Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר אודי A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אודי A4 שנת 2002 מנוע 2 ליטר.

לאחרונה גיליתי בעיה בגיר, שנראית מאד נקודתית.

במצב בו האוטו מונע והמנוע התחמם (90 מעלות, מה שצריך להיות) ואני רוצה להתחיל נסיעה, ההילוך הראשון לא משתלב ואני צריך ללחוץ פול גז ואז ההילוך נכנס במכה (מרגישים כאילו מישהו נכנס בך מאחור). חוץ מזה, הנסיעה חלקה, ההילוכים עוברים בצורה חלקה מאד ולא מרגישים כל בעיה אחרת! כאשר מתחילים נסיעה והאוטו עדיין לא התחמם ההילוך הראשון משתלב בצורה חלקה. ניסיתי להתחיל נסיעה מהילוך שני, אך הרכב לא מאפשר זאת. גם העברת הילוכים באופן ידני עוברת חלק.

התייעצתי עם מומחה גירים, והוא אמר שצריך שיפוץ גיר ורצה סכום לא מבוטל, למרות שנראה לי שהבעיה מאד נקודתית, גם אם זה מצריך לפרק את הגיר, אך לא לשפץ את כולו. נראה כי פשוט לחץ השמן בורח ולכן ההילוך לא משתלב, וכאשר לוחצים פול גז יוצרים לחץ והגיר נכנס לפעולה.

האם למישהו יש ניסיון, או המלצה על מומחה גירים שהוא גם מומחה וגם הוגן? רצוי באיזור ירושלים או המרכז.

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק את עלות התיקון אצל ספי מגירים אוטומטיים סגולה. הוא חבר פורום ותיק ומומחה לגירים אוטומטיים. בדוק איתו מתי תוכל להגיע אליו לבדיקה ראשונית ואבחון התקלה וקבל ממנו הצעת מחיר נוספת, אני מאמין שהיא תהיה אטרקטיבית יותר.

פורסם

מי מתעסק? זה מיקו!

באיזה גיר מדובר? רציף 6 הילוכים? מטפלים גם באלה, אבל המחירים לא כמו בגיר של סופר לנסר. חלקים בגירים האלה יקרים מאוד.

פורסם

תקפוץ למוסך רון בתל אביב המסגר 31.

מתקן כל מה שקשור לרכבי vag !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...