Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה יונדאי וולסטר אינספייר 2011 והמערכת מולטימדיה פשוט שונה לגמרי ממה שבאמת היא אמורה להיות בכול וולסטר אחרת

הסתכלתי על וולסטרים אחרות ביוטיוב שאנשים פרטיים פירסמו (אני לא יכול לפרסם כי אין לי 20 הודעות)

ויש שם 100 אופציות יותר ממה שיש לחבר שלי

אין לו בכלל מסך פתיחה וסאונד כלשהו שהמערכת עצמהה מודלקת כמו בסרטונים שמפרסמים,אין לו את כפתור האינפו ואת כול האפשריות הרבות שיש שם, פשוט אין לו שם כלום...רק רדיו דיסק ויואסבי והגדרות שלהם ממש בסיסיות.

אין אקולייזר ומצבים של סאונד, זה כבר אמור להיות בישראל? זה בכול הרכבים ככה? בשום מקום לא רשום שרק בדגם אליט יש את האופציות האלה

בבקשה רק מי שראה או שיש לו רכב כזה שיגיב

• תוכן חדש...