Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מעוקל ומשועבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפושים רבים מצאתי רכב שאני רוצה במצב מעולה ובמחיר טוב. עשיתי לו גם בדיקה והתוצאות מעידות על מצבו הטוב.

ברשיון הרכב מופיעים הסעיפים הבאים:

44834364.png

המוכר אמר שהוא מסיר את השעבוד בקלות והיום התקשר לאמר לי שהעניין סודר עם הבנק ושאני אוכל לראות זאת במחשב (באתר רשם המשכונות - בעלות 10 ש"ח בלבד, מומלץ לכולם) רק ביום ראשון. אתמול ניסיתי את האתר וזה באמת הראה לי כמו שרשום ברשיון "שעבוד לבנק מזרחי טפחות", ואני מאמין שאם הוא באמת סידר אז תוך כמה שעות/יום/יומיים כשאבדוק שוב זה יתעדכן שם. אגב הרכב על שם בעל הרכב.

השאלה שלי היא האם "הרכב מעוקל" וסעיף השעבוד הם סעיפים שבאים ביחד או שאין בניהם קשר? האם הרכב יכול להיות גם משועבד וגם מעוקל? ונניח שהשעבוד בסוף אכן ירד, והרכב ישאר מעוקל - הבנתי שלא תהיה אפשרות להעביר בעלות?

עד עכשיו מצאתי רק פרטים או על רכב מעוקל או על רכב משועבד, במקרה הזה מופיעים שניהם ביחד ובגלל זה פתחתי נושא.

אשמח לתשובה מבעלי נסיון.

תודה מראש

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

משועבד לבנק כי לקח הלוואה ככה שזה לא קשור לזה שהרכב גם מעוקל

אצלי לפחות זה ככה

אבל לגבי זה שזה מעוקל זה כבר משהו אחר

פורסם

אין קשר בין השיעבוד לעיקול.

עיקול => מישהו (אדם פרטי או רשות מסויימת או גוף עסקי) טוען שבעל הרכב חייב לו כסף, ולא משלם, ולכן פנה לבית משפט על מנת לעקל את הרכב.

את השיעבוד מסירים בקלות, בבנק. (שים לב שגם המישכון מרשם המשכונות יורד).

את העיקול - הוא צריך להסיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההסרה של שניהם באחריות המוכר.

ובשניהם המוכר אמור לשלם כסף כדי להסיר את השעבוד ואת העיקול , במידה ועדיין קיים חוב כלפי אותם מעקלים ומשעבדים.

שעבוד בד"כ יהיה לאחד בנק למשל

עיקול יכול להיות גם לכמה אנשים שונים שלהם חייב המוכר כסף...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...