Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לדעת האם מישהו קיבל כאן החזר כספי.

אני לא קיבלתי למרות שנציג ההפקה אישר לי שאני זכאי לקבל (גם לאחר בדיקה נוספת שלהם).

אמנם שלחתי את פרטי חשבון הבנק למייל לא נכון אבל לפני חודש כבר שלחתי למקום הנכון.

כולם מפנים אותי לאדון בועז מאירי שמתעלם ממיילים.

מישהו קיבל החזר?

באמצע ינואר קיבלתי הודעה פרטית מאביחי כי יש לשלוח את פרטי החשבון לזיכוי (בפעם המי יודע כמה) למייל של יונית.

שלחתי, וזו היתה תגובתה החצופה:

"עליך לפנות ישירות ליזם - בעז מאירי!!

(אני פרויקטורית וסיימתי פעילותי בפורמולה ישראל)

כל הפרטים הועברו אליו והוא האחראי להחזר מלכתחילה.

בהצלחה"

לא ברור לשם מה הופנינו שוב פעם לאותה הכתובת שמשכה ודחתה עשרות אנשים בתשובה כי העניין בטיפול.

שיא חוצפתה של הגברת הוא בתשובתה כי מלכתחילה היה עלינו לפנות לבועז מאירי - כאשר היא זו שעיכבה בזמנו את הפניה ישירות לבועז, בכך שדיווחה לכל הפונים כי העניין בטיפול והזיכוי בדרך..

ובכן, מה שלא מסתדר לי בכל הסיפור זה מדוע יונית בכלל טרחה לחזור אלי אם זאת תשובתה ואין בידיה כל בשורה (כנ"ל לגבי אביחי שעשה רושם כי כוונותיו לעזור)??

ובכן אני נוטה לחשוב שבעצם גם שניהם הולכו שולל ע"י מר בועז מאירי, ואכן האמינו כי הנושא מטופל ברצינות (בעודם סופגים ביקורת קשה מאיתנו, ויתכן שלא בצדק).

אם אכן כך הדבר חבל שהם אינם מודים בזאת (לפחות בפרטי עם בקשה לא לציטוט/פירסום).

את כספנו נראה חזרה רק באמצעות בית משפט.

אני עדיין מתלבט בקשר לכך בשל הטרחה הרבה שבמיצוי הליכים כאלה בהתחשב בהיקף הכספי עליו קיים הוויכוח

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במדינה מתוקנת בו המימסד תומך ביזם פרטי אם בכסף או אם באישורים, רשיונות ,זה לקחת ערבות בנקאית מהיזם כדי למנוע בזיונות עתידיים כאלה.

ישראל כבר אמרנו?

מירוצי מכוניות

פורסם

אני חושב שפניה לבית משפט תיהיה יעילה, אם כי פנייה לתקשורת תיהיה יותר יעילה.

היה סוג של באז סביב האירוע הזה בארץ, עכשיו תעשו באז על התרמית שהיתה באמצעות האירוע הזה (וכן,כשמורחים אתכם כל כך הרבה זמן זה לא טעות תמימה אלא תרמית).

אין כאן התנהלות מטומטמת של היזם, יש כאן התנהלות על גבול הפושעת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא מסכים עם ידידי דני

אם יוכח כי היזם נוקט בדרך זו של תרמית בחסות חברה בע"מ בכלל או באופן הזה כאן בפרט , ניתן לבצע הרמת מסך ולחייבו אישית.

אם מדובר בהפרה נגד קבוצה גדולה , תביעה ייצוגית ,אם לא, שכל אחד יגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למיטב ידיעתי, הצדק אכן עם ישה. אם יש חשד לכאורה שבעל החברה אכן ניצל את עקרון היישות הנפרדת כדי לעבור על החוק או לשם ביצוע הונאה, החוק מתיר הרמת מסך.

ראו פה: http://www.danilaw.com/Post.aspx?Id=35

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא טוען לנוכלות ,הוא תמיד יטען כנגד כי ידיו נקיות,ההוכחה על התובע, עכשיו לקחת עו"ד לשלם תביעה יצוגית על הסכומים האלה? הצחקתם

העלויות לא מצדיקות תביעה כזו ,צדק תחפשו במערות עם נר ,בואו נהיה פרקטיים.

ברמה התיאורטית אתם צודקים ,נסו להיות בנעליו בבית המשפט :ניסיתי,עשיתי,לא הלך,ידי נקיות,תום לב, הפסדתי, אגב איך נגמר הסיפור ששמעתי שהמכס חילט את המכוניות בתמורה לתשלום מס?

מירוצי מכוניות

פורסם

"השאלה אם בעלי מניות בחברה פלונית פעלו מתוך "נטילת סיכון בלתי סביר באשר ליכולתה [של החברה] לפרוע את חובותיה", היא תלוית הקשר ונסיבות. בעניין זה מכריע הבירור הראיתי, בכל הנוגע למצבה הפיננסי של החברה בעת שניטלה ההתחייבות, והצפי בדבר כושרה לפרוע את חובותיה ביום פקודה". (השופטת ד"ר איריס סורוקר בת.א. (ראשל"צ) 1305/04 מחלבת רועי העמק (1982) בע"מ..."

על איזה סכום מדברים הנפגעים? מה שמודגש הוא באמת מה שקרה? האם מאירי לקח סיכון בלתי סביר? מעטים מאד פסקי הדין שמרימים מסך וגם אז מדובר על חתיכת סכומים שגרמו לנושים נזק כבד

מירוצי מכוניות

פורסם

אין כל טעם בפניה לבית משפט, הרמת מסך וכו'.

אני ואף אחד אחר כנראה לא יעשו זאת בעבור 330 ש"ח שמגיע לנו.

לצערי אדון מאירי כנראה בונה על זה ומשחק על זה.

אני לא בונה על ה- 330 ש"ח האלו בחזרה, אבל אני לא אפספס כל הזדמנות להזכיר לקהילת חובבי הרכב כאן איזה "יזם" הוא האדון בועז מאירי ובאיזה שיטות עבודה הוא בונה את עצמו כחלוץ בתחום הספורט המוטורי בישראל.

בושה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ועדיין כדאי לפנות לתשקורת.

מן הסתם בועז מאירי לא יפסיק כאן וירצה ליזום פרוייקטים נוספים.

לחץ מצידם יכול להניב תוצאות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אין כל טעם בפניה לבית משפט, הרמת מסך וכו'.

אני ואף אחד אחר כנראה לא יעשו זאת בעבור 330 ש"ח שמגיע לנו.

לצערי אדון מאירי כנראה בונה על זה ומשחק על זה.

אני לא בונה על ה- 330 ש"ח האלו בחזרה, אבל אני לא אפספס כל הזדמנות להזכיר לקהילת חובבי הרכב כאן איזה "יזם" הוא האדון בועז מאירי ובאיזה שיטות עבודה הוא בונה את עצמו כחלוץ בתחום הספורט המוטורי בישראל.

בושה.

זו בדיוק הסיבה שהייתי פונה לתקשורת, גם אם זה לא יחזיר לי את הכסף, זה יגרום לי סיפוק להוציא לרמאי כזה שם של נוכל.

ושילך לחפש את מי לתבוע דיבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ועדיין כדאי לפנות לתשקורת.

משהו סמנטי שמפריע לי בתגובה הזאת:

מצד אחד, אתה מציע לפנות לתקשורת כדי לקדם באמצעותה את האינטרס שלך (אולי לא שלך ספציפית אבל כן של הצד שבחרת לצדד בו בסוגיה הזאת).

מצד שני, אתה מכנה את אותה תקשורת, שעליה את משליך את יהבך שתסייע לך במאבקך נגד בועז מאירי, במילת גנאי.

לא יפה לבקש עזרה ממישהו ובו בזמן להתייחס אליו בצורה מזלזלת :nono:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נפגעי בועז מאירי / פורמולה ישראל מתחלקים לשתי קבוצות:

1. אנחנו - אלה שלא היו ביום מיונים והובטח להם הכסף חזרה ועדיין לא חזר. אבל אנחנו יחסית מעטים, אולי איזה 10-20 איש ממה שאני רואה, ואם כמות כזאת של נפגעים אין מה לחלום על תביעה ייצוגית או הרמת מסך.

2. כל אלה שכן היו ביום מיונים וסתם ביזבזו את כספם וזמנם - הרי ברור לכולם שכל הימי מיונים היו הצגה בשביל לקחת כסף מאנשים מבלי שהיה להם סיכוי לעבור אותם. מסיפורים של אנשים שהיו שם ברור שגם אם אתה תותח על לא היה לך שום סיכוי להתבלט שם או להראות את עצמך. הייתה כמות אנשים מטורפת, כמות בוחנים קטנה ולא מקצועית, אנשים רוב היום בילו בתורים, הבדיקות עצמן היו קצרות ופתטיות. יותר מזה, אם להסתכל על האנשים שכן נבחרו אפשר לראות שרובם אם לא כולם אלו אנשים שהתחרו בעבר או היו מעורבים בענף באופן כלשהו. אני בטוח שהאנשים האלה ידעו עוד לפני המיונים כי הם אלו שיהיו בקבוצה, אני אפילו לא בטוח שהם היו בימי מיונים וגם אם כן אז הם היו שם רק בשביל הפרוטוקול. אני יודע שבקבוצה היו קרובי משפחה ( שכבר היו מעורבים בענף מלפני זה ) שטסו לצרפת, עכשיו מה הסיכוי ששני קרובי משפחה יצליחו להראות את עצמם בימי מיונים האלו??

אז בעיני גם כל מי שהיה ביום מיונים הוא נפגע ואפילו נפגע יותר בגלל שלא רק שהם סתם זרקו כסף לפח אלא הם גם זרקו יום עבודה ועלויות נסיעות לפח.

שורה תחתונה, הסיכוי היחיד לתבוע את בועז מאירי אישית זה אם לאגד את כל הנפגעים ביחד ולתבוע אותו אישית אבל גם אז מה הסיכויים לגבות את הכסף? אם אין מה לקחת ממנו אז כל המאמץ לשווא. קחו בחשבון שאם כולם יתאגדו אז סכום התביעה יכול להגיע למליונים...

אני אומר בשלב ראשון צריך להקים קבוצת פייסבוק, לקרוא לה נגיד: "נפגעי פורמולה ישראל ובועז מאירי", חשוב להדגיש את שמו ושכולם ידעו מי הבן אדם שעומד מאחורי ההונאה הזאת. אם יהיו מספיק לייקים אני בטוח שגם התקשורת תתעניין בזה בעצמה. הרי התקשורת מאד התעניינה באירוע כשהוא התרחש, היו שם עיתונאים מכובדים כמו דני קושמרו. ככה לפחות נדאג שבעתיד ידעו מי זה בועז מאירי

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

רק לפי שמו ניתן להסיק שהוא חתיכת בן זונה רמאי- לא ניתן לתאר כמה סבל הוא גרם פה לאנשים בגלל סכום מעוט כזה, נוכל שכזה מקומו בכלא, רק במדינה מטומטת כמו שלנו ניתן לגנוב לאנשים כסף מהכיס ושום דבר לא נעשה.

• תוכן חדש...