Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוח מחוונים פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשאול מה אמור להופיע בלוח מחוונים/שעונים בפיג'ו 206XT שנת 2003

מרגע קניית הרכב שמתי לב כי ברגע שמעבירים לסוויץ' עולה בלוח תאריך ושעה, ובצד ימין מופיע למשך מס' שניות -- ולידו סימן של מעלות ( °--) ונעלם, כאשר אני לוחצת על הכפתור הימני ליד הלוח שעונים מופיע לשניה שוב הסימן אך ללא שום חיווי של טמפ'.

לפני כמה ימים יצא לי לראות פיג'ו 206 ישנה יותר משלי, אם אני לא טועה מודל 2001, וראיתי כי בלוח מופיעים עוד חיווים פרט לתאריך ולשעה.

האם מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זאת? נאמר לי שאמורים להיות עוד אופציות שאמורות להופיע בלוח השעונים,

האם כך הדבר?

תודה לעוזרים מראש, וחג שמח :-D

8)
פורסם

נשמע לי מוזר. לי יש את הדגם הנמוך יותר, x-line משנת 2004, וגם אצלי יש שעה/תאריך, וחיווי של טמפרטורות בלחצן הימני, אבל בלי שום טמפרטורה בפועל. הנחתי שאו שזה חיישן תקול או שפשוט אין באמת חיישן כזה ברמת הגימור הזו. בכל מקרה- לא משהו שהטריד אותי מספיק בשביל לברר לעומק.

לפי ספר הרכב, בגרסאות המאובזרות יותר צריכים להיות יותר חיוויים, אבל אני לא יודעת אם ה-XT נכלל בזה. אין לך ספר רכב?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בלוח המחוונים של פיג'ו 206 1.4 ברמת גימור XT משנת 2006.

מופיע הטמפרטורה בחוץ בהפעלת הסוויץ'.

לחיצה על הכפתור הימני מציגה את הטמפרטורה למספר שניות.

מיקום חישן הטמפרטורה - נמצא בתחתית מראת צד ימנית.

בברכת נסיעה בטוחה ונעימה

איל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בלוח המחוונים של פיג'ו 206 1.4 ברמת גימור XT משנת 2006.

מופיע הטמפרטורה בחוץ בהפעלת הסוויץ'.

לחיצה על הכפתור הימני מציגה את הטמפרטורה למספר שניות.

מיקום חישן הטמפרטורה - נמצא בתחתית מראת צד ימנית.

בברכת נסיעה בטוחה ונעימה

איל

עכשיו הבנתי מזה הפין הקטן הזה מתחת למראה הימנית!

עד עכשיו הייתי בסימן שאלה לגבי זה, שינית לי את החיים תודה:lol:

206 XS

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חחחח,

אני גם לא הבנתי מה זאת הטיפת פלסטיק המוקשה הזו.

אחד הדברים המוזרים, ועוד איפה תקעו את זה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...