Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטה ברכב ע"י מפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב .

היום חזרתי מהעבודה והופתעתי לגלות כ-4 שריטות דקות שנעשו על ידיי מפתח ככל הנראה ברכב.

הרכב צבע כסוף מאזדה 3 חדשה מהחברה וזה מאוד צורם לי לראות את זה.

עכשיו הבנתי שיש בטמבור או בבית יעקובי צבעים לשריטות מהסוג הזה אז השאלה שלי האם זה נכון ויש להם צבע לשריטות קלות כמו זאת ?

ושאלה שניה איך אני בודק את הגוון האמיתי של הרכב ? אמרו לי במכסה מנוע אבל איפה בדיוק זה צריך להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

הקנאה של אנשים מעבירה אותם על דעתם.

ראיתי שמוכרים בכל מיני מקומות מכחולות בצבעים שונים לתיקון שריטות קטנות בצבע הרכב. לדעתי לא כדאי להתעסק איתם כיוון שתיקון לא מקצועי עלול לגרום לשריטה להפוך לבולטת יותר ולהפוך את התיקון ליקר יותר.

לפעמים ניתן להציל את המצב ללא צביעה מחדש של החלק השרוט. ישנן סדנאות שמתמחות בכך, כמו למשל הסדנא של יעקב אלטר בפתח-תקווה.

פורסם
הקנאה של אנשים מעבירה אותם על דעתם.

ראיתי שמוכרים בכל מיני מקומות מכחולות בצבעים שונים לתיקון שריטות קטנות בצבע הרכב. לדעתי לא כדאי להתעסק איתם כיוון שתיקון לא מקצועי עלול לגרום לשריטה להפוך לבולטת יותר ולהפוך את התיקון ליקר יותר.

לפעמים ניתן להציל את המצב ללא צביעה מחדש של החלק השרוט. ישנן סדנאות שמתמחות בכך, כמו למשל הסדנא של יעקב אלטר בפתח-תקווה.

ואיפה צריך להיות הצבע רכב במכסה מנוע ?

פורסם

שלום,

אם זו לא שריטה עמוקה ורחבה מידי נוכל לעזור על ידי פוליש "עקשני"...

יעזור מאוד אם תעלה תמונות ואם אתה באיזור פתח תקווה תן קפיצה..

פורסם

למאזדה יש באתר דף שבו אתה מכניס את המספר של הרכב ומקבל את קוד הצבע.

הנה קישור:

http://‬{www.mazda.co.il/default.asp?catid={39FE6B49-A60E-4F73-8EB3-2456ED3394D3

מצטרף למי שאמר לך לא לנסות בשום אופן לתקן לבד. אם השריטה שטחית, בעל מקצוע יעלים/יטשטש אותה מאד.

אם תנסה לבד אתה עלול להחמיר מאד את הנזק.

בצירוף איחולי כאב בטן קשה לנבלים השורטים

נתקו

עריכה:

טוב, הקישור מסרב להכנס בצורה תקינה, משום מה.

תלך לגוגל ,חפש "מאזדה" , ושם "בשירות לבעלי מאזדה" , נווט ל"בירור קוד צבע"

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הסתדרתי עם הגוון דרך האתר של מאזדה תודה רבה.

עכשיו הבנתי שאפשרי לקנות מטמבור או בית יעקובי את הצבע ולצבוע לבד בעדינות רק את השריטה . גם לזה עדיף שיעשה בעל מקצוע ? כי לצבוע שריטה לא צריכה להיות בעייתית.

שלום,

אם זו לא שריטה עמוקה ורחבה מידי נוכל לעזור על ידי פוליש "עקשני"...

יעזור מאוד אם תעלה תמונות ואם אתה באיזור פתח תקווה תן קפיצה..

השריטה ממש ממש לא עמוקה היא שריטה דקה מאוד ולא רואים את הפח. עדיף פוליש או לצבוע בעדינות את השריטה עם צבע מקורי שתואם את גוון הרכב?

פורסם

או שתעזוב את זה ככה או שתלך לפחח שיצבע לך את החלק .

לעשות לבד מילוי של השריטה רק ידגיש ואותה .

כדאי לנסות פוליש עם נייר מיים.

פורסם
או שתעזוב את זה ככה או שתלך לפחח שיצבע לך את החלק .

לעשות לבד מילוי של השריטה רק ידגיש ואותה .

כדאי לנסות פוליש עם נייר מיים.

אז זהו אני לא מבין. למה שידגיש אותה ? אני קונה בדיוק את הצבע על פי הגוון של הרכב שמופיע בשילדה . וזה ספריי שאתה שם בדיוק על הקו השרוט . למה שידגיש אותה ?

פורסם

זה ידגיש אותה מכיוון שהצבע שלך ברכב עבר שינויים עם הזמן, אקלים וכל הבולשיט הזה ככה שבחיים לא תצליח להגיע לאותו הגוון.

אני ממליץ לך ללכת על פוליש, קבלת פה אחלה טיפ מקלין קאר.

פורסם
זה ידגיש אותה מכיוון שהצבע שלך ברכב עבר שינויים עם הזמן, אקלים וכל הבולשיט הזה ככה שבחיים לא תצליח להגיע לאותו הגוון.

אני ממליץ לך ללכת על פוליש, קבלת פה אחלה טיפ מקלין קאר.

פוליש יעלים את השריטה לגמרי ? חשוב לציין שהיא כלל לא עמוקה.

ומה המחיר של פוליש שאני קונה ועושה לבד?

• תוכן חדש...