Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עופר, תשתמש בהאנדברייק, עושה הכל חינמית וקלה

עד כמה שזכור לי, זו התוכנה שהורדתי. אכן עשה RIP בצורה מצויינת לחלק מהדיסקים אבל השניים הסוררים פשוט ניתקעים כל פעם באמצע התהליך.

לא נראה לי שיש הגנות מאחר ומתבצע RIP רק שמשום מה הוא נתקע.

פורסם

יכול להיות שהדיסקים שרוטים, אולי צורב חדש יוכל לקרוא אותם כמו שצריך. לי יש מחשב חדש (יחסית) עם צורב כמעט בתול, אתה מוזמן לבוא ולנסות אם תרצה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תשתמש בקליפות בננה

[גוגל?:)]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

DVDX

עדיף בגרסאות הישנות למשל 2.10

כולל פיצוח הגנה מובנה עם קודקים של FFDSHOW ממיר לכל פורמט.

לריפ מלא אפשר להשתמש באלכוהול 120 שפשוט הופכת את הדיסק לISO בדקות ספורות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למיטב ידיעתי, ביצוע ריפינג זה "גזירה" (ביטוי באנגלית של לגנוב. to rip something off) למיטב ידיעתי.

לוקחים את ה4.4 גיגה, והופכים אותו לקטן יותר (1.4 גיגה או פחות) אולם האיכות נשארת די טובה.

בקיצור, כיווץ גודל הוידיאו, תוך שמירה על איכות טובה. כמו MP3 למשל, בקובצי מוזיקה.

להבנתי, האיכות דווקא יורדת קצת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
יכול להיות שהדיסקים שרוטים, אולי צורב חדש יוכל לקרוא אותם כמו שצריך. לי יש מחשב חדש (יחסית) עם צורב כמעט בתול, אתה מוזמן לבוא ולנסות אם תרצה.

הצורב תקין לחלוטין. מה גם שאני מוקף בעבודה בצורבים כך שאין לי בעיה לנסות אחד או שניים אחרים.

תודה על הצעת העזרה :wink:

פורסם
למיטב ידיעתי, ביצוע ריפינג זה "גזירה" (ביטוי באנגלית של לגנוב. to rip something off) למיטב ידיעתי.

לוקחים את ה4.4 גיגה, והופכים אותו לקטן יותר (1.4 גיגה או פחות) אולם האיכות נשארת די טובה.

בקיצור, כיווץ גודל הוידיאו, תוך שמירה על איכות טובה. כמו MP3 למשל, בקובצי מוזיקה.

להבנתי, האיכות דווקא יורדת קצת.

"קריעה" יותר מתאים. לוקחים את העיקר ומשמיטים הרבה מהשטויות..

פורסם

עידכון: ניסיתי את כל התוכנות שהוצעו פה. CLONE DVD לא מצליחה בכלל לעשות RIP (הודעת שגיאה מיד לאחר הפעלת ה-RIP) והשאר נכשלות בדיוק באותה נקודה.

מעצבן :x

פורסם

הדיסקים נקיים וחלקים?

כנראה יש איזה בעיה בדיסק, או בקבצי ה IFS [זכרתי נכון? עברו שנים] של הדיוידי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אחד הדיסקים הצלחתי להעתיק דרך CLONE DVD.

נ.ב. היא יוצרת פשוט עותק מקומי של הדיסק. אני פשוט צריך להמיר את הקובץ VOB לפורמט סרט רגיל? (AVI, לדוגמא)

• תוכן חדש...