Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ברכב כבר הרבה זמן, המד חום של המנוע כל הזמן זז.

כאשר הרכב בנסיעה מהירה או ירידה תלולה במד של החום יורד למטה(תמונה לעיל) וכאשר האוטו בעלייה או נסיעה עירונית המד חום נמצא באמצע ולא עובר אותו.(צרפתי תמונה)

המצב הנ"ל משפיע על הרכב בעונת החורף. כאשר אני מדליק את החימום של הרכב לפעמים יוצא אויר חם ולפעמים(בירידות וכו..) יוצא אויר נעים ולא חם.

מה הבעיה? האם זה הטרמוסטרט?

resized_IMG_0583.jpg

resized_IMG_0585.jpg

פורסם

לוקח לרכב המון זמן להתחמם לפחות נסיעה של 20 דק'.

לכן הדגשתי שבחורף אני סובל קשה מהבעיה הזאת..החימום ברכב לא עובד וממש קר בו

פורסם

הגיע הזמן להחליף טרמוסטט ברכב,

אני החלפתי בסוויפט שלי לפני שבוע בדיוק אחרי שהייתי עם הבעיה הזאת ברכב 4 שנים, לא ממש הזיזה לי אבל כשהרחתי את המדיד שמן והבנתי שהוא נמהל בדלק בגלל התופעה הזאת של מנוע קר החלטתי לעשות צעד.

קניתי טרמוסטט ב40 ש"ח (יש מצב לבלנו זה כמה שקלים יותר) והחלפתי לבד, ממש לא סיפור חבר ומאוד מאוד מומלץ - אצלי הצריכה השתפרה והדלק לא נמהל בשמן יותר משמע פחות שמן נאכל.

בהצלחה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תודה על התשובות, אני באמת אקפוץ למוסך מחר ואבדוק את הטרמוסטט בתקווה שזה יתקן וישפר גם את החימום ברכב

לקראת החורף הקרוב

פורסם

אז ככה..

היום קפצתי בבוקר למוסך, ואכן הטרמוסטט היה תקוע על מצב פתוח והוא היה תקול.

החלפנו בחדש..הוסיפו מעט מים ירוקים והכל חזר לעבוד כשורה..החום מנוע כרגע עומד על האמצע והרכב מגיע לטמפרטורת עבודה תוך 5 דק'..כמו שצריך..הרדיאטור מקרר גם הוא וכו'..

תודה לכם על העזרה! והעצות! אתם גדולים..

:-):-):-)

פורסם

ברכב הקודם שלי המוסכניק שם לי בכוונה תרמוסטט שבקיץ היה מגיע לאמצע יחסית מהר אבל בחורף רק בעיר,

בכביש מהיר היה יורד מעט. האם זה טוב? סביר להניח שלא. אבל לטענתו זה היה למניעת חימום יתר בשיא הקיץ.

בכל מקרה, שמח שזה נפתר לך :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...