Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focus Tourer החדשה או i30CW?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט עבור רכב ליסינג בין שתי האופציות הנ"ל.

מה שחשוב לי:

1. בטיחות ואמינות

2. תא מטען נוח ונרחב

3. מרחב פנימי

4. חוויית נהיגה

שמעתי דברים טובים על ה-Tourer והיא גם נראית יותר טוב לטעמי, אני רק חושש מתא המטען ששמעתי עליו שהוא קטן ולא נוח בדגמים האחרים. מה נפח תא המטען ב-Tourer החדשה ובאופן כללי האם היא עדיפה על ה-CW?

תודה רבה,

ערן

פורסם

פוקוס סטיישן החדשה, ללא ספק.

ה- CW כבר מיושנת ביחס לפוקוס.

הפוקוס מאובזרת יותר, נאה יותר, חווית נהיגה טובה יותר, אחיזת כביש טובה יותר, איכות חומרים גבוהה ועוד.

מבחינת תא המטען, בגרסת הסטיישן הוא מספק.

זו הצעתי.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
פוקוס סטיישן החדשה, ללא ספק.

ה- CW כבר מיושנת ביחס לפוקוס.

הפוקוס מאובזרת יותר, נאה יותר, חווית נהיגה טובה יותר, אחיזת כביש טובה יותר, איכות חומרים גבוהה ועוד.

מבחינת תא המטען, בגרסת הסטיישן הוא מספק.

זו הצעתי.

בהצלחה.

תודה. לגבי תא המטען - זה חשוב לי במיוחד. מה זה אומר "מספק"? איך הוא ביחס לCW? אשמח לדעת נפחים מדויקים כי לא מצאתי מידע זה על הרכב. אפילו לא באתר של פורד...

תודה

פורסם

לפי WALLA רכב ,

לפוקוס סטיישן נפח הבגאז' 473 ל'

לI30CW הנפח 413 ל'.

אבל הנתונים היבשים האלה לא מספקים תמונה סופית.

תיגש לעולמי התצוגה של שני היבואנים ותראה בעיניים את הגודל ואת הצורה של הבגאז', אם זה מאוד חשוב לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפוקוס סטיישן הינה היחידה (בשלב זה) המגיעה עם גלגל רזרבי מיני, מה שאומר שנפח תא המוען שלה לא נפגע כלל ביחס לדור הקודם. הוא ענק. יחד עם זאת, חלל הפנים לנוסעים דוקא אינו מדהים. המרווח הפנימי ביונדאי טוב יותר מאחור ולפנים.

בכל שאר הפרמטרים- הפוקוס תיתן תמורה טובה יותר.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה צריך תא מטען גדול ולאו דווקא סטיישן, לפלואנס, ג'טה ואוקטביה יש תא מטען גדול מאוד. במקרה של האוקטביה תרוויח פעמיים כי יש לה מנוע טורבו. הג'טה בליסינג כרגע היא ה1.6 החלשה ואני מניח שאוטוטו תכנס ה1.4 TSI שתעלה יותר.

מה שהופך את האוקטביה כרגע בקלות לרכב הכי משתלם כרכב ליסינג.

הפלואנס היא אופציה מצוינת למי שמוותר מראש על כל סוג של חווית נהיגה.

מבין הרכבים שהצעת, תבדוק באולמות התצוגה, כרכב נטו- אין ספק שעדיף את הפורד.

פורסם

הפוקוס מנצחת בקלות, תא המטען שלה גדול מאד, לא רואה הרבה סיכוי שיש הבדל משמעותי לטובת הCW, אם בכלל.

הפוקוס עדיפה בגדול מבחינת מנוע, גיר, אבזור ואיכות תא נוסעים. קח בחשבון זמן אספקה כנראה לא לפני פברואר.

אגב לגבי האוקטביה - לא רלוונטית ממש, אין מלאי ואין אפילו צפי למלאי, אפילו לא מאפשרים לפתוח הזמנה (נכון ללפני חודש).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...