתיב שאליו הם נכנסים כאשר אם רוני לא היה עושה את העבירה, לא היו שם רכבים ולכן הם מתעכבים, אז הנה לך קיפוח זכות... בדיוק אותה העבירה כמו הנדחפים.

אבל זו רק המחשבה שלי.

(כמובן שאני במידה והייתי עוצר את רוני, הייתי נותן לו דוח על אי ציות לכיוון הנסיעה ברמזור, ולא קיפוח זכות).

איל לא ממש.

כי רוני מבחינת אלה שבאים ממזרח ופונים צפונה הוא בדיוק כמו אלה שבאים מדרום לכיוון צפון ויש להם ירוק ברמזור.

הפניה ימינה של אלה שבאים ממורשה כל הזמן נוסעת אין לה רמזור .

אנו לא חלוקים על הנושא שמדובר בעבירה, אבל אתה הוא זה שהעלית את עיניין העצביםםם בהודעה הראשונה שלך ולזה התייחסתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכלל, לדעתי לא כל דבר שאינו אסור בחוק מותר על הכביש..

רק שיהיה ברור, זו עבירה מפורשת של נסיעה בניגוד לסימון החץ שעל הכביש ועל הרמזור.

קנס של 500 ש"ח ו-6 נקודות

סליחה על הכפילות, אפשר למחוק

פורסם

קודם כל, כדי להבהיר - ברור לי שזו עבירת תנועה. אני פשוט טוען שיש עבירה ויש עבירה. צריך מידתיות בחיים וכמו שאני לא מצפה שיעצרו אותי על 110 בכביש של 100, לא בהכרח צריך לצפות שיתנו לי קנס על זה, בתנאי ואני לא מפריע לתנועה.

בכל מקרה, למען הסר ספק, הפתרון שהציע meyal עדיף מבחינתי פי כמה - אפילו אם הוא לוקח עוד דקה-שתיים.

אז מה בעצם ההבדל בינך לבין אותם נהגים שנוסעים בנתיב השמאלי וברגע האחרון חותכים לימני ומעצבנים את שאר הנהגים שממתינים כחוק לפניה ימינה? הרי הם עושים עבירת תנועה ואתה עושה עבירה תנועה. ואם אני הייתי מחכה כחוק ורואה אחד כמוך עושה את העבירה הזאת, הייתי מתעצבן באותה מידה.

ההבדל הוא שאני לא חותך אף אחד. אני גם לא נכנס ימינה לתוך דרך הראשונים אחרי שאני פונה ימינה על הכפר הירוק - אני ממשיך ישר. מסכים איתך שזה עשוי לעצבן נהגים.

לצורך העניין אני מכיר את הצומת ואת המקרה (אני פונה שמאלה לכיוון צהלה), אני מאמין שאם תסחוף אחריך עוד נהגים בעלי שכל בריא כשלך, המצב יהפוך לנוהג מקובל וכדרך הטבע (ואם הבירוקרטיה לא תפיל אותו) ייושם בשטח באופן חוקי.

בינתיים סע בשלום.

תודה. למען האמת, אגב, אין שום סיבה שלא לשים על הרמזור הזה גם חץ ימינה.

זה אומנם לא מקפח זכות או מפריע לאיש, אבל זה כן עלול להפתיע את הנהג שמאחוריך שמצפה שתמשיך ישר ואתה מאט ופונה ימינה היכן שאתה לא אמור.

נכון, הוא אמור לשמור מרחק, ורוב הסיכויים שלא יקרה דבר, אבל אתה עדיין מבצע פעולה שאתה לא אמור לעשות, והפתעות על הכביש הן מקור לבעיות.

כמו שאתה פונה שם ימינה, הולך רגל יכול להחליט לחצות שם למרות שאין מעבר חציה, כשהוא מסתמך על כך שכל הרכבים אמורים להמשיך ישר. אז רק תביא בחשבון שאם אתה "מעגל פינות" גם אחרים עושים זאת, ותזהר שבעתיים.

האופציה לבצע סדרת פניות שמאלה היא אפשרית, אבל זה כולל לא מעט המתנה ברמזורים של המחלף.

טוב לראות אותך כאן!

בנוגע להפתעות:

א. אני מאותת ימינה, כמובן.

ב. לא ממש צריך להאט כי הפנייה היא מיד אחרי הרמזור (אלא רק אם מגיעים בדיוק כהוא ירוק - וזה נדיר כי זה רמזור קצר).

ג. זה פי 10 פחות מסוכן מכמעט כל תמרון אחר שאנשים עושים בדרך קבע על הכביש (המהיר!)

ד. זה טיעון חלש. הולך רגל יכול להחליט לחצות גם באמצע כביש מהיר סואן, הוא יכול לחצות בלי להסתכל והוא יכול לקפוץ לכביש מתוך השיחים בהפתעה. נהג צריך להיות מוכן להכל וזה מובן מאליו שלא צריך לעצום עיניים ולסובב את ההגה. תני לי להזכיר לך שבסה"כ מדובר בפנייה איטית בצומת מוארת, גדולה ומרומזרת.

רוני אתה צודק לגמרי!

אני גר בשכונת מורשה המזרחית ברמה"ש,ונתקל באותה תופעה בכל יום בדיוק.

מעולם לא חשבתי על הפיתרון שלך,אבל אני חייב לציין שכמה שהוא פשוט,ככה הוא חכם.

גם אני נתקל בפקק הזה בערבים וכמו שציינת הוא באמת מתחיל לפעמים קצת אחרי מורשה.

נ.ב אם תצטרך כוס סוכר,או איזו צלחת קוסקוס אתה מוזמן לקפוץ :wink:

הפתרון שלי לא מתאים לך (כי אתה כן צריך לפנות להראשונים) אבל הפתרון של meyal יכול לחסוך לך לא מעט זמן.

לא מתכוון להצטדק פה אבל...

זאת עבירת תנועה על כל המשתמע מכך

כמו ש bee roo כתבה, אתה מפתיע נהג אחר או הולך רגל בפעולה לא צפויה.

נניח ואתה עושה זאת בזהירות...

אתה עדיין מסתכן בקנס ושלא יהיה לך ספק, ברגע שאתה עושה את זה עוד אחרים יעשו זאת ואז תגיע המשטרה וזה יעלה לך, הכל שאלה של זמן.

בכלל, לדעתי לא כל דבר שאינו אסור בחוק מותר על הכביש.

יש הרבה פעולות מסוכנות ולא מתחשבות באחרים שאפשר לעשות על הכביש והן עדיין חוקיות.

יש גם כללי עשה ואל תעשה בין הנהגים בלי קשר לחוק.

כבר אמרתי שאין כאן שום אלמנט של הפתעה. מסתכן בקנס - נכון.

מסכים שיש הרבה פעולות לא מתחשבות, אבל זו לא אחת מהן. בנוגע לכללי עשה ואל תעשה - כמות אדירה של נהגים מדי יום לא עומדים בכללים האלה, כשהם עוקפים את כל הפקק משמאל ואז נדחפים פנימה ברגע האחרון. אני בפירוש לא עושה את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה. למען האמת, אגב, אין שום סיבה שלא לשים על הרמזור הזה גם חץ ימינה.

ד. זה טיעון חלש. הולך רגל יכול להחליט לחצות גם באמצע כביש מהיר סואן, הוא יכול לחצות בלי להסתכל והוא יכול לקפוץ לכביש מתוך השיחים בהפתעה. נהג צריך להיות מוכן להכל וזה מובן מאליו שלא צריך לעצום עיניים ולסובב את ההגה. תני לי להזכיר לך שבסה"כ מדובר בפנייה איטית בצומת מוארת, גדולה ומרומזרת.

רוני

פיספסת את הטיעון. חוקי התנועה נועדו למנוע הפתעות. כאשר אתה מבצע פעולה לא חוקית, גם אם בזהירות, אתה מפתיע אחרים בסביבה. אתה יכול לעשות זאת בזהירות מופתית, ועדיין זו פעולה שאתה לא אמור לבצע. ואתה צריך להביא בחשבון שאם אתה עושה פעולה שאסור לבצע, גם אחרים יכולים, ואז שתי הפעולות הלא צפויות שלכם עשויות להתנגש.

קח למשל את השרשור שבו העלה מישהו סרטון של תאונה במצלמת אבטחה. שני הנהגים ביצעו עבירה. האחד עקף מימין. השני פנה ימינה מנתיב שמאלי ולא בדק במראה. אם רק אחד מהם היה עובר עבירה לא היתה תאונה. לעיתים רחוקות תאונה היא תוצאה של מעשה בודד.

אז נכון, שניהם ביצעו את העבירות שלהם בהסח דעת, ואילו שלך נעשית במודע ולכן זהירה יותר. וזה אכן לא שונה הרבה מלנסוע במהירות גבוהה מהמותר תוך לקיחה בחשבון של תוספת הסיכון. לא היתה לי כוונה למחות על הפעולה שאתה עושה.

לגבי תוספת של חץ ימינה ברמזור, לא יתבצע.

ברגע שזה יהיה, רבים יפנו משם, חלקם כאלה שורצים להדחף מחדש לפניה ימינה לדרך ראשונים. הסיבה היחידה שזה חוסך לך זמן זה בגלל שזה לא חוקי ולא רבים עושים זאת.

פורסם
ומה עם הכביש (שכחתי את מספרו) שסללו בתקציבי ענק דרך שטחי תע"ש, מכביש 4 מכיוון רעננה ישר לתוך שכונת מורשה?

מדוע הוא נסגר חזרה לאחר שנחנך? הוא היה עשוי ,לדעתי, להפחית ב70% את העומס על הפניה האומללה ההיא. כל מי שבא משם ונוסע למזרח רמה"ש לא היה מגיע בכלל לרמפה מכביש 5 שעמוסה גם היא כמעט בכל שעה.

ואחת הסיבות העיקריות שהרמפה עמוסה היא, שיש עומס על הפניה ימינה, ואז נהגים כמוני שבסה"כ רוצים להגיע לצפון רחוב סקולוב מתקשים לפעמים להדחף לתוך התנועה הסואנת מכיוון הכפר הירוק לנתיבים השמאליים.

זו ממש אוזלת יד והתעלמות של עירייה שהיא ממש לא דלת תקציבים ממצוקה אמיתית של תושבים.

(לא זו לא דרך באחזקת מע"צ. בדוק.)

אכן, שמאלה ושמאלה זו לא עצה טובה.

ראה מה אני התכוונתי:

אמנם מאריך את הדרך ב992 מ' (לפי וואלה) אבל בעצם מקצר אותה בכעשר דקות.

הכביש הזה עלי אתה כותב, זה המחבר בין כביש 4 לשכונת מורשה ברמת השרון, מעולם לא התכוון לאפשר כניסה לרמת השרון אלא יציאה בלבד והוא פתוח וממלא את ייעודו.

פורסם

לא קראתי את כל השירשור ואתייחס רק לבעיה הספציפית שלך ולא לכל הדיון התאורתי מסביב.

אני גם נוסעת בנתיב שלך מידי פעם (נראה לי שאנחנו שכנים...), אבל בניגוד אליך אני משתלבת בפקקון הזה כבר בתחילתו (שונאת את אלו שנדחפים רגע לפני הפניה), אני משלבת את המוח למצב רגוע ונוסעת בפקק עד לפניה ימינה והלאה הביתה. הפקק הזה זניח, התנועה תמיד זורמת ואם אתה שומר על נטיה שמאלה במסלול, אנשים לא נוטים להדחף לפניך.

לפנות שמאלה ואז לפרסס ממש לא בא בחשבון כי הפניה שמאלה עוד יותר עמוסה ולהמשיך ישר לסוקולוב זו טעות שמספיק לעשות פעם אחת בשביל להבין.

בקיצור, לנשום עמוק ולהרגע ואז הנסיעה נעשית נעימה יותר.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
פיספסת את הטיעון. חוקי התנועה נועדו למנוע הפתעות. כאשר אתה מבצע פעולה לא חוקית, גם אם בזהירות, אתה מפתיע אחרים בסביבה. אתה יכול לעשות זאת בזהירות מופתית, ועדיין זו פעולה שאתה לא אמור לבצע. ואתה צריך להביא בחשבון שאם אתה עושה פעולה שאסור לבצע, גם אחרים יכולים, ואז שתי הפעולות הלא צפויות שלכם עשויות להתנגש.

קח למשל את השרשור שבו העלה מישהו סרטון של תאונה במצלמת אבטחה. שני הנהגים ביצעו עבירה. האחד עקף מימין. השני פנה ימינה מנתיב שמאלי ולא בדק במראה. אם רק אחד מהם היה עובר עבירה לא היתה תאונה. לעיתים רחוקות תאונה היא תוצאה של מעשה בודד.

אז נכון, שניהם ביצעו את העבירות שלהם בהסח דעת, ואילו שלך נעשית במודע ולכן זהירה יותר. וזה אכן לא שונה הרבה מלנסוע במהירות גבוהה מהמותר תוך לקיחה בחשבון של תוספת הסיכון. לא היתה לי כוונה למחות על הפעולה שאתה עושה.

לגבי תוספת של חץ ימינה ברמזור, לא יתבצע.

ברגע שזה יהיה, רבים יפנו משם, חלקם כאלה שורצים להדחף מחדש לפניה ימינה לדרך ראשונים. הסיבה היחידה שזה חוסך לך זמן זה בגלל שזה לא חוקי ולא רבים עושים זאת.

נראה לי שאת פספסת את הטיעון. אם חוקי התנועה נועדו למנוע הפתעות, אז אין שום מניעה לאפשר פנייה ימינה ברמזור הזה. שום הפתעה אינה נמנעת באי מתן האפשרות לפנייה ימינה, וזה בכלל לא קשור לאם הפנייה חוקית או לא (המצב יהיה זהה אם הרמזור היה מסומן גם עם חץ ימינה).

מעבר לכך, הטיעון כתואנה כלשהי נגדי הוא קצת צדקני בהקשר הספציפי הזה, כיוון שאני מנסה דווקא למנוע הפתעות ולא חותך את המכוניות בפקק ונדחף ימינה (זאת בניגוד למאות נהגים אחרים שעושים את זה כל שעה באותה הפנייה בדיוק).

אין שום פעולה שאני מבצע שם, שעשויה להתנגש עם פעולה של מישהו אחר. בטח שלא יותר מכל פעולה שהיא שאני יכול לבצע על הכביש (דוגמא פשוטה שדומה למה שאת תיארת: שלושה נתיבים, נהג בימני מאותת שמאלה לעקיפה ובו זמנית נהג בשמאלי מאותת ימינה לחזרה אחרי עקיפה. שניהם בסדר, אבל גם שניהם יכולים להתנגש. עכשיו דמייני את המצב הרגיל בכבישים, בו אף אחד מהם לא מאותת ולפחות אחד מהם נכנס בחדות לנתיב האמצעי...).

חוצמזה, אני חוזר ואומר - ספציפית במקום הזה, הפעולה שאני מבצע לא מסוכנת יותר מנסיעה במהירות רגילה לחלוטין בכביש.

לא קראתי את כל השירשור ואתייחס רק לבעיה הספציפית שלך ולא לכל הדיון התאורתי מסביב.

אני גם נוסעת בנתיב שלך מידי פעם (נראה לי שאנחנו שכנים...), אבל בניגוד אליך אני משתלבת בפקקון הזה כבר בתחילתו (שונאת את אלו שנדחפים רגע לפני הפניה), אני משלבת את המוח למצב רגוע ונוסעת בפקק עד לפניה ימינה והלאה הביתה. הפקק הזה זניח, התנועה תמיד זורמת ואם אתה שומר על נטיה שמאלה במסלול, אנשים לא נוטים להדחף לפניך.

לפנות שמאלה ואז לפרסס ממש לא בא בחשבון כי הפניה שמאלה עוד יותר עמוסה ולהמשיך ישר לסוקולוב זו טעות שמספיק לעשות פעם אחת בשביל להבין.

בקיצור, לנשום עמוק ולהרגע ואז הנסיעה נעשית נעימה יותר.

יפה שאת קוראת לזה פקקון. בשעות מסוימות זה יכול להגיע עד ל-10 דקות של המתנה מיותרת שנגרמת רק בגלל הפונים ימינה לדרך הראשונים. זניח זה בטוח לא והתנועה ממש לא זורמת אלא עוצרת/נוסעת. זה גם לא משנה שאנשים לא נדחפים לפני - הם ממשיכים קדימה ונדחפים לפני מישהו אחר.

גם אני לעיתים משלב את המוח למצב רגוע, אבל מה לעשות שלפעמים זה לא עובד. במיוחד כשאני יודע בדיוק מה הסיבה לפקק. ועל אחת כמה וכמה כשאני יודע שרוב הסיכויים שכשסוף סוף אגיע לסוקולוב, מחכות לי עוד 5-10 דקות של המתנה מיותרת בגלל אנשים שחונים בחניות כפולות, משאיות זבל וכדומה (סתם, המשאיות זבל זה בבוקר).

אנסה לפנות שמאלה ולפרסס - נראה כמה זמן זה לוקח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צריך להבין שחלק גדול מאלו ה"נדחפים" לתוך הטור הזה בפניה ימינה לדרך הראשונים, עושים זאת מחוסר ברירה שכן הטור בשעות העומס מגיע בקצהו עמוק לתוך כביש 5 וכלי רכב שמגיעים באותו זמן מצומת הכפר הירוק, לכיוון צפון, נאלצים ל"הדחף" אם ברצונם לפנות ימינה. ישנה אפשרות להקל משמעותית על העומס בפניה המדוברת אם תאסר החניה ברחוב הראשונים ותוזז קדימה תחנת האוטובוס המצויה שם, מה שיפנה מצידו נתיב נסיעה נוסף. פשוט, זול ואפילו מעשי מכיון שמדובר באפשרויות חניה אלטרנטיביות סבירות.

פורסם
בנוגע לכללי עשה ואל תעשה - כמות אדירה של נהגים מדי יום לא עומדים בכללים האלה, כשהם עוקפים את כל הפקק משמאל ואז נדחפים פנימה ברגע האחרון. אני בפירוש לא עושה את זה.

רוני

טיעון לא רלבנטי ולא ציפיתי שיגיע ממקלדתך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper

חוקי התנועה כשמם כן הם .לנסות להגיע למצב בו נהיה בתנועה ולא בעצירה.

לכן למשל המשטרה מאשרת לרוכבי דו"ג לנסוע בשול ימין כאשר הדרך פקוקה.

ואין בין הרצון להיות בתנועה לחוקי התעבורה הרמוניה כל הזמן.

במקרה המדובר, ואפילו רוני לא חולק על כך , מדובר בעבירה על החוק.

אז לא החוק הוא נושא השרשור.

איתות שמבהיר את כוונותיו לנהג שמאחוריו שהוא מתכוון לפנות ימינה ולא לנסוע ישר כמצוות הרמזור / הסימון על הכביש צריך להספיק לנהג מאחור, דין דומה חל על הולך הרגל שצנח ממאדים למרכז הצומת שם.

והוא נוסע בירוק לא באדום רחמנא ליצלן, כך שאין גם מקום לטענה שהו אמפריע למישהו ממשתמשי אותה צומת.

ואת הריטואל מה יקרה אם רבים יעשו זאת כבר כתבתי.

"יש גם כללי עשה ואל תעשה בין הנהגים בלי קשר לחוק. "כתבת.

איזה כלל הוא הפר כאן?

שהוא לא עמד כמו אידיוט בתור ומצא דרך אלגנטית להגיע למחוז חפצו יותר מהר מבלי להפריע לעומדים באותו תור.

בוודאי עדיף על כניסה כוחנית משמאל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קודם כל, כדי להבהיר - ברור לי שזו עבירת תנועה. אני פשוט טוען שיש עבירה ויש עבירה. צריך מידתיות בחיים וכמו שאני לא מצפה שיעצרו אותי על 110 בכביש של 100, לא בהכרח צריך לצפות שיתנו לי קנס על זה, בתנאי ואני לא מפריע לתנועה.

..........

ב. לא ממש צריך להאט כי הפנייה היא מיד אחרי הרמזור (אלא רק אם מגיעים בדיוק כהוא ירוק - וזה נדיר כי זה רמזור קצר).

..............

לפי זה אתה כן מפריע לתנועה ואתה מקפח את זכותם של אלה אשר נוסעים ישר, מכיון שהם לא מספיקים לעבור בגלל שאתה פנית ימינה, אם אתה לא היית שם עוד רכב היה מספיק לעבור ולנסוע ישר. אך מכיון שקפחת את זכותו הוא ייאלץ להמתין לסבב שלם של רמזור עד שהוא יספיק לנסוע.

מן הסתם מכיון שהרמזור קצר לא מאפשרים לפנות ימינה, אורך האור הירוק ברמזור מתוזמן לצפי תנועה מסויים שאתה משבש אותו.

פורסם

מדובר ברמזור במחלף שמוביל בחזרה לכביש שיצאת ממנו הרגע. מי שממשיך שם ישר, זה רק כדי להוריד נוסעים, כלומר - מעטים מאוד. בגלל זה גם הרמזור מאוד קצר.

יש גם שני נתיבים שפונים שמאלה, שמופרדים ע"י אי תנועה.

פורסם
הכביש הזה עלי אתה כותב, זה המחבר בין כביש 4 לשכונת מורשה ברמת השרון, מעולם לא התכוון לאפשר כניסה לרמת השרון אלא יציאה בלבד והוא פתוח וממלא את ייעודו.

לא מדויק.

הכביש נפתח ביוזמת העיריה ובתחילה שימש לנסיעה ב 2 הכיוונים.

אלא שפקידי משרד התחבורה שלא עושים כלום כל היום, התרגזו שמישהו אחר כן עושה (באמת חוצפה) , והחליטו לסגור את הכביש בטענה שהוא מסוכן. שר התחבורה גיבה את המזיקים האלה (נדמה לי שזה היה מאיר שטרית) והיה פיצוץ. איכשהו יצאו מזה והרשו תנועה חד סטרית בלבד וחבל. ממש חכמת חכמי חלם.

יהודה

פורסם

אופן החיבור של הכביש הזה עם כביש 4 אינו מאפשר כניסה מכביש 4 אליו שכן מדובר במסלול האצה לתוך הכביש הראשי. ולמרות שלא אחתום על תצהיר בענין, אני מעריך שאתה טועה, הכביש הזה לא נועד מלכתחילה אלא ליציאת כלי רכב מרמת השרון ולא לתנועה דו סיטרית.

• תוכן חדש...