Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda new Felicia 1.6

leiteguilherme
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סקודה ניו פליסיה 98 1.6. אני רוצה למכור אותו והמצב הוא ככה :

מנוע חדש (לא משופץ) 20.000 ק"מ, "כל" מה שקשור למנוע קניתי חדש, מערכת בלמים חדשה,המשולשי ברזל שמחזיקים את המתלים וגלגלים חדש, מוט הגה חדש, גיר חדש... קיצר האוטו חדש לגמרי, הדבר היחיד שלא קניתי חדש זה הבולמי זעזועים שהם המקוריים.."שני הסטים של בולמי זעזועים עולה 1500 כולל עבודה אצל המוסכניק שלי."

המחירון של האוטו הוא 6 אלף אם אני לא טועה ואני רוצה להבין למה כל כך קשה למכור את האוטו הזה ב10 אלף. שהוא כולו חדש ואמין, ובכל זאת וולקסוואגן

מה אתם אומרים? ישראלים לא ישלמו מעל מחירון, אני צריך למכור אותו לבנאדם שמבין, הפרסום שלי לא מספיק טוב? מישהו מעוניין? אני אשמח לשמוע את דעתכם על העניין, כי אני לא מצליח להבין למה אנשים לא מוכנים לקנות אותו כששאת הקניה הכי טובה שמישהו יכול לעשות ב10 אלף שקל..

מחגה בקוצר רוח, לואיס ליטה

פורסם

זה רכב באמת מצויין למחירון המצחיק שלו, אבל הוא מיושן יחסית לרכבים מתחרים שאתה יכול לרכוש היום ב 10K,(למשל - קליאו B, סיריון 1.0, פונטו ספייס 2001 ועוד הרבה) כמעט כל הרכבים נסחרים מתחת למחירון כרגע.

לגבי זה שהוא VW - ממש לא נכון\לא מדוייק - אמנם VW הכניסו הרבה מאוד שינויים ברכב לעומת הפייבוריט שקדמה לו, אבל זה עדיין הרבה יותר סקודה מ VW, הגיר למשל של סקודה ממה שנאמר לי ע"י מוסכניק, גם משאבת הדלק ועוד.. המנוע אכן של VW, אבל רק מהאוקטביה\פביה זה כבר רכב של VW לכל דבר וענייין.

שקלתי לרכוש לתקופה זמנית ניו פליסיה דיזל 1.9 ומביני עניין אמרו לי שבהשוואה לאיביזה, פולו באותן שנים - החלקים המכניים העיקריים שאינם המנוע ברכב אינם של VW, והאמינות פחותה בהשוואה אליהן. (משאבה, גיר, תושבות ועוד).

פורסם

טוב לפי התגובה שלך אני מבין שאנשים בכלל לא חושבים על זה שהפונטו סיריון או קליו ישנים מוות בזמן שהסקודה פליסיה שלי למרות לא 100 אחוז vw חדשה לגמרי.. כאילו האוטו שהם קונים ב10 עברו 160 אלף ק"מ בזמן שיש לי בסקודה מנוע שעבר 20 אלף, וגיר משופץ ובלה בלה בלה...

פורסם

יש לך רכב ישן מאוד שכולו חדש?

עדיף שתישאר איתו כל עוד אתה יכול כי לקבל את מה שהשקעת בחזרה לא תקבל.

לקנות רכב ב10K במצב טוב יותר כנראה שאתה לא תקנה.

תתעורר. תפתח לוחות מכירת רכב ותראה מה מצב השוק היום אתה תבין שאם אתה תצליח למכור את הרכב הזה ב5K אתה כנראה צריך לאמר תודה לבורא עולם על יום טוב.

נכון, רכב שהחליפו בו מנוע למנוע חדש או למנוע במצב כמו חדש אמור להעלות את ערך הרכב אבל בארץ שלנו מדובר בטאבו וזה רק מוריד את ערך הרכב.

אני קניתי רכב ששמו בו מנוע חדש מניילונים! עם קבלות ואחריות - ועדיין הורדתי את המחיר ב5K נוספים מתחת למחירון רק על זה במקום דווקא להוסיף למחירון.

בקיצור - תישאר עם הרכב כי לקנות משהו ב10K אתה תמצא את עצמך מהר מאוד באותה צרה או במגרש הגרוטאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...