Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק המכס החדש , מתי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שאושר חוק האישור יבוא מוצרים בלי מס עד 300$ הבנתי גם שמחירי חלפי הרכב ירדו מאזור ה 50% ל 15% , יש אמרת בדבר ? האם שר האוצר חתם כבר ? מתי זה נכנס , אני שואל כי אני מחכה עם פרוייקט וחבל לי להזמין עכשיו מלא חלקים בשביל לגלות שעוד חודש יכלתי להזמין הכל זול משמעותית , מישהו יודע ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש אמת בדבר.

כבודו עדיין לא חתם,כנראה רק בתחילת 2012 (או מאוחר יותר..אתה יודע,לוקח להם זמן לבצע דברים בממשלה :|)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה פשוט מגוחך שאני לא יכול למצוא שום מידע באינטרנט או באתרי הממשלה הזוועתיים האלה בנוגע לחוק הזה , מה הוא עושה בדיוק וכמה זה חוסך לי.

האם מה שעבר תקף גם לחלקי חילוף לרכב ? יש תשובה חד משמעתית כבר ? או שזה עדיין ניחושים ...

כמה ירד המכס שעמד על כ 50% לחלקי רכב ? ואיך זה עובד ? כל מוצר שעלותו מתחת ל 300 דולר או חבילה שלמה עם מספר מוצרים בפנים שלא תעלה מעל 300$ כולל ...

יש למישהו הפנייה לאתר מכס או משהו ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

1. מה שמתבטל זה רק המכס - המע"מ יישאר. כך שלא לא כל 50% של מיסים יבוטל.

2. ראיתי דיווח באיזה מקום שחלקי חילוף לרכב בכלל יהיו מחוץ למסגרת הנחה הזו. לא יודע האם זה יהיה כך .

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

וחזרתי לאותה בעיה :) , אף אחד לא בטוח בכלום ...

האם נדרש אישור משרד התחבורה אם אני רוצה להביא בולמים וקפיצים ?

לא לקח את התרופות שלו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לרדיו לרכב יש מיסוי שונה ממה שראיתי

33.4% על רדיו לרכב לעומת חלפים לרכב שהמיסוי עליהם 46%

מעניין אם החוק אושר כבר נכון לרגע זה?

דיברו על זה כ"כ הרבה אבל אף אחד לא באמת יודע אם החוק נכנס לתוקף כבר...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

במקרה הייתי בבית המכס בתל אביב שבוע שעבר ושאלתי את המוכס אם כבר התחילו עם החוק הזה

אז הוא אמר שלמרות שלא אישרו את החוק בפועל הם כבר מתייחסים אליו. ולא בודקים את המכס במוצרים בעלו שווי נמוך מ 1200 שקל

פורסם

גם אם לא מתייחסים קשה לי להאמין שהמכס לא ינסה לנצל את החוק הזה עד תומו בשביל לסחוט לנו את המיץ...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...