Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שכבר קנה במהלך השנים האחרונות 3 פעמים ברלינגו\פרטנר בני 3-3.5 מליסינג עם 120-130 א' ק"מ באיזור ה40-45 א' ש"ח.

מי אמר שב40 א' ש"ח אפשר לקנות רק גרוטאות שחוטות עם 300 א' ק"מ?

אני יכול גם לגלות לכם שגם ב15 אלף ש"ח אפשר למצוא ברלינגואים במצב סביר, אז אני מניח שאפשר גם פרייבטים דיזל.

ואם כל הכבוד לכל מיני גמדות חדישות עם מנועים מצומקים, המשיכה של מנוע טורבו דיזל מודרני היא פשוט כיףףףףףף.

מה שנכון נכון.

מה אני אמרתי מקודם? סבלנות, ומוצאים משהו טוב...

במקום העבודה שלי יש לנו שני סיטרואנים, שניהם דיזל, לאחד יש קרוב ל400 אלף ק"מ... (מ2002, אוטו בן 9 השנה [נקנה בסוף 2002] תעשו חשבון) ועדיין נוסע ומניע כמו גדול כל יום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה רכב ששירת נכה ואחר כך איזה בנאדם מבוגר, למה אתה חושב שזה לא אפשרי?

יש מלא רכבים של נכים עם ק"מ מצחיק, אני מכיר בחור שקנה מאזדה 3 מנוע 2000 מודל 2005 עם 24 אלף ק"מ מנכה. אמיתי.

למה שהנכה הזה יקנה סקודה פליסיה דיזל?

רכב נכה מגיע עם הגבלות מסוגים שונים, כמדומני ביניהן גם גיר אוטומטי. כמו כן, התעלמת לגמרי מהשיקול של האגרה המפלצתית שהייתה באותם ימים.

פורסם
למה שהנכה הזה יקנה סקודה פליסיה דיזל?

רכב נכה מגיע עם הגבלות מסוגים שונים, כמדומני ביניהן גם גיר אוטומטי. כמו כן, התעלמת לגמרי מהשיקול של האגרה המפלצתית שהייתה באותם ימים.

לא נכון.

רכב של נכה לא בהכרח חייב לענות על ההגדרה של רכב אוטומטי, ואם זה נכה שלא נוהג, אז זה יכול להיות גם ידני, אני הכרתי מישהי שהייתה חולה במחלה קשה, היה לה תו נכה ורכב ידני דיזל (TDI אם זה משנה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחד הרכבים שהיה אצלנו במשפחה, נקנה מנכה.

הרכב היה דיזל מ2001, עם ממוצע שנתי של 17 אלף בשנה. איך? כי לנכים יש פטור מאגרת טסט (כולל האגרה ה"מטורפת" שהיה למנועי דיזל של אז) ותוסיף לזה פער קטן יותר בין בנזין לדיזל בגלל הפטור ממיסים של אז. ואין שום סעיף שמגביל לגיר כזה או אחר או לחלופין מנוע כזה או אחר. המגבלה היחידה שידועה לי- אפשר למכור רק אחרי 3/5 שנים (בהתאם לדירוג).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
יש לי חבר שכבר קנה במהלך השנים האחרונות 3 פעמים ברלינגו\פרטנר בני 3-3.5 מליסינג עם 120-130 א' ק"מ באיזור ה40-45 א' ש"ח.

מי אמר שב40 א' ש"ח אפשר לקנות רק גרוטאות שחוטות עם 300 א' ק"מ?

אני יכול גם לגלות לכם שגם ב15 אלף ש"ח אפשר למצוא ברלינגואים במצב סביר, אז אני מניח שאפשר גם פרייבטים דיזל.

ואם כל הכבוד לכל מיני גמדות חדישות עם מנועים מצומקים, המשיכה של מנוע טורבו דיזל מודרני היא פשוט כיףףףףףף.

120 אלף בליסינג זה כמו 250 אלף בבעלות פרטית. בטח ובטח כאשר הרכב נמצא אצל טכנאי שטח מתוסכל.

פורסם

קיבלתי הצעה בקרסו על רנו מגאן דיזל ידנית 2007 140K ק"מ - 50 אלף מחירון.

כמה אני יכול להוריד אותם לדעתכם? והאם נראה לכם בכלל ששווה ללכת לראות את הרכב?

פורסם

ואם הם לא מוכנים?

ראיתי שהאוטו די מומלץ והצריכת דלק סבירה +.

שווה ללכת להתרשמות מהאוטו? מה לבדוק? למה לשים לב?

פורסם

אנשים רוכשים את הרכבים האלה ב-35K גם, בגירסאות הבנזין. תסתכל בלוחות ותראה במו עיניך - עם אותו ק"מ בדיוק.

אתה יודע כמה סולר אתה קונה ב-15 אלף ש"ח??? אתן לך רמז: 2205 ליטרים, לפי 6.8 ש"ח לליטר.

אז אם אתה קונה את הרכב הזה ב-50K על מנת לחסוך, תחשוב טוב :lol:

ההמלצה שלי היא: לחתוך חזק חזק במחיר או להפעיל את האחריות שלהם.

• תוכן חדש...