Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה גם זמן ההמתנה הטעינה 8 שעות זה יותר מידי.אגב בתוכנית הם גם הזכירו שכמעט משהו לא נדרס כי לא שמע את הרכב,היום במעבר חציה בגלל שלא היה רעש גם כמעט חציתי כאשר פריוס נסעה,צריך לשים לב זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

122 ק"מ למצבר, לא כולל נסיעה עם מזגן+אורות בלילה, ואז נשאלת השאלה מה הטווח אז?

כמו כן מעניין שאפשר לרכוש את עמדת הטעינה ולא להתחייב ליבואן ? מדוע שם מרשים זאת ?

רק 1000 פאונד, גם לשנה יוצא יותר זול מאשר תשלום חודשי.

פורסם

122 ק"מ לא עושים את תל אביב ירושלים או תל אביב חיפה.

מה שאומר שזה רכב עירוני אז הוא צריך להיות יותר קטן.

כנסו לסוכנות מיצובישי ותקנו i miev יש להם בתצוגה

imiev.jpg

אייל

פורסם

נכון, לצערנו אי אפשר להגיע מהבית שלי (חיפה) לתל אביב אפילו, שזו נסיעה שאני עושה לפחות פעמיים בחודש.

כשאני חושב על רוב הנסיעות שאני עושה (כמשתמש ממוצע), זה חיפה כרמיאל (מספיק לנסוע בזהירות ולחזור), או חיפה-תל אביב (ואז אני חייב לשהות שם 8 שעות או שאני לא מגיע בחזרה הביתה.

לא רכב שימושי במיוחד.

אם הטווח שלו היה כפול 4, זה היה מושלם.

פורסם
נכון, לצערנו אי אפשר להגיע מהבית שלי (חיפה) לתל אביב אפילו, שזו נסיעה שאני עושה לפחות פעמיים בחודש.

כשאני חושב על רוב הנסיעות שאני עושה (כמשתמש ממוצע), זה חיפה כרמיאל (מספיק לנסוע בזהירות ולחזור), או חיפה-תל אביב (ואז אני חייב לשהות שם 8 שעות או שאני לא מגיע בחזרה הביתה.

לא רכב שימושי במיוחד.

אם הטווח שלו היה כפול 4, זה היה מושלם.

אתה לא שוק היעד העיקרי שלהם .

בכל אופן החידוש של בטר פלייס שגם משתלב עם המודל העיסקי הוא כמובן תחנות החלפת המצברים כך שאם מדי פעם תצטרך לצאת לנסיעות ארוכות יותר תוכל לצאת ללא חשש.

פורסם
הבעיה גם זמן ההמתנה הטעינה 8 שעות זה יותר מידי.אגב בתוכנית הם גם הזכירו שכמעט משהו לא נדרס כי לא שמע את הרכב,היום במעבר חציה בגלל שלא היה רעש גם כמעט חציתי כאשר פריוס נסעה,צריך לשים לב זה.

זה כי אתה צריך להסתכל ימינה ושמאלה לפני שאתה חוצה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכב טוב לשוק הליסינג , בצורה עקיפה ימנע מהעובדים נסיעות מיותרות , ויגרום להם לחשוב לפניי כל נסיעה.

חשבתי שהרעיון גרוע אבל באמת הוא יתרום לסביבה בצורה הזאת שעבדי הליסינג יסעו פחות.

המעסיק ירויח הכי הרבה יגביל את העובדים בדרך הזו.

פורסם

אם התעריפים של "חשמל אגסי" לשוק הליסינג דומים לשוק הביתי, עדיף למעסיק לתת לעובדים רכב שעושה 1:12 (כל משפחתומטית מודרנית פחות או יותר) והוא עדיין חוסך. להזכירך, התעריפים של BP כרגע שקולים פחות או יותר לרכב עם צריכה משולבת של 1:9.5-1:10

פורסם

כמו שנאמר, זה פתרון מעולה לליסינג (חיסכון בהוצאות דלק, ואז גם צמצום בהתגרזנות של אנשים על הרכבים שלהם).

לאדם הפרטי (כמו שאמרתי) הפתרון הוא תאי דלק מימן. אני מקווה שהתעשיה תיכנס לתוואי של במוו, מרצדס והונדה (עם הקלאריטי) ותעבוד על השקעה כאן, במקום בזבוז והשחתה של הסביבה ביצור סוללות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבעיה היא, שאם יקדמו פה פתרונות נאורים, אגסי ושות' לא יוכלו להחזיר את ההלואות הגדולות שלקחו, ואז מה? הרי לא יעלה על הדעת שלא יחזירו חובות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה כי אתה צריך להסתכל ימינה ושמאלה לפני שאתה חוצה...

אתה צודק,בגלל זה רגע לפני שעברתי הסתכלתי,אבל הם כול כך שקטים שבחושך כמו שהיה יכול להיות שלא כולם היו מסתכלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם התעריפים של "חשמל אגסי" לשוק הליסינג דומים לשוק הביתי, עדיף למעסיק לתת לעובדים רכב שעושה 1:12 (כל משפחתומטית מודרנית פחות או יותר) והוא עדיין חוסך. להזכירך, התעריפים של BP כרגע שקולים פחות או יותר לרכב עם צריכה משולבת של 1:9.5-1:10

אל תהיה תמים

הליסינג הולך לקבל הנחה של כ-30% על מחיר הרכב + התחייבות לקנייה חוזרת ו- 30%-50% הנחה ממה שלקוח פרטי ישלם על 30,000 ק"מ בשנה.

פורסם

חברים אני יודע שתגובתי עלולה לעורר תגובות חוזרות זועמות משיהו אבל הנה דעתי הצנועה בנושא.

אסטרטגיה עסקית זה נושא מאוד מורכב אשר לפעמים עושה לי כאבי ראש לא מעטים כחלק מעבודתי היומיומית.

אנחנו צריכים לחשוב מה היא מטרת העל שלנו כחברה מודרנית.

האם זה לייצר מכונית שנוסעת ללא תלות בדלק?

האם זה שינוע אנשים וסחורות ללא תלות בדלק?

או אולי זה המשך קיום כלכלי וחברתי ללא תלות בדלק?

למרות ששי אגסי מציע סוג של פתרון זה הוא לדעתי פתרון דמה בלבד.

הרי אפילו עם המכונית החשמלית תהיה לטווח של 700 ק"מ ללא טעינה (בחלומות המתוקים של אגסי אולי) זאת היא עדיין מכונית, שצריכה כבישים ומחלפים ורמזורים ומערכת תומכת כמו כל מכונית רגילה.

כולנו יודעים שכבישי ארצנו הולכים והופכים צפופים יותר יותר, האם המכונית החשמלית זה הפתרון התחבורתי של ישראל?

התשובה החד משמעית היא - לא!

כאשר אנו נוטעים מבט במטרת העל של מדינתנו שהיא "פתרון תחברתי לאומי בר קיימא לטווח ארוך" המסקנה היחידה המתמזגת ממטרת העל הזאת היא בניית מערכת לאומית לשינוע המונים, דהיינו הקמת מערכת תחבורה ציבורית מודרנית הכוללת רכבת תחתית בכל איזור המרכז, רכבת קלה, אוטובוסים וכ"ו- כמובן שכל הגופים במערכת זו יתנהלו כגוף אחד (בדומה לערים גדולות בחו"ל).

ונחשו מה- מערכת תחבורתית ציבורית מודרנית גם פועלת על חשמל בדומה למכונית של אגסי, רק שהיא הרבה הרבה יותר יעילה, דבר אשר יגרום לצמצום חד של בעלי רכב (בדומה למה שקורה בניו יורק או מוסקבה) .

זמין 8)

• תוכן חדש...