Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהרים אני חוזר לאוטו מהסופר ברעננה ורואה שני וואחשים מזדקנים (50+) עם האף שלהם דבוק לחלון של האוטו שלי. כשאני מתקרב אני שואל מה כל כך מעניין, ואז מתפתחת השיחה הבאה:

וואחש א': הוא אומר שיש לך שם אינג'קטורים על ההגה

וואחש ב': לא אינג'קטורים, זה של המנורות

אני: סליחה?

וואחש א': מה זה הפלוס-מינוס שיש לך על ההגה?

אני: זה הכפתורים של הווליום.

וואחש א' וב' במקהלה: אהההה...

משום מה זה הזכיר לי את סטאטלר ו-וולדורף מהחבובות :lol:

StatlerAndWaldorf.jpg

ואותי בכלל מעניין איך הם יגיבו למראה רכב יוקרתי באמת, לא איזו מיאטה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמרתי לך לא לעשות ברכב שינוי מבנה ולהתקין אינג'קטורים על ההגה - בכל זאת התקנת??? :lol:

אגב, באחד הפעמים שעשית להנאתי (?) ספורט ובעודי מתמודד עם ההליכון, התבוננתי בנשיונל ג'אוגרפיק בתכנית המופת "אביר הדגים".

בעקרון מדובר בפעיל סביבתי מתחנגל בשם יקוב ווגנר, שלוכד להנאתו דגי ענק ומיד משחרר אותם בחזרה.

בפרק עסקינן הוא נסע לאגם ויקטוריה בלנדרובר כדי לתפוס דג נסיכת הנילוס מפלצתי, בדרך התחילה נזילה ממיכל הדלק שברכב והמכונאי המוכשר אבו (או משהו דומה, רק שהוא לא ייעלב לי) חש לעזרה.

למה אני מספר את כל זה? כי בשעה שאבו טרח על החלפת הצנרת הפגומה ויצירת מעקף לצינור הנוזל כשהדלק מטפטף לידו, בין שפתיו של הגאון הייתה תחובה לה סגריה דולקת...

• תוכן חדש...