Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרוייקט החדש שלי :) שבי C10 שנת 68

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשי גגות? איזה אבסורד, לאחרונה אני חזק בגגות ולכן אני לוקח איתי סולם לכל מקום, נמאס לי לנסוע עם גגון על האינפיניטי ולכן החלטתי לרכוש רכב נוסף.

אם אתה מעוניין בC10 מהשנתונים הללו 67-72, מצאתי כמה טובות עם רישיונות מסודרים באיזור ה1500-2000 דולר, אין לי בעיה לנהוג לנמל בשבילך :)

התחלתי לטפל היום בניירת של הרכב ונתקלתי באיזה מכשול קטן, בינתיים קיבלתי טלפון מבחורה שמחזיקה סילברדו 76 ארגז קצר כפול הנעה, הרכב עם רישיונות מסודרים, טסט בתוקף, הוא מוגבה ונראה לא רע 5T55Z25R03n13k83l0bb31e8034b89a4e1287.jpg

המחיר כרגע עומד על $1600.

וזה:

20111014130401.jpg

73, מנוע 350, נוסע עם ניירת מסודרת, יש מושב אחורי (אחלה קומבינה) ואת המחיר הורדתי ל1800, אבל הוא ארגז ארוך.

איפה לעזאזל אני אמור להחנות ?

הרכב הלבן הוא בדיוק באותו אורך של הGMC שלי,

למקרה ותצתרך עזרה טכנית עם הרכב (מכיר בה כמעט כל בורג) אשמח לענות על כל שאלה

בתור בעלים של אחד כזה עם מנוע GM350 TBI 5.7

רק שלא יכשילו אותך על הקומבינה הזאת ביבוא, (הכוונה לספסל הנוסף והקאבינה המוארכת)

כי המאפיונרים (משרד התחבורע) רוצים את הרכב במצב המקורי ע"פ הVIN שלו,

מה שאומר שתבדוק גם את מידת הצמיגים,

נ.ב. אם יש לך אופציה לייבא לי חלקים אשמח אם תיצור איתי קשר (עבור תשלום כמובן :-))

בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ראיתי שפתחת שרשור לגבי האתר שצירפתי, אין לי בעיה לדאוג לך עם החלקים, אני יכול להזמין אותם אליי ולשלוח לך אותם לארץ.

לישראל אני לא מתכנן לחזור ככה שנושא היבוא לא ממש מעניין אותי, אלא אם כן מישהו רוצה שאני אשלח לו רכב ואז בכייף.

בבית הקודם לא הייתה בעייתה חניה, בחניה המקורה אפשר להכניס 6 מכוניות ובכביש הפנימי אפשר להעמיד 2 קרונות של רכבת.

איפה שאני גר עכשיו אני לא יכול להכניס את הסברבן לחניה, הדלת יורדת על המכסה מנוע. והרחוב צר מאוד, לכן חשוב לי הנושא של ארגז קצר, אם צריך, האוטו נכנס לחניה, עולה על בוקים ואפשר תמיד לסגור את הדלת.

haters will hate

פורסם

תשמע אני מאלה שחושבים שהיה עדיף להשקיע עוד 1500 דולר בנוסף למה ששילמת ולקנות רכב נוסע ושלם כי פרוייקט כזה נשמע משהו פשוט אבל זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה. אתה תשלם בסופו של דבר הרבה יותר ממה שחשבת.

ואומנם אני נמצא בצד השני של ארה"ב אבל אני מכיר את המחירים פה גם ויש עסקאות יותר טובות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לא כתבתי כמה סגרתי עם הבחור :)

אני נהנה מהרעיון שזה מעין הוט רוד ובוא נגיד שאם אני מוכר את הארגז אני מחזיר את ההשקעה, היתרון הגדול בקליפורניה הוא שאין חלודה בהשוואה לחוף המזרחי ששם סרטן היא לא מילה גסה.

מבחינת עלויות ודרכי התמודדות עם הרכב אני אפרט :

צבע - 200 דולר חומר, 400-600 דולר עבודה לצבע בתנור.

גומויות - 90 דולר לסט, גומויות לדלתות ולחלונות כולל השמשה הקדמית והאחורית.

צמיגים\גלגלים - יש לי 2 סטים של גלגלים בבית, 20 אינטש כרום שהגיעו עם הסילברדו 2008 שקניתי בשנה שעברה, מרווח הברים לא מתאים אבל אני יכול תמיד למכור או להחליף אותם, בנוסף יש לי גלגלים מאלומיניום שישבו על הסברבן 96, אמריקן ווילז, מראה קלאסי עצבני, יש לי חמישיה מכל סט, צמיגים טובים באיזור ה200 דולר.

חשמל- צריך להתאים את הצמה ממוט ההגה החדש יותר למערכת הקיימת, יש לי חשמלאי טוב מאוד שלוקח לי 30 דולר לשעת עבודה, זה סיפור של כמה שעות, אני יודע שאוכל לעשות זאת לבד אבל לא בא לי להתעסק עם השטויות הללו, 10 שעות עבודה = 300 דולר ובזמן הזה הוא גם ירכיב לי מערכת סאונד.

אין נזילות ברכב, המנוע נקי ובריא.

מזגן, הקומפרסור ישנו וקיט מושלם לרכב להרכבה עצמי עולה 1200 דולר כולל קומפרסור חדש וכל מה שצריך, מלוח פקדים עד לפתחי מיזוג, אני תמיד יכול לפרק מזגן מרכב אחר ולהתאים אותו ואז העלות תהיה באיזור ה200 דולר לחלקים.

מבחינת להביא את האוטו למצב נסיעה תקין מדובר בהשקעה מאוד קטנה.

כל השאר יבוא כשיהיה לי זמן, אני לא דואג לגביי מחירי חלקים או על עבודה במידה ואני נותן למישהו אחר לעבוד לי על הרכב, יש לי ליפט בהישג יד ויש לי מכונאים שיעבדו לפי שעת עבודה איפה שאני אומר להם, יש כלים ויש אמביציה.

ואם אני מוצא בעיה גדולה שלא בא לי להתעסק איתה או שמשהו תוקע אותי, אני תמיד יכול לקנות עוד אחת ולהשתמש בזאת כתורמת איברים, מכיוון שבשנתון הזה לא צריך לעשות טסט שנתי אלא רק לשלם אגרה שנתית אני יכול לדחוף איזה מנוע שאני רוצה לבפנים בלי שום בעיות.

רכב שכזה במצב טוב נמכר בסכומים גבוהים, עם השקעה קטנה יחסית (מכיוון שיש לי את האנשים הנכונים בהישג יד) יוכל אפילו להניב רווח, לא שזה מה שמעניין אותי אבל טוב לדעת, וממש ממש בא לי משהו להתעסק איתו.

הנה הגלגלים שיש לי בצד

44894_167114749969247_100000121686934_606393_5446004_n.jpg

הם הוחלפו באלה

207943_218772191470169_100000121686934_1012659_7752222_n.jpg

יש לי גם סט כזה רק עם האמצע בשחור

28129_1361142260862_1000733012_31037631_4473274_n.jpg

ולבסוף אודה, חשבתי לקחת את הסיברדו המוגבה, דווקא את הכהה כי יש לו ארגז קצר, אבל גם שם יכולות לצוץ בעיות וגם שם אני אשקיע כסף בכדי להביא אותו למצב שבו אני ממש אהנה ממנו, אז אם כבר לפחות שיהיה עם בודי סטייל יותר מיוחד ופחות נצפה.

ותמיד אני יכול לרכוש עוד אחד, ועוד אחד.

haters will hate

פורסם
ברור :)

30299_1389495009663_1000733012_31103991_7100291_n.jpg

לא משנה איפה ומתי, תמיד יש איזה מגן דוד שמראה לכל הסובבים שמדובר ביהודי גאה :)

הייתי גם ממליץ על דגל עם תמונה של צ'א גווארה לאיזון בצד השני שידעו שאתה גם מהפכן גאה! :wink: -רן

images?q=tbn:ANd9GcQR-iAJmnSyPgKIqPp6mTVJuolOiAR_oAwhvLxiJJKZd8IDseZu_Q

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ברור :)

30299_1389495009663_1000733012_31103991_7100291_n.jpg

לא משנה איפה ומתי, תמיד יש איזה מגן דוד שמראה לכל הסובבים שמדובר ביהודי גאה :)

אני מכיר את ההרגשה הזו....

מנוחת הלוחם.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...