Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הבוקר גיליתי שוב!! שיש לי נזילת מים ברכב נדלקה מנורה שחסר מים והמיכל היה ריק לאחר מילוי מים גיליתי שהרכב מכובה אין נזילה רק שהוא מונע מה הבעיה יכולה להיות? אציין שלפני חודשים מעטים החלפתי באוטו רצועת טיימינג +מותחן ובאוטו טיפול מיכל מים מצנן חדש צנרת חדשה ועוד ועוד מה שוב יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעונים ויום טוב..

פורסם

היי, אני בעל פאסאט 00'..

גם אני עברתי מס' פעמים של בריחת מים מהרכב כשמנוע חם/קר (משאבת מים נוזלת, צינור מים עליון שהחליט להסדק וכדו').

הסיבה שאתה רואה את הנזילה כשהמנוע חם: 1. כאשר המנוע חם ישנו לחץ בתוך הצינורות ובכלל במערכת. 2. ידוע שבחום/קור רכיבים משנים את הצורה שלהם - מתרחבים/מצטמצמים.

בכל מקרה, מציע טיפול מהיר. אתה לא רוצה להגיע לראש מנוע שהלך לך או יותר גרוע.

קודם כל, אני מציע שלא תסע ברכב. צינור מים מפונצ'ר במקצת יכול בקלות להרחיב את הסדק שבו במהלך נסיעה ואז חבל שתהרוס תוכניות בגלל זה. דבר נוסף, קודם כל תנסה לראות מהיכן הנזילה. יכול להיות שזה צינור באורך 20-30 ס"מ ותוכל להחליף אותו לבד (נקווה שזו תהיה הבעיה שלך באמת). אם לא הלך לך או שאתה לא רוצה להסתכן.. - כמובן, מוסך רון. המסגר 31 ת"א.

מקווה שעזרתי איכשהו..

• תוכן חדש...