Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו (לפחות רובנו) מתלוננים על מחירי הרכב בישראל ועל מתח הרווחים הלא נורמאלי של היבואנים.

אבל אז, מתפרסמת גם איזו מודעה שפשוט מדגימה את הרווחים שלהם באמת, ומגחיכה כמעט כל רכישה במחיר מלא...

דוגמאות ממודעת BUY&DRIVE מאתמול, כולם רכבים חדשים (הדגשתי את המקומות שנראו לי שערוריתיים במיוחד ושעולים פה מידי פעם):

ספארק 59.9 במקום 69.9

107 62.9 במקום 73

500 פופ 85 במקום 110

ג'וק ידני 100 במקום 120

איביזה 86 במקום 110

לנצ'יה אפסילון 87 במקום 112 (!!!)

סמארט 95 במקום 110

קורסה 84 במקום 102 (כה לחי, שלמה)

מאליבו 133 במקום 160 (!!!)

מיטו 110 במקום 135 (NICE, פתאום מתומחרת לא רע)

קשקאי 140 במקום 160 (מי צריך "חבר" ;-) )

159 165 במקום 227 (WOW, זה כבר על גבול הבלתי יאמן; עידן, אם לדעתך הגיר יהיה נסבל עבורי - תארגן לי נסיעת מבחן ואני שוכח מהג'טה)

להקרוס 185 במקום 230

אכן, תמונות קשות. לנ'ציה ב- 25% פחות ממחירה הרשמי עוד לפני שירדה לכביש. גם 500 וגם איביזה (אם כי שם תמיד המחירון היה המלצה בלבד עוד לפני שבכלל ביקשת הנחה, וגם בביואיק). בעצם, ב- 159 הפחיתו כמעט 30%, על רכב חדש !!!

אין להם בושה, ואני גם מניח שהם לא מפסידים על המחיר הזה.

ולחשוב שהיו כאן דיונים שהצדיקו את המחירים של חלק מהרכבים כי הם "מיוחדים" ומאובזרים...

אני רק מקווה שמשרד האוצר רואה את המחירים האלה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איפה ראית את המחירים האלה? פתאום מחירים שהם שפויים יחסית לרכבים האלה, נראים לנו מדהימים. איך הרגילו אותנו למחירי שחיטות... :cry:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך שבי-דרייב אוהבים פתיים כמוך.

הרכב אינו חדש ואינו מהיבואן.

הוא רשום יד ראשונה ליסינג, עם מעט מאוד קילומטרים,

רוץ תזמין 2, אני אגיע כשיגמרו הפרייארים.

פורסם

האמת, מרשים. אלה רכבים שעומדים לסיים 12 חודש ללא רוכש?

גם אם כן, יופי של מחירים. חוץ מהאלפא שכמובן מושכת אותי, הג'וק הידני במאה אלף נראה מעניין...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
האמת, מרשים. אלה רכבים שעומדים לסיים 12 חודש ללא רוכש?

נראה יותר כמו רכבים שעברו את ה- 12 חודשים ולכן מי שיקנה אותם יהיה יד שניה מחברה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא התקשרתי, אבל כתוב בפרוש רכב חדש. בחודש שעבר היתה להם מודעה זהה בה צוינו גם רכבים עם XXX ק"מ שנת 2011. ואם זו הטעיה - אז כמובן הלוואי שמישהו יתלונן עליהם למשרד התמ"ת. בכל מקרה, איך אפסילון או A1 תצבור כבר ק"מ ותימכר כמשומשת? אולי אלה רכבי הדגמה?

עריכה: במודעה שקישר חגאי באמת הם מוצגים כמשומשים (או "כמעט חדשים"), מה שרומז על הטעיה אפשרית במודעה הרגילה שלהם, אך עדיין, 500, אפסילון, A1 מאליבו , קורסה ו- 159, נמכרים במחירים סופר תחרותיים, גם אם מדובר על רכב עם 2000 ק"מ (כל עוד לא היה רכב הדגמה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מדובר ברכבים חדשעם אם כי ברכבים יד שניה מחברה ורובם לא עם 0 ק"מ.

עזוב מודעות, תתקשר בקשר לרכבים הנ"ל ותבדוק את הנתונים.

תחזור תעדכן ונמשיך את הדיון.

ודרך אגב- הגיר ב159 יכול להיות תענוג אמיתי עם לומדים איך לעבוד איתו ולא מצפים לאוט' רגיל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבא שלי הזמין ניסאן גו'ק 2012 , לפני איזה שבוע התקשרו אליו ושאלו אותו אם הוא רוצה 2011 באספקה מיידית - כמובן שהוא סירב.

מי שעושה את זה הוא פשוט טיפש , אחרי חודש על הכביש הערך שלו יורד בגלל השנה שעל הכביש..עדיף לחכות.

פורסם
לא התקשרתי, אבל כתוב בפרוש רכב חדש. בחודש שעבר היתה להם מודעה זהה בה צוינו גם רכבים עם XXX ק"מ שנת 2011. ואם זו הטעיה - אז כמובן הלוואי שמישהו יתלונן עליהם למשרד התמ"ת. בכל מקרה, איך אפסילון או A1 תצבור כבר ק"מ ותימכר כמשומשת? אולי אלה רכבי הדגמה?

עריכה: במודעה שקישר חגאי באמת הם מוצגים כמשומשים (או "כמעט חדשים"), מה שרומז על הטעיה אפשרית במודעה הרגילה שלהם, אך עדיין, 500, אפסילון, A1 מאליבו , קורסה ו- 159, נמכרים במחירים סופר תחרותיים, גם אם מדובר על רכב עם 2000 ק"מ (כל עוד לא היה רכב הדגמה).

מה תחרותי בזה?

רכב שרשום על חברת ליסינג וצבר ק"מ (ולא כל כך משנה כמה) יורד במחירון אוטומטית.

ירידה זו משקפת (פלוס מינוס) את "ההנחות" אשר ציינת אשר נעות סביב 16% למעט מקרים חריגים של רכבים לא סחירים.

אין מתנות חינם.

אגב, קולגה שלי לעבודה רכשה עכשיו טויוטה ורסו חדשה 2011 עם 0 ק"מ אך רשומה על חברת הליסינג בהנחה של כמעט 20 אלף ש"ח.

זה כבר עסקה יותר משתלמת כאשר היד הראשונה במקרה זה מורידה מעט מאוד מהמחירון (יש הצהרה של יד-1 0 ק"מ).

פורסם
לנצ'יה אפסילון 87 במקום 112 (!!!)

...אכן, תמונות קשות. לנ'ציה ב- 25% פחות ממחירה הרשמי עוד לפני שירדה לכביש...

טוב, היא ב 25% הנחה לפני שירדה לכביש כי ברור לכולנו (כולל לכל בעל תפקיד בסמל"ת) שמתמחור מלא שום אפסילון לא רק שלא תרד לכביש אלא אפילו לא תחלום לצאת מהבונדד ולעלות למובילית.

הגיר ב159 יכול להיות תענוג אמיתי עם לומדים איך לעבוד איתו ולא מצפים לאוט' רגיל.

נשמע כאילו יש שם AL4 :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קנייה של יד שנייה עם 0 קילומטר, יכולה להתאים לאנשים שמתכוונים להחזיק את הרכב לטווח ארוך.

אמא שלי למשל, החזיקה רכב חדש במשך 9 שנים, ויש אצלנו עוד כמה קרובי שקנו רכב חדש והחזיקו אותו מעל 10 שנים, לכן במעמד המכירה ההפרש יהיה זניח.

לאחרונה אבא של חבר שלי, קנה פוקוס יד שניה עם 0 קילומטר (הצורה החדשה) ב-110,000 ש"ח.

הרכב שהוא מכר היתה יונדאי אלנטרה שנת 2001 שהיא אצלו עוד מהיום שיצאה מסוכנות.

אז נכון להיום הוא חסך 10,000 שקלים מהמחירון, אם הוא ימכור עוד יותר מ-5 שנים אפשר להאמין שהוא יפסיד הרבה פחות מ-10,000 שקלים.

נקודה מעניינת לסיום, רוב הפוקוסים משנת 2008 שבבעלות פרטית, הבעלים שלהם רוצים מחירים שזהים לפוקוסים שיוצאים מהליסינג.

אחד השכנים שלנו מכר לא מזמן קורולה שנת 2008 (דגם GLI המאובזר יותר) בקצת יותר מעט מקורולה סאן שיצאה מליסינג.

לאנשים כבר לא אכפת מי היתה היד הראשונה, מלא אנשים אמרו לו בטלפון שלמה להם לשלם לו יותר אם בפחות כסף הם מביאים קורולה מהמגרשי ליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לאחרונה אבא של חבר שלי, קנה פוקוס יד שניה עם 0 קילומטר (הצורה החדשה) ב-110,000 ש"ח.

הרכב שהוא מכר היתה יונדאי אלנטרה שנת 2001 שהיא אצלו עוד מהיום שיצאה מסוכנות.

אז נכון להיום הוא חסך 10,000 שקלים מהמחירון, אם הוא ימכור עוד יותר מ-5 שנים אפשר להאמין שהוא יפסיד הרבה פחות מ-10,000 שקלים.

נקודה מעניינת לסיום, רוב הפוקוסים משנת 2008 שבבעלות פרטית, הבעלים שלהם רוצים מחירים שזהים לפוקוסים שיוצאים מהליסינג.

אחד השכנים שלנו מכר לא מזמן קורולה שנת 2008 (דגם GLI המאובזר יותר) בקצת יותר מעט מקורולה סאן שיצאה מליסינג.

לאנשים כבר לא אכפת מי היתה היד הראשונה, מלא אנשים אמרו לו בטלפון שלמה להם לשלם לו יותר אם בפחות כסף הם מביאים קורולה מהמגרשי ליסינג.

לגבי הפוקוס- זה קורה שרוב המכוניות מאותו דגם הן של חברות ליסינג ובדיוק עכשיו מסיימות את 3 השנים שלהן. השוק מוצף וחברות הליסינג מושכות את המחירים כלפי מטה כי הם מוצפים במלאי. במצב כזה לקוח פרטי שמוכר רכב כזה בן 3 יכול לסבול ממחיר לא אטרקטיבי (מה גם שפורד זה לא שיא הסחירות).

לגבי הקורולה- נתת דוגמא לרכב שרק עיוורים הסוגדים לסמל טויוטה רוכשים. התיבה הרובוטית הפכה את המכוניות האלו ללא מבוקשת בעליל...

למי שלא אכפת מי היתה היד הראשונה והאם היא היתה ליסינג כנראה מעולם לא היתה מכונית מליסינג וראה את איכות התחזוקה הירודה של רוב החברות. את המחיר ישלם מי שמחזיק את הרכב בטווח של 4-7 שנים מיום עלייתו לכביש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...