Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה!

שאלה נוספת, מידת הצמיג שלי היא 205\55R16

אני רואה באתר tires4u את האופציות האלו (בטווח מחיר השפוי):

Toyo:

205/55ZR16 Proxes-CF1 91H TL

205/55HR16 Proxes TPT HR 94H RF

Pirelly:

205/55R16 91V P7

Dunlop:

205/55VR16 DZ 101 91V

205/55VR16 DIGNOS 89V

Yokohama:

205/55R16 91H A. Drive AA01

האם אחד מהם מומלץ מהאחרים?

מה שחשוב לי מהצמיג הוא שקט ונוחות.

תודה רבה.

פורסם

מקפיץ, ממשיך לחפש פנצ'ריה בהרצליה וכיוון פרונט בהרצליה, לאחר חוויה לא נעימה שעברתי הבוקר בג.מ. פורטל.

הסיפור בקצרה:

התקשרתי אתמול למספר הקווי, יובשתי 15 דקות בהמתנה על הקו. התקשרתי לפלאפון, סוכם על צמיגי pirelly P6000 ב480 שח.

שאלתי את הבחור מה התאריך של הצמיגים, הוא אמר שהם חדשים מ2011. שאלתי האם הם פחות מחצי שנה, נאמר לי שכן.

סיכמתי איתו שאגיע הבוקר ב9 לפני העבודה כדי לבצע את ההחלפה, הוא אמר לי שאין בעיה ושיחזור אלי עוד מעט. (לא היה ברור לי למה).

הבחור לא חזר אלי, התקשרתי אליו הבוקר והוא היה בממתינה. הבאתי את הרכב לפנצ'ריה, המתנתי 20 דקות ראיתי שהעניינים לא זזים, הבנתי מהם שיקח לפחות עוד חצי שעה עד שיתפנו לטפל ברכב שלי.

השארתי את המפתחות אצל הפקידה, אמרתי לה שהפרטים סוכמו עם אבייתר, ושתדבר איתי כשהרכב מוכן.

לאחר כשעתיים שלא התקשרו, התקשרתי לשאול האם הרכב מוכן, נאמר לי שכן.

הגעתי אני מסתכל על התאריך של הצמיג ואני רואה 3710 שזה לפי מה שאני מבין לפני למעלה משנה.

דיברתי עם הבחור שם והסברתי לו שדובר בטלפון על צמיגים בני פחות מחצי שנה, הוא אמר לי שאין לו צמיגים כאלה.

ושהצמיגים שהם הרכיבו בסדר גמור, ו"מה זה חלב??"

בקצרה, ביקשתי שיפרקו את הצמיגים, הבחור ביקש 50 ש"ח. הוא אמר שלא יוציא את הרכב אם אני לא אשלם לו 50 ש"ח על העבודה שהוא הרכיב.

לאחר שהובהר לו שהטעות היא שלהם, ושבטלפון סוכם על צמיגים בני פחות מחצי שנה, הוא הסכים לפרק ולהחזיר את הצמיגים המקוריים.

לסיום, הרכב חזר למצב המקורי, ואני עדיין מחפש פנצ'ריה אשמח אם זה יהיה בהרצליה, אבל אם אין ברירה אפשר גם קרוב.

ואגב, האם לדעתכם ההתעקשות שלי היתה מיותרת? האם זה לא נורא להרכיב צמיגים שרשום עליהם 3710?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה יכול להגיע לתל-אביב אז אתה יכול לנסות את צמיגי זוארץ. החברה' שם בסדר גמור, גם מבחינת שירות וגם מבחינת מחירים. אבל אני לא חושב שהם עושים כיווני פרונט, את זה תצטרך לעשות באחד המכונים הסמוכים.

פורסם

עם כל הכבוד לדוידי תגובתי היא פה לחדד את הדברים קודם כל ראש ובראשונה . שאלת שאלה שהיה לך תמיהה גדולה למה ביקשתי שאני יחזור אליך לטלפון??אז ככה יש ברשותינו 3 סניפים בארץ לאחר ברור מקיף שעשיתי מצאתי לך תצמיגים הנ"ל בסניף חיפה אבל לא התקשרתה אלי אפי שביקשתי לתאם לפני ההגעה לא עשיתה כפי הנידרש ולכן קרתה תקלה בכל אופן דאגתי לפצות אותך וניכנסתי לעובי הקורה בשביל שתצא מרוצה ביקשתי שיראו לך צמיגי טויו תאריך 2011 במחיר מצחיק 1400 ש"ח שנסעו שבוע על הכביש לא יצרתה עימי קשר למרות שלפני הקניה היינו בקשר רציף כמה וכמה פעמים ולמרות שקיבלתה פה מחירים מאד טובים לכן ראשית כל הייתי חייב לבא ולהגיב כאן

לחברנו בפורום אבקש תמיד ליצור קשר קודם ההגעה למען הסדר הטוב!! בברכה אביתר

פורסם

ג.מ. קשה להבין אותך, תנסה להכניס פסיקים.

כפי שכתבתי, רצית לחזור אלי לטלפון, לא חזרת. התקשרתי הבוקר - היית בממתינה - לא חזרת. היום בבוקר - אמרתי להם שהפרטים אצל אבייתר. לא דיברו איתך. אתה מבין שמשהו דפוק?

אבל עזוב הכל, אני אשמח אם תמליץ לחברי הפורום, מנסיונך המקצועי, האם כשרוכשים צמיג כדאי לבדוק שהוא בן חצי שנה.

פורסם

ניסיוני האישי וירבו החולקים עלי מראש אני אומר.צמיג צריך להיות מאוחסן היטב אני משלם ים כסף בשביל שהצמיגים שלי יהיו מאוחסנים ברמה גבוהה יש לי מסמכים על כך למי שמעוניין .דעתי האישית לא מסתכלת על התאריך יותר משנה וחצי .לסבר לך את האוזן יש צמיג במידה 205.40.18 רנפלט(נגד פנצר) שהתאריך שלו 2006 ויש ביקוש מרבי עליו.לא כל הצמיגים מיוצרים באופן שוטף.כמו כן כל הביוקרטיה על נושא היבוא מאד קשה.לפעמים מכולות יושבות חצי שנה ויותר.אני תמיד מבקר את עצמי ומלאי שהוא ישן אני שולח חזרה לחו"ל

המקרה שלך ספציפית לאחר כל הנתונים.100% עיסקה ללא שום חשש זה מינסיוני אשמח לתת לך מענה תמיד

פורסם

אחלה.

אני אשמח לשמוע שיש שותפים לדעה הזו, כי זה בהחלט יחסוך לי חיפושים זמן וכסף.

ואגב, ג.מ. פורטל, הייתי הולך בכיף על הטויו שהצעת, פשוט העובד שלך לא רצה להרכיב אותם.

הוא התבאס על זה שהוא היה צריך לפרק את הצמיגים הקודמים.

עזרה, תודה על ההמלצה. אבל לא נראה לי שאני אגיע לתל אביב.

קראתי בפורום המלצות על כיוון פרונט התחיה, ככה שאני כנראה אבקר בפ"ת, אז אני אשמח לשמוע המלצות על פנצ'ריות שם באיזור.

תודה!

פורסם

היי דוידי,

סיפור מבאס.:wink:

מצטרף להמלצה של עזרה על זוארץ, ולגבי כיוון פרונט יש לך את וונטורה ממש קרוב.

הכל במידה ותחליט להגיע לת"א.

בהצלחה.

פורסם

DAVIDI

אני ממליץ לך להתקשר ל "צמיג ישיר" פ"ת:

http://www.d.co.il/63264820/42570/

המחירים אצלם נוחים ויש מבחר צמיגים בכל המידות.

תבדוק כמה עולים אצלם צמיגי KLEBER HP3 או DUNLOP SP2050 (הם עדיפים על שני הדגמים שרשמת).

אני לא ממליץ על הדגם הזה של טויו - TPT.

מדובר בצמיגים רב עונתיים, ונוחות הנסיעה שלהם לא מזהירה.

הדגם השני של טויו בסדר (CF-1 )

ואם כבר YOKOHAMA, במידה שלך יש את C.DRIVE - עדיפים ושווים את התוספת של 50 ש"ח לצמיג.

ובכלל, לפי מה שראיתי באתר TIRES4U, יש אופציות טובות בסביבות 500 ש"ח לצמיג - תשקול להוסיף את ה 50 ש"ח לתקציב.

לגבי צמיגי זוארץ - מהבירורים שלי המחירים בפנצ'ריה הזאת גבוהים יחסית, וכן אני אישית קניתי מהם בעבר הרחוק, השירות היה מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...