Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מזה שנה יש לי נזילת שמן בגיר בחיבור עם המנוע במוסך הוסיפו לי שמן גיר ונאמר לי לא לגעת.האם הגיר לא יהרס לאחר תקופה ?האם העלות של מילוי גיר כל כמה חודשים זה לא ביזבוז ? אנא עצות, תודה

פורסם

שלום,

במידה וקיימת נזילת שמן גיר בין הגיר למנוע, יש צורך בפירוק הגיר מהרכב על מנת לתקנה. נזילה כזו יכולה לנבוע מגומיה יבשה, מחזיר שמן לא תקין ובמקרים חריגים מנזק למשאבת השמן ולקונברטר. במידה והנזילה חזקה, העניין דורש טיפול מהיר, אך במידה והנזילה לא חזקה ואתה דואג למלא שמן באופן קבוע ולא להגיע למצב של נסיעה בחוסר שמן לא נגרם כל נזק נוסף לגיר.

עלות מילוי השמן בשלב מסויים תהיה יקרה יותר באופן מצטבר ביחס לתיקון התקלה.

אשמח לעזור.

איל

×
×
  • תוכן חדש...