Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב מצבנו הכלכלי הרעוע, מחפשים רכב שני לנסיעה לעבודה וחזרה (כ-80 ק"מ ליום, 5 ימים בשבוע).

האם ניתן למצוא רכב כזה בפחות מ-15 אלף שקל ושיהיה גם זול לאחזקה (דלק+טיפולים).

השיקול היחיד הוא כלכלי (אפשר להתפשר על נוחות ומראה וגם קצת על בטיחות כל עוד זו לא ממש מלכודת מוות).

תודה מראש ויום טוב :-D ,

JT

פורסם

אם זה רכב שני היייתי הולך על סופר מיני,יש לך ספייס,שרייד,פיאסטה

לא ציינת אתה צריך אוטומט או ידני?

אתה הולך לעשות כ 20K בשנה,קח בחשבון שמידי פעם יהיו הוצאות על תיקונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

80 ק"מ ביום זאת לא משימה לרכב עם מנוע פחות מ1,600 בתקציב שלך,

אני מוריד אותך בהצעות שלי לסוף שנות ה90

חפש לעצמך טויוטה קרולה, הונדה סיוויק, סובארו אימפרזה, מאזדה לאנטיס, מאזדה 323 סדאן,

אם יש אופציה לגיר ידני זה ברכה עבורך מבחינת אמינות,

בהצלחה

אשמח לקבל יותר פרטים על הכיוון, (ידני/אוטומאט, - דיזל/בנזין - כמה נוסעים, וכיו"ב)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני חושב שכל עוד אתה לא באמת מחפש עיצוב או דגם ספציפי, אתה באמת יכול ללכת על כל דבר שאתה רוצה וגם למצוא מציאות שמורות.

תנסה ללכת על משפחתיות - דברים כמו ניסאן אלמרה ישנות, סובארו אימפרזה, טויוטה קורולה וכו'.

גיר אוטומט זה חיסרון כי הוא יכול להתפגר, אבל זה לא בהכרח קורה מחר בבוקר.

אם תבצע את הסינון שלך על רכבים שעשו קילומטראז' נמוך (גג 150K) ולא תתפנק על רכבים באיזור גיאוגרפי ספציפי, אולי תוכל למצוא רכב מצוין.

בזמנו מצאתי ככה קיה קלארוס, יד 2, בת 10 - עם 100 אלף ק"מ. האוטו היה אמין ומוצלח ונסע לא מעט ק"מ.

נ.ב:

יש רכבים אמינים עם שם דפוק - קיה מנטור וסיטרואן קסארה - למשל. הם אמינים, עושים את עבודתם נאמנה ולאורך זמן - אבל הערך שלהם נפל בטירוף.

אני מאמין שתוכל לקבל פחות ק"מ ופחות שנים על הכביש תמורת הכסף שלך.

הסיטרואן תהייה יותר בעייתית אם תיקח גיר אוטומטי, סביבות 150K הוא נכנס לאיזור בעייתי - אבל היא יותר מוצלחת מהקיה.

הקיה תהייה סוס עבודה אבל המראה שלה מזעזע (עבורי לפחות) והפלסטיקה לא משהו. מצד שני, המכני שלה מעולה.

• תוכן חדש...