Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה שנת 2006 או איביזה SC שנת 2010?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני עוד מעט קונה אוטו ראשון, ואני לא יודע מה לבחור.

מה שחשוב לי מהאוטו זה כיף, התנהגות כביש, ביצועים ונוחות, לפי הסדר הזה. חשבתי לקנות איביזה שתי דלתות SPORT (הכי מאובזרת) עם 30,000 ק"מ ב 85,000 ש"ח. האם שווה להוסיף קצת כסף וללכת על מיאטה שנת 2006 עם 60,000 ק"מ?

האם האיביזה היא בכלל אוטו כיפי?

פורסם

האם אתה מוכן לוותר על נוחות בצורה קיצונית? אתה מודע לעלויות ביטוח של מיאטה?

יש הבדל בין רכב כמעט חדש לבין רכב שכמעט 6 שנים על הכביש..

פורסם

לנהג חדש מומץ ללכת על האיביזה, המאזדה בידיים לא מיומנות מאוד מסוכנת (למרות שכשהבקרה דולקת היא דיי מנטרלת את רוב הסכנות שבהנעה אחורית).

למרות שאני חושב שהמחיר שהציעו לך על האיביזה ממש לא משתלם (הם נמכרו לפני שנה ב-88K ש"ח חדשות מהסוכנות).

ד"א, ההשוואה שאתה עושה מאוד לא הוגנת כי מדובר ב-2 רכבים מקטגוריות שונות. קודם תנעל על מה שאתה מחפש (רכב גג נפתח, קופה, ספורטיבי או רק לוק ספורטיבי וכו') וכמובן תתן תקציב מפורש (המיאטה עולה באיזור ה-100K ש"ח וצפונה, כלומר יש פער של כ-20K ש"ח בין 2 הרכבים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי הדרישות שלך מרכב- כמובן שאין מה להשוות בין המיאטה לאיביזה. המיאטה לוקחת בענק.

א ב ל, וזה אבל גדול, האם אתה מודע שלרכב הנעה אחורית? מה שלך הנסיון בנהיגה? (כלומר נהג חדש או נהגת מס' שנים ועכשיו רוכש רכב?), בדקת עלויות ביטוח לנהג צעיר /חדש במידה ואתה כזה?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

איביזה SC לא עולה 112,000?

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?model=1640

85,000 ש"ח לאוטו עם כל התוספות ו-30,000 ק"מ זה לא סביר?

וביטוח למיאטה 2005 לנהג בן 30 בלי עבר עולה איזה 5000, כלומר ששלי בטח יעלה איזה 10,000.. יש בזה הגיון?

ולמישהו יש מושג כמה יעלה ביטוח לאיביזה SC?

עוד דבר, אני יודע שביטוח למיאטה יקר, אבל שמעתי שהיא גם סופר אמינה וזולה בתיקונים.. האם אני צודק?

תודה על העזרה.

נ.ב לגבי המיומנות - אני מתכוון לנהוג בזהירות, אני לא מאלה שעושים "פתיחות", "בדיקה" או כל דבר אחר שהורס את האוטו. חוץ מזה אני מתכוון לקחת שיעורי נהיגה ספורטיבית מתקדמת - גם ראלי וגם אספלט, רק על מנת להיות נהג יותר מיומן ולהתנהל עם סיטואציות שונות טוב יותר.

פורסם

בן אדם שמחפש מיאטה לא מחפש שום דבר אחר כי הוא יודע שהוא נעול על המטרה.

יש גם מיאטות עד 2005 אם התקציב לוחץ דור קודם שזולות ב20 k מ 2006.

הטיפולים לא יקרים אבל גם לא זולים.

טיפול 90 במורשה שזה טיימינג + טיפול שגרתי זה 6k.

טיפול שגרתי כולל צלחות כמעט 2k.

קלאץ' 3k.

פורסם
בן אדם שמחפש מיאטה לא מחפש שום דבר אחר כי הוא יודע שהוא נעול על המטרה.

יש גם מיאטות עד 2005 אם התקציב לוחץ דור קודם שזולות ב20 k מ 2006.

הטיפולים לא יקרים אבל גם לא זולים.

טיפול 90 במורשה שזה טיימינג + טיפול שגרתי זה 6k.

טיפול שגרתי כולל צלחות כמעט 2k.

קלאץ' 3k.

אם אתה קונה NC (2006 ומעלה) אז אתה פטור מטיפולי טיימינג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...