Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בום בגיר מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 3 2011 ספיריט חדשה. עשתה רק 2000 קילומטר. לפעמים שאני משלב מ-P ל-R או כל הילוך רגיל רק ברגע שהרכב יוצא מהילוך חניה יש כמו בום בגיר כזה. משהו שהוא בלתי נסבל. לא תמיד. אבל גם הפעמים שזה מופיע זה מעצבן. במיוחד שזה רכב חדש. מה זה יכול להיות? והרגל שלי על הברקס עד הסוף. משהו מוזר פה. מבקש את תשובתם בהקדם. תודה.

פורסם

היי

אצלי זה גם קורה לפעמים אבל רק כשהרכב קר או כשהוא עמד כל הלילה כאמור.

ראיתי אנשים שרק מדליקים את הרכב, אני בטוח שהמחשב אפילו לא מסיים לעשות דיאגנוסטיקה והם כבר משלבים הילוך

ויוצאים לדרך, זה לא כזה בריא.

אני בד"כ מחכה כ-דקה אחת לפני שאני יוצא לדרך עד שסיבובי הסרק מתייצבים מעט (כך גם רשום בספר הרכב)

כל עוד הרכב חדש (פחות או יותר) אין סיבה לחמם אותו אך לדעתי רצוי לחכות מעט שהשמן יכנס לכל המקומות שהוא צריך.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני גם מחכה. איזה דקה בערך. שמנוע יעבוד. אבל זה לא קשור לזה. אפילו שמנוע חם ואני משלב מהילוך חנייה לכל הילוך אחר זה קורה. אני ילך מקסימום למוסך. הרכב באחריות לעוד שנתיים וחצי.

פורסם

נכון, למה לך לשבור את הראש.

אגב, מעניין אם יש הבדל בין שלך לשלי מבחינת התנהגות ונוחות.

לדעתי הם כיילו את המתלים קצת יותר טוב בחדשות וגם רעשי הכביש פחתו.

פורסם

יש לי את הרכב שרשום בחתימה, ההבדל בין שלי לשלך (החדשה) הוא הילוך חמישי נוסף אצלך.

פורסם

זו לא בעיה ולא תקלה.

בפעם הבאה שאתה רוצה לעצור את הרכב, לפני שאתה שם P, שים מעצור יד (HAND BRAKES) חזק ככל האפשר.

ואז שים P.

לדעתי המעצור יד שלך חלש ואז הרכב מתדרד עוד סנטימטר עד שהגיר P תופס ותו במקומו. ואז כשכל המשקל של הרכב על הגיר,

אתה רוצה להעביר אותו מ P להילוך אחר, ואז שומעים בום.

זה לא קשור לחום או קור.

פורסם

בחיים לא שמעתי על השיטה הזאת,בגיר תקין זה עובר חלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חונה בעלייה. ואני גם לא חושב שהמעצור יד שלי חלש. אני אכנס באחד הימים למוסך. אני אראה מה הבעיה. תודה בכל מקרה לכל העוזרים.

פורסם

בקשר למה שחן הציע:

בסיום הנסיעה תעביר לניוטל, תרים בלם יד, שחרר את דוושת הברקס.

במצב זה האוטו נשען רק על הבלם יד.

אחרי שהורדת את הרגל מהברקס תעביר לP וצא מהרכב, כרגע אתה חונה על הבלם יד עם אבטחה של הגיר ולא להפך.

תעדכן אם פעם הבאה זה שוב עושה את הרעש.

ד"א, יש לך קושי בהוצאת הידית ממצב P?

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם
בקשר למה שחן הציע:

בסיום הנסיעה תעביר לניוטל, תרים בלם יד, שחרר את דוושת הברקס.

במצב זה האוטו נשען רק על הבלם יד.

אחרי שהורדת את הרגל מהברקס תעביר לP וצא מהרכב, כרגע אתה חונה על הבלם יד עם אבטחה של הגיר ולא להפך.

תעדכן אם פעם הבאה זה שוב עושה את הרעש.

ד"א, יש לך קושי בהוצאת הידית ממצב P?

בדיוק למה שהתכוונתי.

לפני שאתה מכניס את הרכב למוסך, תבדוק את זה.

פורסם

גש למוסך היבואן וברר היכן התקינו את מערכת האזעקה ברכב ,גש לשם ובקש כי ינתקו את כל ההתקנות המקומיות או יעברו על מיקום החיבורים

בדוק את תקינות אורות הרוורס האם הם עובדים האם הנורית בלוח השעונים מציינת את ההילוך

יתכן כי נגעו בצמת בורר ידית ההילוכים

יגאל

• תוכן חדש...