Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קראתי הרבה אשכולים אך לא מצאתי את מה שחיפשתי לכן פתחתי אחד חדש.

אני רוצה לשפר מעט את המנוע שלי כ 30-40 כ"ס לא יותר מידי

אשמח מאוד למספר קישורים או הפניות לאנשים שאתם מכירים שעושים עבודה טובה.

כמו כן אשמח לדעת האם תיהיה שחיקה ובלאי מוגדל יותר (מנוע של קופרה הוא אותו מנוע אם יותר כ"ס)

כמו כן מחירים (לא חייבים מדוייקים) מאוד מאוד יעזרו ( שאני ידע שלא עובדים עלי). בברכה

פורסם

חיפוש קצר בפורום היה מניב לך לא מעט תוצאות.

בכל אופן, השיפור הכי משמעותי - או זה שנותר תמורה הכי טובה לכסף - כמובן זה צ'יפ, או בעצם תוכנת ניהול מנוע.

מדובר בהשקעה של 2500 ש"ח+- , תוספת של 40 כ"ס +- , ויש לך מגוון אפשרויות.

תוכל לפנות לE@A , או לPITSTOP לקבלת יותר פרטים.

יש לך : UPSOLUTE , REVO, GIAC, APR .

מלבד בלאי מעט יותר מואץ, אין הרבה הבדל , צריכת דלק כמעט וזהה.

כמובן לעוד פרטים, אתה מוזמן לפנות לגורמים המתאימים.

E@A : ברוך הירש 11, בני ברק

טל': 5702345 - 03

פקס: 5797386 - 03

דוא"ל: [email protected]

PITSTOP : 03-6884836

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

תודה רבה על התגובה.

הסדנאות הללו מוכרות לי מביקורים קודמים אם רכבים קודמים.

אני יצור איתם קשר. המחיר זה בערך גם מה שקיבלתי לפה ולשם.

הייתי שמח לעוד תגובות ואנשי מקצוע נוספים.

תודה מראש

פורסם

עדיף ומומלץ גם לשפר את היניקה(קיט יניקה או אינבוקס) ומערכת הפליטה קומפלט או חלקית(דאונפייפ מורחב)

כדי להקל על החום והעבודה שהטורבו מייצר והמנוע ובעיקר עם צ'יפ שהוסיף עוד 30-40 כ"ס.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

ממש לא מדוייק, ברמת סטייג אחד ניתן להישאר עם המנוע המקורי בלי שום שינויים ואין צורך לקפוץ מעל הפופיק. התוכנה ברמה סטייג 1 לא משנה בצורה משמעותית למנוע, כמובן שרצוי להחליף לפילטר משופר עדיפות לדעתי לאינבוקס כל השאר סתם פוזה (אין דבר רע בפוזה!!!).

קיט יניקה רצוי לשים ברמות יותר מתקדמות, פילטר פתוח לא ייתן הרבה מעבר לאינבוקס מלבד רעש קצת יותר מגניב של יניקה ופליטה וכמובן ייפתח עינים לכל בוחן שייסתכל לך ברכב! מעבר לזה רצוי לעשות יישור קו ברכב במידה והוא יד שניה, אם זה להחליף שסתומים שמועדים לפורענות או צינורות כאלו ואחרים, פלאגים,פילטרים, שמן וכדו'. מעבר לזה אני מסכים שציפ עושה את השינוי הכי גדול כביכול עם הכי פחות כסף, ממה שבדקתי אצלי הציפ משפר את צריכת הדלק , אצלי שיפר בנסיעה עירונית מ1:7.5 ל1:8.5, בהחלט שיפור מעניין. מעבר לזה סתם מציין עובדה, רכב זה בור ללא תחתית, תמיד יש תקלות במגוון צורות וקולות גם אם תשפר וגם אם לא.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

ברמה של סטייג' 1 אין הבדל רציני.

פשוט לנסות על הרכב ולראות לאיזה תוכנה אתה הכי מתחבר.

או לאיזה סדנא אתה הכי מתחבר.

They are trying to ban me...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לאותו מנוע הנ"ל...האם החלפת אינלט המקורי לאחד שעשוי מסילקון יתן תרומה לגדישה??

אני שואל מכיוון שנאמר לי שנוצר צוואר בקבוק באינלט המקורי.

ואני מתכוון לרכב עם תוכנה מקורית.

rafi

• תוכן חדש...