Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן מכונית השנה בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מקנא באנשים שעובדים בכזה מקצוע..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפסקתי באמצע הצפיה :) רק בכדי לכתוב למי שלא שם לב שכל המבחן נעשה על מסלול הניסויים של יונדאי-קיה :)

אני מאמין שפתיחת מרכז המחקר והפיתוח בקליפורניה זה אחד הצעדים שהכי תרמו לשיפור אצל היצרן.

haters will hate

פורסם

לינק לכתבה המלאה. ערוכה יפה, מפרטת על הבדיקות. מיועדת להתפרסם במגזין של ינואר 2012.

תשואות למוטורטרנד על העבודה הענקית.

המבחן נערך במדבר מוהבי, ארה"ב. בכבישים טובים ומשובשים. ככה שלא תוכלו להגיד שזה לא דומה לתנאי הארץ...

המבוניות היו מכל הסוגים, גם חשמליות. לדוגמה סיביק, מרצדס CLS, אודי A7, במוו 6, ופיאט 500.

ולסקרנים: נבחנו 62 מכוניות. פאסאט זכתה במקום ראשון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זה אחד הדברים הכי יפים שראיתי !!

לדעתי הם צריכים לעשות סרט אפילו של שעה שהמבחן עצמו יהיה יותר מפורט נהנתי מכל רגע.

VW כבוד.:twisted:

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

דווקא מהפאסאט לא התלהבתי.

משלמים בעיקר על הסמל, הייתי מעדיף סופרב.

(הרבה יותר מרווחת וגדולה, עם חלקים דומים\תואמים את הפאסאט.)

פורסם

האם הדגם שנמכר בארה"ב הוא אותו דגם ומנוע שנמכר בארץ ?, נראה לי שתמיד יש הבדלים בין הדגמים שם לדגמים בארץ , הן במנועים והן באבזור.

פורסם

באמת מדהים.

מדהים שעד כה כל התגובות כה משבחות, בעוד אני הייתי צריך להתאמץ בשביל לא להירדם באמצע המבחן המשמים והמיותר הזה.

20+ דקות של זיבולי שכל משעממים, ובסוף המנצחת היא פאקינג פאסאט? הם עושים צחוק? יותר מזה - אתם עושים צחוק? ממה אתם כל כך מתרגשים? אפשר לחשוב שזה ECOTY או משהו. שם לפחות רשימת המכונית מעניינת (שתי למבורגיני, פרארי, שתי ב.מ.וו, שתי פורשה, מקלארן, לוטוס, אסטון, יגואר, מרצדס ו...טוב נו, רנו).

מה לעזאזל המטרה בבחינת "ראש בראש" של איזה 60 מכוניות, כשכל אחת שונה מהשנייה, ובסוף קביעת מנצחת אחת? כשהבריטים עושים את זה, הם לפחות מחלקים לקטגוריות ונותנים מנצחת לכל קבוצה. כאן אנחנו מקבלים תוצאה שפשוט אין לנו מה לעשות איתה. כי מי שיקנה פאסאט לא יקנה פיאט 500 או ניסאן ליף או מרצדס SLK או יונדאי ולוסטר.

ואיך הם בוחרים? 11 איש בוחרים כל אחד מכונית אחת מבין 60 מכוניות! וכשיש שיוויון - מזל שבחרנו גם בחירה שנייה. מה, עוד שיוויון? טוב, הבחירה השלישית קובעת. מקצועי, אחול מקצועי.

אז נשארנו עם כתבה ענקית באורכה, סרטון של 20 דקות (רובו דיבורים - משעמם טיחו) ובסוף המנצחת המשעממת ביקום (כבוד ל-VW בתחת שלי. כבר היה עדיף שהליף הייתה מנצחת. לפחות היא נושאת איזו בשורה, בערך).

אני מרגיש צורך עז לתת פה איזו קונטרה ראויה, אז הנה, קצר ולעניין:

http://www.youtube.com/watch?v=xhHChkZrNEY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, לא כל מבחן הוא מבחן השוואתי, אין מה להשוות את הסוניק לA6, אבל פה לקחו את כל הדגמים החדשים של השנה ופשוט בדקו מי עושה את העבודה טוב בהתאם לדרישות של הסגמנט בו היא נמכרת, זה דווקא בוגר מאוד, אתה מסתכל על אוטו כפרופר אוטו אל מול השוק בו הוא אמור להתחרות.

נכון מי שבשוק בשביל סדרה 6 לא יסתכל לכיוון של הוולוסטר, מהסיבה הפשוטה שהיא איננה שייכת לאותו הסגמנט.

מדי חודש יש מבחנים השוואתיים מפורטים במגזין, שם מקבלים את התשובה המפורטת לגבי כל דגם.

הפאסאט אינה מביאה בשורה ענקית למעט מחיר התחלתי מאוד נמוך, מה שנותן לה ציון טוב מאוד, לא היו לה מתחרות בקטגוריה, אולי רק הקאמרי החדשה אבל היא מודל 2012.

אני הבנתי את הפואנטה של המבחן, אני גם מנוי על המגזין ואני די מבסוט ממנו.

haters will hate

פורסם

סליחה, אבל כל מבחן בו משתתפת יותר ממכונית אחת הוא מבחן השוואתי במובן כזה או אחר. גם המבחן הזה הוא השוואתי - הוא מתיימר להשוות בין המכוניות ולהגיד מי היא המכונית הטובה יותר מבין כולן. לא? (ואם אתה אומר "לא", אז תסביר מה הוא מתיימר לעשות, כדי שגם כולנו נבין).

המשותף היחיד לכל הדגמים הללו הוא שכולם חדשים בשוק. על בסיס זה לא עושים מבחן. מקסימום בוחרים את "מכונית השנה" כמו למשל מה שעושים במגזין בו אני עובד. אבל שם לפחות הבחירה מתאמצת להיות בזכות בשורה או ערך מוסף, לא סתם כי זו "מכונית טובה", או כי היא "זולה ביחס לשוק". לכן אנחנו לא משווים בין המכוניות מבחינה דינאמית או פרקטית, אלא מחפשים את ה"אקסטרה" הזה שהופך מכונית למיוחדת. וכאן אני שוב חוזר לתוצאת המבחן האמריקאי: פאסאט?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...