Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר "שומכר", צר לי (בשבילך) שרמת הידע שלך לא מאפשרת לך לנהל דיון נורמטיבי.

מאחל לך רק כל טוב עם הידע הנרחב שלך בצמיגים, מידות, ושונות.

תמשיך לתת טיפים מבלבלים, מטעים, לא מועילים, ותמשיך להתרגז כל פעם שעמידים אותך על טעותך.

שבוע טוב.

נ.ב, במיוחד בשבילך - ההתנצלות מתקבלת.

נ.ב 2, נראה לי שהדיון הזה מיצא את עצמו כבר זמן.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מבקש המלצה ל-4 צמיגים עם "אופי" ספורטיבי אך שיחזיקו 3-4 שנים.

יש סתירה בבקשה הזאת: צמיג ספורטיבי תמיד יבוא כפשרה על חשבון אורך חיים. תרכובות גומי רכות יותר שנעשה בהן שימוש בצמיגים אלו (בעיקר בכתפיים) נשחקות מהר יותר וגם מתייבשות מהר יותר ומעבר לכך - רוב רובם של הצמיגים לא יחזיקו מעבר לשלוש שנים וחלקם אפילו יחזיקו רק שנתיים וחצי.

כדי שצמיג ממש יחזיק ארבעה שנים מלאות, הוא צריך להיות קשיח יחסית (לא ספורטיבי), בן חודש-חודשיים ביום הרכישה, כל הזמן בלחץ ובכיוון הנכון, חונה קבוע בצל, עובר ניקוי קבוע במים ו\או תכשיר סיליקון, וננהג בעדינות על כבישים "חלקים" ובטמפרטורות נוחות בלבד, וללא סימני יובש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הכל תלוי גם בסגנון הנהיגה.

אצלי צמיגים רגילים לא נראים טוב גם אחרי שנתיים (40,000 ק"מ).

ספורטיבים בכלל אם מחזיקים שנה אז זה נס (5,000-10,000 ק"מ תלוי בסוג הצמיג).

מצד שני שמענו כאן על אנשים שנסעו עם R1R סביב 20,000 ק"מ....

אבל אתה צודק ב-100% עבור שימוש "טיפוסי".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני רואה ומגיב, לא ברחתי :wink:.

הקיצור -

אני הנודניק ששואל כל הזמן בפורומים על ג'אנטים וצמיגים, מודה :oops::lol:.

אני צריך ג'אנטים וצמיגים ל-2 רכבים, 206 02' וסיוויק 96'.

סיוויק - 185/60/14 , פג'ו - 185/65/14.

בסוף "ננעלתי" על YOKOHAMA S.DRIVE / PIRRELI P6000 / TOYO T1R .

כמה יעלו לי בערך 8 ג'אנטים מגנזיום הכי זולים (אבל לא סינים, ושיראו סבבה) ושמיניית S.DRIVE / P6000 / T1R במידות הנ"ל ?

ובאיזה פנצ'רייה / מוסך אפשר לקנות אותם ושלא יהרסו את הרכבים באיזור המרכז - ירושלים ?

תודה רבה על העזרה לכולם , וסליחה שאני לא מגיב, פשוט כרגע אני בתקופה לחוצה קצת :?...

נ.ב. - אני קונה אותם השבוע/הסופ"ש, ומבטיח תמונות :) !

:twisted:
פורסם

אם עדין לא רכשת - ברשותי 185/55/15 של TOYO T1R ואני מאוד מרוצה, רכשתי לפני חודש וחצי אצל המאסטרו בחיפה, שילמתי 150 ש"ח מקדמה שישמרו לי והכל טוב ויפה, ממליץ.

פורסם
אם עדין לא רכשת - ברשותי 185/55/15 של TOYO T1R ואני מאוד מרוצה, רכשתי לפני חודש וחצי אצל המאסטרו בחיפה, שילמתי 150 ש"ח מקדמה שישמרו לי והכל טוב ויפה, ממליץ.

185/55/15 ? זה יותר דק מהעכשווים, וזה לא מאושר ברישיונות הרכבים וגם אי אפשר לאשר את זה.

אם אין במידה 185/60/14 ו-185/65/14 , יורד מהפרק.

בבקשה עוד תגובות לתגובה האחרונה שלי :-).

פורסם

לקצר שרשורים ולא להעמיס על השרת (מה שלום עמוס :lol:?) :

אני צריך צמיגים וג'אנטים מגנזיום להונדה (בינתיים רק להונדה, עדיין לא לפג'ו) סיוויק 96' ידנית 185/60/14.

"נקבעתי" על PIRRELI P6000 185/65/14.

כמה יעלו לי בערך 8 ג'אנטים מגנזיום הכי זולים (אבל לא סינים, ושיראו סבבה) ושמיניית P6000 במידה הנ"ל ?

ובאיזה פנצ'רייה / מוסך אפשר לקנות אותם טריים ושלא יהרסו את הרכבים באיזור המרכז - ירושלים (עדיפות לכזאת שעובדת בשבת )?

מחכה לעזרה, זה דחוף :bugeyed:

תודה רבה על העזרה לכולם , וסליחה על הנודניקיות :lol: ...

נ.ב. - כשאקנה אותם ואשטוף את ההונדה, מבטיח תמונות :smile:

פורסם
לקצר שרשורים ולא להעמיס על השרת (מה שלום עמוס :lol:?) :

אני צריך צמיגים וג'אנטים מגנזיום להונדה (בינתיים רק להונדה, עדיין לא לפג'ו) סיוויק 96' ידנית 185/60/14.

"נקבעתי" על PIRRELI P6000 185/65/14.

כמה יעלו לי בערך 8 ג'אנטים מגנזיום הכי זולים (אבל לא סינים, ושיראו סבבה) ושמיניית P6000 במידה הנ"ל ?

ובאיזה פנצ'רייה / מוסך אפשר לקנות אותם טריים ושלא יהרסו את הרכבים באיזור המרכז - ירושלים (עדיפות לכזאת שעובדת בשבת )?

תודה רבה על העזרה לכולם , וסליחה על הנודניקיות ...

נ.ב. - כשאקנה אותם ואשטוף את ההונדה, מבטיח תמונות :smile:

יש פה מישהו שיעזור לי למצוא את מבוקשי (:lol:) ?

פורסם
בירושלים אני יכול להמליץ על צמיגי אפרתי בתלפיות,שמתי אצלו סט של T1R,מחיר מצויין ושירות אמין ואיכותי.

או קיי, איפה זה? מתי הם עובדים? איזה מידה שמת? כמה עלה? תודה על התשובות וסליחה על החפירה :wink:

ולכל מי שיכול לענות:

"נקבעתי" על PIRRELI P6000 185/60/14.

פורסם

עברו 12 שעות... :help_sos::help_sos::help_sos:...

"נקבעתי" (+-) על PIRRELI P6000 185/60/14.

ושמעתי משהו על DUNLOPSP01... איך הם ?

פורסם

אני בעיקרון לא רציתי להגיב פה יותר, בכל זאת אולי תרצה קצת כן לשמוע לי (בייחוד שהאלטרנטיבה זה ללכת לקנות צמיגים שלא קיימים), אז ננסה שוב.

1. אין לך מה להיקבע על פירלי P6000 ובכלל לא בטוח שתמצא טריים במידה שלך. תמיד טוב לשמור כמה אופציות (נתתי לך 3 סוגים נהדרים של צמיגים בהתחלה).

הדאנלופ SP SPORT 01 - צמיג סביר, הבעיה איתם הייתה סדקים שמופיעים בגיל לא מבוגר מדי. לא יודע אם פתרו את זה או לא.

P6000, C DRIVE או קונטי פרימיום עדיפים לדעתי.

2. תנסה לחקור קצת על צמיגים שאתה רוצה לקנות גם באתרים מחו"ל, יש המון ביקורות על צמיגים.

3. ג'אנטים זולים (לא סיניים) - שמע, אתה רוצה לרקוד על 8 חתונות במקביל, רד מזה וכנס לפרופורציות, זה התחיל עם הצמיגים הספורטיביים במידה של אופניים שיחזיקו הרבה שנים ויעלו 500 שקל וזה ממשיך עם הסיפור של הג'אנטים.

אל תעלב, תנסה לקרוא ולנסות לקבל ביקורת בונה.

אתה נוסע ברכב שהוא לא ספורטיבי בעליל. אתה לא צריך צמיגים ספורטיביים ואצלך ג'אנטים זה למטרות אסתטיות בלבד.

אין שום מניעה לקנות ג'אנטים סיניים, אצלך ההבדל במשקל בין ג'אנט טוב לג'אנט סיני או משתנים נוספים פשוט לא חשובים, הם חסרי משמעות.

סט ג'אנטים טובים יעלה לך הרבה מאוד כסף ובלי שום הצדקה.

אני מכיר הרבה מקומות, רובם באיזור המרכז, וגם ככה הרוב עובדים עם קטלוגים של פיט-סטופ או פורטל.

לך תעבור בכמה פ'נצריות. תקבל הצעות, תבחר לך סט ג'אנטים שאתה אוהב ויאללה.

• תוכן חדש...